• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dostum dediğiniz birinin size olan aşkını-sevgisini öğrenince ne yapardınız?

kaderim_48

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2008
1.286
3
116
62
Muğla
kötükedihüsokötükedihüsoÖyle ki küçüklükten beri beraber büyüdünüz. Yani iyi bir arkadaş ve sağlam bir dost gibi biliyorsunuz. Bir gün bu kişinin size aşık olduğunu veya deli gibi sevdiğini öğrenseniz nasıl tepki verirdiniz?kötükedihüsokötükedihüso

Son düzenleme:
ben, evliysem hayatımdan anında silerdim.çünkü bunu bana demesi,ahlaklı bir davranış olamazdı asla... bekarsam da mesafeyi koyar yavaş yavaş uzaklaşırdım. çünkü bu şekilde bir arkadaşlık artık devam edemezdi. her görüştüğümüzde bu karşımdaki insana acı verecekti. bende rahatsız olacaktım. yani şunu dedim ,aman yanlış anlar mı,aman, başka şeye çeker mi
diye düşünüp ,kendimi kasacaktım ki,buda her iki taraf içinde zoraki sürdürülen bir arkadaşlığa dönüşecekti..
.aslında ,yine,sonu belli bu dostluğun.. yani eninde sonunda bu açıklamadan sonra ,arkadaşlığın o sağlamlığı kalmayacaktı. yani bitecekti.
her iki halikardada ben bitirirdim. birinde yavaş yavaş ,incitmeden uzaklaşarak,diğerinde yani evliysem hemen...

Başıma geldi,en yakın arkadaşım,çocukken beraber kapı zillerine basıp kaçtığım,misket oynadığım,sünnetinde beraber ağladığım; ağabeyimle birlikte üç kişilik dostluk paktı imzaladığımız arkadaşım,dostum bunu bana söylediğinde nişanlıydı ve evlenmesini tavsiye ettim ve mümkünse görüşmememizi..
Ha ne oldu,çevreden gelecek tepkilerden çekindiğim için,gördüğümde selamlaştım,eşi de şansıma kıskanç olduğu için çok denk düştü,görüşmememizin bir bahanesi oldu en azından:delphin:

Ben dost olarak değilde 7 yıl boyunca birlikte çalıştığım ama bana karşı en ufak bir yanlışını görmediğim şefimin bana olan ilgisini tayin olup gideceği zaman öğrendim ve şok oldum, adam evli, ben evliyim ona söyleyebildiğim o anda sadece kendisinin benim için bir ağbi olduğunu söylemekti, aradan kaç yıl geçti hâla üzülürüm aklıma geldikçe oysa ona sadece bir insan, bir dost olarak değer vermiştim ama aynı zamanda bunu o giderken öğrendiğime sevinmiştim ya değilse aynı odada onunla çalışmam mümkün olmayacaktı. Sonra ara sıra o memleketine geldikçe karşılaştık ama sadece resmi bir hal hatır sormadan başka bir davranışını görmedim şükür.

benim yakın arkadaşımın bana karşı bazı duygular besledigini konuşmalarından anladım çok kötü oldum ama net şekilde demedi çok şükür.. yoksa ne yapacagımı bilemezdim ve araya mesafe koydum biraz ..

ben, evliysem hayatımdan anında silerdim.çünkü bunu bana demesi,ahlaklı bir davranış olamazdı asla... bekarsam da mesafeyi koyar yavaş yavaş uzaklaşırdım. çünkü bu şekilde bir arkadaşlık artık devam edemezdi. her görüştüğümüzde bu karşımdaki insana acı verecekti. bende rahatsız olacaktım. yani şunu dedim ,aman yanlış anlar mı,aman, başka şeye çeker mi
diye düşünüp ,kendimi kasacaktım ki,buda her iki taraf içinde zoraki sürdürülen bir arkadaşlığa dönüşecekti..
.aslında ,yine,sonu belli bu dostluğun.. yani eninde sonunda bu açıklamadan sonra ,arkadaşlığın o sağlamlığı kalmayacaktı. yani bitecekti.
her iki halikardada ben bitirirdim. birinde yavaş yavaş ,incitmeden uzaklaşarak,diğerinde yani evliysem hemen...

Aynen katılıyorum arkadaşım..

Başıma 2 yıl önce geldi ne yazıkki...
Liseden arkadaşımdı...Kardeşlerimden bi farkı yoktu.
Başım sıkıştıgında hemen onu arardım... Yetişirdi hemen...
Benimde onunda sevgilisi vardı. Zaman zaman hal ve hareketinden bana olan ilgisi anlardım. Ama tekrar kendime sacmalama kızım. Olcak şey değil derdim...
Gel zaman git zaman...
Bana imalı bi mesaj attı. Ne yapsam ne desem modundayım...:olmaz:
aradan bi iki saat gecti aradım bunu..Direk sen bana aşık mısın ? dedim...
Evettt hemde cok seviyorum seni diye bagırmaz mı?
Tepemin tası attı. Sen beni nasıl seversin ya dedim. Nasıl o gözle bakabildin bana dedim...
Oysa daha 1 ay önce sevgilinden ayrıldın. Sevgiligini sevdiğini söylüyordun dedim.
Seslenmedi..Bitti artık arkadaşlıgımız sen yoluna ben yoluma dedim...
Ondan sonraki günler baya aradı...Bi kaç arkadaşıma o beni yanlış anladı vs. demiş.
Ben dünkü cocuk degilimki...:olmaz:

O gündür bu gündür ne görüşürüm ne konuşurum:1closedeyes:

Kısacası silerim hayatımdan....:delphin:

Ben de böyle bir şey yaşadım. Kız arkadaşımın ağabeyi idi.
ılk okulda beraber okumuştuk. Orta-lise beraber okuduk.Ağabeyi olduğu için ben de ağabeyim gibi seviyordum. Hatta ağabeyciğim diye hitap ediyordum. Bir gün bana olan ilgisini farkettim.
Arkadaşımın yanına gittikçe bizimle laflıyor ve yanımızdan ayrılmıyordu. Rahatsız olmaya başladım.
bir gün nasıl cesaretlendiyse bana teklifte bulunduğu anda onu sildim. Hala aynı ortamda olmamaya çalışırım. Olmam da.. Kız arkadaşımla da görüşmüyorum eskisi gibi..
Hepimiz evlendik..Herkes kendi yoluna gitti. Aynı köylü olduğumuz için arada sırada mecburen karşılaşmalar oluyor ama ben yüzüne bile bakmam.
Ama hala herhangi bir yerde rastlaşsak konuşmadığım halde gözlerinin üzerimde olduğunu hissedebiliyorum..Ne kadar kötü bir durum..

Başıma geldi,en yakın arkadaşım,çocukken beraber kapı zillerine basıp kaçtığım,misket oynadığım,sünnetinde beraber ağladığım; ağabeyimle birlikte üç kişilik dostluk paktı imzaladığımız arkadaşım,dostum bunu bana söylediğinde nişanlıydı ve evlenmesini tavsiye ettim ve mümkünse görüşmememizi..
Ha ne oldu,çevreden gelecek tepkilerden çekindiğim için,gördüğümde selamlaştım,eşi de şansıma kıskanç olduğu için çok denk düştü,görüşmememizin bir bahanesi oldu en azından:delphin:

Ne yazkki herkesin böyle bir hikayesi var arkadaşım..En önemlisi en az yıpranmayla ve yıpratmayla çözümlemek..kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Ben dost olarak değilde 7 yıl boyunca birlikte çalıştığım ama bana karşı en ufak bir yanlışını görmediğim şefimin bana olan ilgisini tayin olup gideceği zaman öğrendim ve şok oldum, adam evli, ben evliyim ona söyleyebildiğim o anda sadece kendisinin benim için bir ağbi olduğunu söylemekti, aradan kaç yıl geçti hâla üzülürüm aklıma geldikçe oysa ona sadece bir insan, bir dost olarak değer vermiştim ama aynı zamanda bunu o giderken öğrendiğime sevinmiştim ya değilse aynı odada onunla çalışmam mümkün olmayacaktı. Sonra ara sıra o memleketine geldikçe karşılaştık ama sadece resmi bir hal hatır sormadan başka bir davranışını görmedim şükür.

İnsan yaşadığı müddetçe çevresindeki insanlarla daha içli dışlı oluyor. Bazen arkadaş-dost gibi gördüğün kişilerin sana karşı değişik duygular beslediğini mutlaka görüyoruz.
Bu düşünceleri silmek elimizde değil tabiki..Sadece kendimizi koruyalım o yeter..
Tepkimizi belirtelim ama karşı tarafı da kırmadan..Gönül işi bu..Belki de gerçekten seviyordur..

şuanda dolu dolu 3 yıllık evliyim. başıma gelmedi dersem yalan olur. özellikle iş hayatında sıkça rastlanan bi durum bu. tek çözümü var o insanı hayatından çıkarıcaksın. yoksa heryönden zararı olabilir. aynı yerde çalışıyosan işi bırakıcaksın yada arkadaş ortamında ise ilişiğini bi şekilde kesiceksin... tabi bu evliler için geçerli bir durum! bekarsan belki şans verilebilir yada yine hayatından bi şekilde çıkarabilirsin.. bence bu kendini bilen bi kişi için sonuçlandırması oldukça kolay bişi...

Lisede böyle bişeyle karşılaştım malesef olan dostluğumuza oldu.Şimdi görüşmüyoruz keşke dost kalabilseydi arada hal hatır ederdik.Anladım ki bir kızla bir erkek arkadaş olamazzzzz

Lisede böyle bişeyle karşılaştım malesef olan dostluğumuza oldu.Şimdi görüşmüyoruz keşke dost kalabilseydi arada hal hatır ederdik.Anladım ki bir kızla bir erkek arkadaş olamazzzzz

Büyük konuşmamalı! Başına gelen biliyor demekki!
Dost kalmak zor be gülüm. Onu gördükçe sana hangi gözle baktığını bilmek daha acı..
En iyisi görüşmemek!kötükedihüsokötükedihüsokötükedihüso

çok tuhaf allah başıma vermesin ben çok açık sözlü bayanım ona ne söylediysem utanır bakamam herhalde

şimdiden sonra dostum dediğim birinden asla sevgili olmayacağını bildiğim için oralı bile olmazdım
kopamayacağım kadar çok seviyorsam dostluğuma devam ederdim ama sevgili olmayı düşünmezdim bile
kırmadan da söylerdim

ama bu durumla karşılaştığımda bunu yaptım mı hayır malesef
yani aslında 8 sene tepkisiz kaldım, 8 sene sonra hala aşık olduğunu görünce bir an denemek istedim, keşke hiç denemeseymişim, dostluğumuz da bitti :delphin:

ben erkeklerle zati küçüklüğümden beri çok samimi olmamışımdırkaydirigubbakcemile3
hadı oldu diyelim bir anda silerim onu arkama bile bakmam :hulya:

seneler evvel olmuştu böyle birşey. yazlık komsumuzun oğluydu.gayet iyi 2 arkadaştık .beraber denize gider,güzel vakit gecirirdik. geceleri sigaramız bittiğinde birbirimize camdan sigara atardık.ne cok sohbet ederdik,komiktik yani. ben 2 iyi arkadaş olduğumuzu sanırken birgün bana cıkma teklifi etmişti.halbuki birbirimizden hiç ayrılmaz,her yere 2 kişi giderdik. tabi ben bu teklifi duyunca dumur olmustum. gercekten salak gibi hissetmiştim.
kendisine de hiç o gözle bakmamıştım. ben de güzellikle hiç böyle birşey düşünmediğimi söyledim.sonra yine eskisi gibi hep beraber vakit geçiriken yavaş yavaş azaldı görüşmelerimiz. ama kışın bile o bana bir şekilde ulaşmaya çalıştı...hiçbir zaman ters davranmadım.sonra ben evlendim,o nisanlandı,ben boşandım o nişanlısından ayrılmış vs vs vs...senelerdir de görmüyorum. cok nadir de olsa yazlığa gittiğimizde,bazen bahceden sesini duyardım...şimdi ne yapıyor,nerde hiçbir fikrim yok...hepsi bu kadar...ama beraber cok iyi vakit geçirmiştik bir zamanlar......

benim de üniversitede okurken başıma geldi,en yakın arkadaşlarımdan biriydi,çok ilgilenirdi benimle,beraber gezerdik filan,abi gibi görürdüm benden iki yaş büyüktü,hiç o gözle bakmamıştım ona sonra bana birden bire tavır koymaya başladı ben de anlamadım sebebini sordum bana aşık olduğunu evlenmek istediğini filan söyledi,dumur oldum hiçbirşey konuşamadım olmaz dedim o günden sonra da doğru dürüst konuşmadık öle mezun olduk bi veda bile etmedik şimdi evlenmiş ve umarım mutludur bemin yüzümden çok acı çekti,onun gözünün önünde bi başkasıyla çıktım ahı mı tuttu nedir evlenecekken ayrıldım sevdiğimden şimdi de ben bedbahtım,hayat işte oyunlar oynuyor insana...

Çok zor bi durum yaa bana aşık olduğunu söledindee sokaa girmiştimm resmenn ağladımmm senn nsll bölee bişi dersinn dieee sinirleirm bozulmuştuu sonraa sakaa felann yaptımm dedii amaa eskisi gibi samimi olmadım ... sinir bozucuu bişi yaa ahh bu erkekler!

Back