• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dostum Nerdesin?:((

sevdacicegi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Eylül 2006
47
0
86
40
İstanbul
BUGÜN BİR KEZ DAHA ANLADIMKİ DOST DENİLEN KELİME YALANMIŞ
BEN HER DEFASINDA HÜNGÜR HÜNGÜR AĞLARKEN KENDİME KIZAR OLDUM NİYE BEN GİBİ DEĞİL HERKES VE BEN NİYE AKILLANMIYORUM BİR TÜRLÜ?
TEK BAŞIMA BİR BEN VARIM ASLINDA HAYATTA
BUNU BİLE BİLE EN SADIK DOSTUM BENİ AĞLATMAMAM LAZIM DUYGULARIMLA HAREKET ETMEMEM LAZIM ARTIK BİLİYORUM AMA AH KALBİMM AHH BEN NİYE DEĞİŞEMİYORUMM HERKES SEN DEĞİL DOSTLARIN DOST DEĞİLL!!!!!!:a015:

birzaman olur insan kendini yapayalnız hisseder,kalp hüzünle dolmuştur ve kırılmıştır
oan bir sıcak dosta ihtiyacı vardır insanın aslında ama dost bildiklerine kırıldığı için bunu kendine söyleyemez insan
halbuki insanlar hatalarıyla vardır
ve insan etrafına bakınca birsürü kalbin ona sevgiyle açıldığını görür
tıpkı KK gibi
kalbimdesin dostum:teselli:

Kalemgüzeli Canim Arkadaşim Zaten Sözüm Kk Da N Dişari Yoksa Burayi çok Seviyorum Her Derdimi Anlattiğim Içimi Döküp Rahatladiğim Bir Yer Ki Ben Sorunlarimi Kimseyle Paylaşamam Normalde
Sen De Kalbimdesin Güzel Arkadaşim Saol Desteğin Için

BUGÜN BİR KEZ DAHA ANLADIMKİ DOST DENİLEN KELİME YALANMIŞ
BEN HER DEFASINDA HÜNGÜR HÜNGÜR AĞLARKEN KENDİME KIZAR OLDUM NİYE BEN GİBİ DEĞİL HERKES VE BEN NİYE AKILLANMIYORUM BİR TÜRLÜ?
TEK BAŞIMA BİR BEN VARIM ASLINDA HAYATTA
BUNU BİLE BİLE EN SADIK DOSTUM BENİ AĞLATMAMAM LAZIM DUYGULARIMLA HAREKET ETMEMEM LAZIM ARTIK BİLİYORUM AMA AH KALBİMM AHH BEN NİYE DEĞİŞEMİYORUMM HERKES SEN DEĞİL DOSTLARIN DOST DEĞİLL!!!!!!:a015:

gel seninle dost olalım sevda çiçeği,ortak dertlerimiz var bende dostlarım tarafından bi çok kes darbe aldım ve yalnızları oynuyorumn sadece sewdiğime nişanlıma hayat arkadaşıma tutuldum dostumda can yoldaşımda o oldu bide kadınalrkulubu var tabi...

CANIM ARKADAŞLARIMM HEPİNİZİ ÇOK SEVİYORUM ASLINDA YANLIZ OLMADIĞIMI BİLİYORUM AMA HERŞEYİ ÇOK İNCELEYİP ÇOK DUYGUSAL OLDUĞUM İÇİN YIPRANIYORUM
EN YAKIN DOSTUM İNGİLTEREDE ONUN YOKLUĞUNU HİSSEDİYORUM
AMA SİZLER VE BURASI BENİM KURTARICIM OLDU ÇOK SEVİYORUM ÇOKKK

AŞK MELEĞİ BENİM DE EN YAKIN DOSTUM CANIM CAN YOLDAŞIM HERŞEYİM CANIM NİŞANLIM AMA O DA ASKERE GİDİYO HAFTAYA PERŞEMBE İÇİM ÇOK BURUK AMA BELLİ ETMEMEYE ÇALIŞIYORUM ÜZÜLMESİN DİYEE:1no2:

olsun canım askerlik bu bi gittiğini görürsün bide geldiğini.ben çok yanlız kaldım ölee ama canım askerde de olsa hiç hissettirmedi yokluğunu.inşallah sende hissetmessin onun sana daha çok ihtiyacı var kendini değil onu mutlu etmeye odaklancaksın okadar birlikte herşeye yetersiniz üzülme bizlerde buradayız

ewet bazen dost yalancı bi rüzgar kmi zamn güneş gibi aydınlatır içimizi bazen duygulanırız onunla bazen de güleriz onunla hayatta herşey pembe gözlükten ibaret neden mi gerçek sandığınız her şey yalan olduğunu gözlüğü çıkarınca anlıyoruz

Back