- 25 Kasım 2006
- 8.868
- 19
Bir öğleden Sonra Idi Eşimle Fim Seyretmek Için şöyle Kurulduk Yerlerimize Ama Nasilda Keyifle Seyrediyoruz
Telefon çaldi.ben Açtim Canim Arkadaşim Dostum Kardeşim Dediğim (burada Adina Zizi Diyelim)zizinin Kocasi Ailecede Iyi Görüşüyoruz .hatirlar Soruldu Sonra Ziziyle Görüşeyim Ona Bir şey Soracağim
Zizi Yokki Burada Nasil Olur Kaç Saat önce Aradi Yeşilime Gidiyorum Dedi.bir Yerlere Takilmiştir Gelince Seni Arasin Dedim
Zizi Gelmedi.merak Ettim Akşam Aradim.kocasi Açti Telefonu.merak Ettiğimi Zizinin Neden Gelmediğini Sordum .
Allah Iyiliğinizi Versin Bana şaka Yapmişsiniz Sizdeymiş Amma Inandiriciydi Dedi.
Ben Kulaklarima Inanamadim Bir An Kocamla Göz Göze Geldik.
Ben Nasil Bir Haldeysem Bana Ne Oluyor Dedi.elimle Bir Dakika Işareti Verdim.
Ve Kocasina Inanki Bizde Değildi O Sana, Bize şaka Yapiyor Galiba Kocamda Yanimda Zizi Bize Hiç Uğramadi Dedim Ve Telefonu Kapattik
şimdi Düşünerek Empati Yapin.neler Olmuş Olabilir (neden Yalan)
Konuyua Açiklik Getirelim
Benmi Oyuna Geldim Kocasimi.
Telefon çaldi.ben Açtim Canim Arkadaşim Dostum Kardeşim Dediğim (burada Adina Zizi Diyelim)zizinin Kocasi Ailecede Iyi Görüşüyoruz .hatirlar Soruldu Sonra Ziziyle Görüşeyim Ona Bir şey Soracağim
Zizi Yokki Burada Nasil Olur Kaç Saat önce Aradi Yeşilime Gidiyorum Dedi.bir Yerlere Takilmiştir Gelince Seni Arasin Dedim
Zizi Gelmedi.merak Ettim Akşam Aradim.kocasi Açti Telefonu.merak Ettiğimi Zizinin Neden Gelmediğini Sordum .
Allah Iyiliğinizi Versin Bana şaka Yapmişsiniz Sizdeymiş Amma Inandiriciydi Dedi.
Ben Kulaklarima Inanamadim Bir An Kocamla Göz Göze Geldik.
Ben Nasil Bir Haldeysem Bana Ne Oluyor Dedi.elimle Bir Dakika Işareti Verdim.
Ve Kocasina Inanki Bizde Değildi O Sana, Bize şaka Yapiyor Galiba Kocamda Yanimda Zizi Bize Hiç Uğramadi Dedim Ve Telefonu Kapattik
şimdi Düşünerek Empati Yapin.neler Olmuş Olabilir (neden Yalan)
Konuyua Açiklik Getirelim
Benmi Oyuna Geldim Kocasimi.