- Konu Sahibi kaderim_48
-
ben, evliysem hayatımdan anında silerdim.çünkü bunu bana demesi,ahlaklı bir davranış olamazdı asla... bekarsam da mesafeyi koyar yavaş yavaş uzaklaşırdım. çünkü bu şekilde bir arkadaşlık artık devam edemezdi. her görüştüğümüzde bu karşımdaki insana acı verecekti. bende rahatsız olacaktım. yani şunu dedim ,aman yanlış anlar mı,aman, başka şeye çeker mi
diye düşünüp ,kendimi kasacaktım ki,buda her iki taraf içinde zoraki sürdürülen bir arkadaşlığa dönüşecekti..
.aslında ,yine,sonu belli bu dostluğun.. yani eninde sonunda bu açıklamadan sonra ,arkadaşlığın o sağlamlığı kalmayacaktı. yani bitecekti.
her iki halikardada ben bitirirdim. birinde yavaş yavaş ,incitmeden uzaklaşarak,diğerinde yani evliysem hemen...
Başıma geldi,en yakın arkadaşım,çocukken beraber kapı zillerine basıp kaçtığım,misket oynadığım,sünnetinde beraber ağladığım; ağabeyimle birlikte üç kişilik dostluk paktı imzaladığımız arkadaşım,dostum bunu bana söylediğinde nişanlıydı ve evlenmesini tavsiye ettim ve mümkünse görüşmememizi..
Ha ne oldu,çevreden gelecek tepkilerden çekindiğim için,gördüğümde selamlaştım,eşi de şansıma kıskanç olduğu için çok denk düştü,görüşmememizin bir bahanesi oldu en azından
Ben dost olarak değilde 7 yıl boyunca birlikte çalıştığım ama bana karşı en ufak bir yanlışını görmediğim şefimin bana olan ilgisini tayin olup gideceği zaman öğrendim ve şok oldum, adam evli, ben evliyim ona söyleyebildiğim o anda sadece kendisinin benim için bir ağbi olduğunu söylemekti, aradan kaç yıl geçti hâla üzülürüm aklıma geldikçe oysa ona sadece bir insan, bir dost olarak değer vermiştim ama aynı zamanda bunu o giderken öğrendiğime sevinmiştim ya değilse aynı odada onunla çalışmam mümkün olmayacaktı. Sonra ara sıra o memleketine geldikçe karşılaştık ama sadece resmi bir hal hatır sormadan başka bir davranışını görmedim şükür.
Lisede böyle bişeyle karşılaştım malesef olan dostluğumuza oldu.Şimdi görüşmüyoruz keşke dost kalabilseydi arada hal hatır ederdik.Anladım ki bir kızla bir erkek arkadaş olamazzzzz
çok tuhaf allah başıma vermesin ben çok açık sözlü bayanım ona ne söylediysem utanır bakamam herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?