Dove hair therapy

sibelizim

Kağanin annesi
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2013
2.987
2.928
398
Teşekkürler K.Klubu ilk defa katildigim dove anketinde ürünler az evvel elime ulaştı.Cok övülen 2 ürün geldi cok mutluyum saçların da matlik ve kırılma sorunu yaşıyorum ve kuruluk insallah ise yarayacağını düşünüyorum

Eklentiler

• 16694527469711341574262057463743.jpg
    94,7 KB · Görüntüleme: 77
Bu sabah teslim aldım. İlk denememi yaptım. Öncelikle sülfatsız olması harika . Kokusu hafif ve güzel. Sacları ilk yıkamada yumusacık yapıyor . Uzun vadede kırıklar için de degerlendirecegim .

Ben de az önce #DoveHairTherapy kargocudan teslim aldım. Paketleme çok güzeldi. Makro Dijital Pazarlama işini iyi yapmış.
Tam duşa girecektim iyi oldu
Saçımı kuruttum çok beğendim
Hemen gratis indirimlerine baktım yarı fiyatına şuan black friday kapsamında çok beğendim

Serum da şahane , şampuanda kokusu da güzel sulfatsız olması harika

Benim kargom ben duştayken gelmiş maalesef Denemek için sabırsızlanıyorum. Ama kokusuna bayıldım, üstelik sülfatsız.

Ürün elime ulaştı ve bugün ilk kez kullandım, saçlarım gür herhangi bir ağırlaştırma yapmadı. Serumu çok beğendim yumuşak ve parlaklık verdi. Şampuanında serumun da sülfatsız olması güzel.İlk denemye göre gayet memnunum,kullandıkça tekrardan yorumlayacağım.

saçlarım 1 seneyi aşkın süredir kızıl kullanıyorum ve aşırı yıprandı artık tam kurtarıcı bir şey arıyordum. bu akşam duşta şampuan ve saç kremini kullanıp yorumumu güncelleyeceğim. sülfatsız olması çok büyük artı benim için, ah bir de şöyle ışıl ışıl saçlara kavuşursam tekrar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…