- Konu Sahibi damar mavisi
İşi olmayan üstelik bir yerden maddi destek görmeyen için ev masraflı olur. benim bile maaşım olduğu halde ay sonunu zor getiriyorum.Ev tuttu şu an yerleşiyor çocuklarn piskolojisinin bunj kaldıramıcanı düşünüyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İşi olmayan üstelik bir yerden maddi destek görmeyen için ev masraflı olur. benim bile maaşım olduğu halde ay sonunu zor getiriyorum.Ev tuttu şu an yerleşiyor çocuklarn piskolojisinin bunj kaldıramıcanı düşünüyor
eşi yardımcı olacaktı güya ama adam yan çizince öle kalakaldı kız o yüzden işler sarpa sardı.İşi olmayan üstelik bir yerden maddi destek görmeyen için ev masraflı olur. benim bile maaşım olduğu halde ay sonunu zor getiriyorum.
Zaten güvenilecek sözünde duran bir insan olsaydı arkadaşınız şimdi bu durumda olmazdı.eşi yardımcı olacaktı güya ama adam yan çizince öle kalakaldı kız o yüzden işler sarpa sardı.
aynen öle haklısın büyük bi çıkmaza düştü.Allah yardımcısı olsun Aşağı tükürse sakal yukarı tükürse bıyık. ama en iyi yol sığınma evi gibi duruyo, gidecek yeri kalmamışki yazık..
Çocuklarına düşkün biriydi önceden en azından çocuklarını zora sokmak istemez diyordkki yanılmışız.Zaten güvenilecek sözünde duran bir insan olsaydı arkadaşınız şimdi bu durumda olmazdı.
Cebinde 20 lirası bile yok nasıl ev tuttu çocuklara nasıl bakıcak. anneside mi babasına laf söyleyemiyo, nasıl vicdan çocuklarıyla birlkte böyle sefil olmasına izin verir kızınınaynen öle haklısın büyük bi çıkmaza düştü.
Öyle kocalar maalesef çocuğunu çok sevse dahi eşinin geri dönmesi için en sıkıntılı yerlerinden vuruyorlar. şu an arkadaşınız maddi anlamda sıkıntıda ve eşide oradan vurmayı tercih etmiş.Çocuklarına düşkün biriydi önceden en azından çocuklarını zora sokmak istemez diyordkki yanılmışız.