Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cok kararsiz cok üzgün oldugum bir zamanda acilarimi hep paylastigim kallisim verdi buranin linkini..
cok kararsiz cok üzgün oldugum bir zamanda acilarimi hep paylastigim kallisim verdi buranin linkini..
ocak 15te 13 yasini dolduracak pasam. yani eger izin verirsek dolduracak.. okadar hastaki yerinden kalkamiyor. bizi görünce bal rengi gözleri isildiyor. patisini bize uzatiyor.2,5 yildir farkinda olmadan ortaliga pisliyordu utaniyordu sikiliyordu kulaklarini düsürüp basini ceviriyordu bizden. 55 kiloluk bir rottweiler düsünün. utandigi icin gözlerini sizden kaciran acizliginden utanan.. artik yataktan bile kalkmadan yapiyor. ilaclarin dozaji iki misline cikardik belki uyusuyor hic kalkmiyor kalktigindada belinden asagisini sürüklüyor. ayakta cok zor duruyor. düstügü zaman asla kalkamiyor. iyilesmesi imkansiz. eklem romatizmasi en ilerlemis halinde. bu sabah saat 9.00 da randevumuz vardi uyutacaktik pasamizi. doktor hanimin deyimiyle önce narkoz verecek sonrada bizi okadar seven kalbini durduracaktik melegimizin.. 13. yasgününü görmiyecekti yeni yilida.. yapamadik.............
gitmedik.. suyumuz var sabunumuzda dedik.. temizleriz anasini satayim ellerimiz kirilmadiya..
Bu sabah yatagini temizlerken doktorla dalga bile gectik.. pis sey dedik igne yapacakmis hihhhh pasamin hayatini omu vermiste alacakmis. bu güzel bal rengi gözleri söndürecekmis.. daha bir sevdik öptük pasamizi.. dünkü düsüncelerimizden dolayi utandigimiz icin daha bir fazla vakit gecirdik odasinda..
iyimi yaptik kötümü? aci cekiyormu pasam? .bize söyliyemeden sikintisini anlatamadan acimi cekiyor?
bunun cevabini kim bilebilir?
bütün dua ve temennileriniz icin cok tesekkür ediyorum. rabbim veriyor sabrini demekki. biz o durumda olsak pasa hicbirimizden vazgecemezdi. hicbirimize kiyamazdi.. peki biz bir hayvan kadar olamadikmi? yikarizda temizlerizde.. acidan inlemedikce, yasamaktan yemekten bizi görmekten bizimle olmaktan mutlu oldugu sürece bizim azametli gururlu pasamiz oBunun cevabını gerçekten de bilemeyiz sevgili reyhan..
Aylardan Ocak.. günlerden 10..
Keşke mümkün olabilse de hastalığı geçse.. Ama biliyoruz ki olmayacak böyle bir şey..
Çok zor.. Yürek dağlayıcı..
Allah sabır versin.. Doğru ile yanlışı ayıracak irade versin.. Sevgili Paşa ya da daha az acı versin..
Her şey gönlünüzce olsun..
Çok ama çok üzüldüm.. Tıkandım, yazamıyorum fazla bir şey.. Lütfen kusura bakmayın..:çok üzgünüm:
bütün dua ve temennileriniz icin cok tesekkür ediyorum. rabbim veriyor sabrini demekki. biz o durumda olsak pasa hicbirimizden vazgecemezdi. hicbirimize kiyamazdi.. peki biz bir hayvan kadar olamadikmi? yikarizda temizlerizde.. acidan inlemedikce, yasamaktan yemekten bizi görmekten bizimle olmaktan mutlu oldugu sürece bizim azametli gururlu pasamiz o
can dostunuz dediğiniz bir varlığı artık hayvan ya da duygusuz birşey olarak görmediğinize göre
şöyle düşünmek gerek anne babanız eşiniz kardeşiniz hasta olsa uyutun diyebilir miydiniz.
ben diyemezdim
köpeğim yok ama köpeği olanlar için vazgeçilmez olduklarını biliyorum.
ve sonuçta o da bir can ve ben hiç birşeye gücü yetmezken konuşamazken fikrini alamazken öldürün diyemezdim
Gerçekten de nasıl denir ki böyle bir şey..Ama ben çok kötü oldum, yeni görüyorum bu başlığı ve ağlamaktan alamıyorum kendimi, mayam kuzum 4 aralıkta kapadı gözlerini, daha çok yeni acım, gitmiyor gözümün önünden bakışları, hareketleri, masumluğu, kuzummmm annemmm bitanem, çok özledim yaa çok...
resimleri, videoları hep önümde ama...
of...
ben diyemezdim ki
nasıl denir ki öl diye
ya az da olsa yaşama imkanı ola o zaman bu vicdan azabından nasıl kurtulur insan...
bu konu beni daha çook ağlatır...
Dilekleriniz için teşekkürler..Tüm yazılanları okudum ve şu an ağlıyorum. Başınız sağolsun... Hasta olan dostlarımızada geçmiş olsun diliyorum. Böyle saf sevgi dolu bir canı kaybetmenin, çok sevdiğimiz bir yakınımızı kaybetmekten hiç bir farkı yok bence, aynı acı...
Doğrumu bilmiyorum ama, ben uyutmaya karşıyım, hiç bir canlı ölümü istemeye programlanmamıştır, biz onlara gece gündüz bakarız, yeterki bir nefes daha alsınlar...
Çok üzüldüm okudukça. Tüm dostlarımıza Allah'tan sağlıklı, mutlu ve uzun ömürler diliyorum...
ocak 15te 13 yasini dolduracak pasam. yani eger izin verirsek dolduracak.. okadar hastaki yerinden kalkamiyor. bizi görünce bal rengi gözleri isildiyor. patisini bize uzatiyor.2,5 yildir farkinda olmadan ortaliga pisliyordu utaniyordu sikiliyordu kulaklarini düsürüp basini ceviriyordu bizden. 55 kiloluk bir rottweiler düsünün. utandigi icin gözlerini sizden kaciran acizliginden utanan.. artik yataktan bile kalkmadan yapiyor. ilaclarin dozaji iki misline cikardik belki uyusuyor hic kalkmiyor kalktigindada belinden asagisini sürüklüyor. ayakta cok zor duruyor. düstügü zaman asla kalkamiyor. iyilesmesi imkansiz. eklem romatizmasi en ilerlemis halinde. bu sabah saat 9.00 da randevumuz vardi uyutacaktik pasamizi. doktor hanimin deyimiyle önce narkoz verecek sonrada bizi okadar seven kalbini durduracaktik melegimizin.. 13. yasgününü görmiyecekti yeni yilida.. yapamadik.............
gitmedik.. suyumuz var sabunumuzda dedik.. temizleriz anasini satayim ellerimiz kirilmadiya..
Bu sabah yatagini temizlerken doktorla dalga bile gectik.. pis sey dedik igne yapacakmis hihhhh pasamin hayatini omu vermiste alacakmis. bu güzel bal rengi gözleri söndürecekmis.. daha bir sevdik öptük pasamizi.. dünkü düsüncelerimizden dolayi utandigimiz icin daha bir fazla vakit gecirdik odasinda..
iyimi yaptik kötümü? aci cekiyormu pasam? .bize söyliyemeden sikintisini anlatamadan acimi cekiyor?
bunun cevabini kim bilebilir?
inanın okurken ağladım.
:gitme:
çünkü benimde bir rottum var ve 7 yaşında arada bir arka ayakları tutmuyor çişini kaçırıyor. hasta ve çok duygusal. geceler yatak odasında yatmak için biz otururken gidip yerini alıyor yatağın arkasına saklanıyor kafasını iyice örtünnü altına sokuyor hera çık git odana yerine desekte gitmiyor. ki tüm komutları çok iyi bilir. bazen arka ayakları uyuyup uyanınca kalkamıyor hemen sürünerek kaçmaya çalışıyor. bir süre sonra düzeliyor. nasıl canım yanıyor öyle görmekten. benim 2 tane daha köpeğim var diğer ikisi henüz genç 3 ve 4 yaşında onlar oyun oynarken onları izlemesi eve misafir gelince sesizce bir köşede oturuşu Allah korusun ileride paşa gibi olsa bile kıyılır mı hiç. asla.. altını bağları yıkarım temizlerim ama asla öldüremem...lmaz:
paşa yeni yaşına girdi mi? hala hayatınızdadır nişallah.
hayatıma ilk giren köpüşler daha önce hiç köpeğim olmadı hiç acısını çekmedim çekmekte nasip olmasın. hasta olmaları üzgün duruşları bile canımı yakıyor.
carsamba günü gecirdigi kalp spazminin ardindan saat 16,20 de uyuttuk pasamizi..
güzel oglumuz yoldasimiz dostumuz melek oldu.. acilari bitti. bizde biraktigi aci kolay bitmeyecek unutulmayacak bebegimiz. ama onun acilari bitti..:çok üzgünüm:
carsamba günü gecirdigi kalp spazminin ardindan saat 16,20 de uyuttuk pasamizi..
güzel oglumuz yoldasimiz dostumuz melek oldu.. acilari bitti. bizde biraktigi aci kolay bitmeyecek unutulmayacak bebegimiz. ama onun acilari bitti..:çok üzgünüm: