Dostum dediğiniz birinin size olan aşkını-sevgisini öğrenince ne yapardınız?

aha tam da benlik konu. şu anki sevgilimle 2003 yılından beri arkadaştık. 15 ay önce teklif etti kabul ettim mutluyum.tabi taa ortaokuldan arkadaşların toplaşıcaz diyip te buluşma yerinde her seferinde ama her seferinde bizi tek bırakınca biraz komploya gittik delikafadulden ama şu da varki ne zaman bi erkeği iyi görsem,yani iyi çocuk efendi çocuk diye düşünsem arkadaşlık etsem,yani sadece arkadaş olarak slm verme arada konuşma falan mutlaka teklif geliyo. öyle sıkıldım ki bu durumdan. yok bacım kızla bi erkek arkadaş olamıyo. yani benle olamıyolar. en fazla 2 hafta veriyorum zemuszemus nasıl bi çekicilik varsa anam.

neyse espri bi yana şu da var ki, memnun muyum hayır. gerçekten çook can sıkıcı bi durum. hani beğenilmek güzel de. gerçekten arkadaş görüp sorunlarını anlatıp paylaşıp böyle olduklarını görmek çook kötü..

Merhaba dediğin her kişi sanki bir şey bekliyor gibi değil mi?

geneliniz büyük konuşsuşsunz yapmayn etmeyn =) ben de sizin gibi 'silerim'derdm ama olmuyor koly koly...denedm silmeyi olmadı..haydi senn istedgn olsn dedm..ve cok mutlu oldum aylrca..sonra olmadı..aslnda cok mutluydm ama ask olmayınca olmyrdu..ayrldk...ama hala aynı sınftyz 6. yıl bu..ve ben 1-1buck yıl önce bu sahsa öyle b asık olduuuummm....öyle b asık olduuuummmm.degerini öyle b anladııııımmm...su an ne alemdesnz diye sorack olrsanz..hala aynı sınftayz..2 yabancı gibiyz..onn sevgilisi var ama mutsuz oldugunu blyrm..falan..

İşte bu çok kötü..Allah yardımcın olsun..Her gün karşılaşmakkkkkkkk:çok üzgünüm:

Omzunda ağladığım sevgilimi çok özlediğimi söylediğim bana teselli veren merak etme barıştırıcam sizi diyen beni her üzgün gördüğünde kırk takla atıp güldüren CANDOST günün birinde beni öpmeye kalktı... suratına osmanlı tokadını yedi ve kendine geldiğinde ben yoktum...Beni kaybettin DOST dedim... O gidiş son gidiş oldu ,aradı ağladı zırladı ama yapmayacaktı bana bunu ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…