- 5 Temmuz 2024
- 520
- 609
- 33
- Konu Sahibi yagmursirasi
Tam olarak konu bu . Daha önceki üyeliğime şifremi unuttuğum için giremiyorum. Önceki konumu hatırlayanlar olduysa aile ile yaptığım bir ceviz ekme meselesi vardı. Yaklaşık bir yıldır ailemle çok soğuğuz. Bir konuda maddi ve manevi çok zarara uğradım ailem ve kardeşim tarafindan. Bugün annemle konuşurken bir sinir patlaması yaşadım ve kardeşimin bizim aramızı bozmak için çok fazla yalan söylediğini öğrendim. Benim demedigim şeyleri onlara ben demişim gibi onların demedigi şeyleri de bana ben demişim gibi anlatmış. Kısacası herkesin en hassas olduğunu bildiği konularda bizi birbirimize düşürmek için yalan söylemiş.bir yanım ailemi affetmek istiyor. Ama buna engel olmadıkları için güvenmiyorum. Gidip gelmiyorum uzun zamandır bana iyi gelmiyor bu seferde gelmiyorum diye ağlıyorlar. Onları üzmek istemiyorum . Fikirlerinize ihtiyacım var . Siz olsanız ne yaparsiniz. Hafta sonu konuşmaya gideceğim yüz yüze anne ve babamla ama bir yanım yine kardeşime inanırlarsa bunu kaldıramaz diyor. Bir yanım bir daha aileme guvenmemi söylüyor. Bir yanım affet annen ve babana ihtiyacın var diyor duygusal olarak. Bu arada annemin kız kardeşime ayrı bir bağlılığı var ileride ona inanıp üzerime gelme potansiyel i de çok yüksek