Yaklaşık1 sene önce uniden yani sınıftan tanıştığım bi kız vardı birlikte çok şeyler yaşadık birbirimize çok destek olduk koruduk. Ama istanbula 1 haftalığına ziyarete geldiğinde annem sevmedi o kızı fazla hazirci sanal alem manyağı diye. Her neyse biz arkadaşlığa devam ettik. Ben akrabamin boş evinde kalıyorum onuda yanıma aldım beraber geçiniriz maddi manevi destek olsun diye bu arada sevgilim olunca ben onunla çok fazla gezip tozamadim erkek arkadaşımda hoslanmadi ondan çok ortamci diye türbanlı olduğu halde erkeklerin evinden çıkmazdı alkol alırdı su evde bi kere temizlik yapmadi bi kap yemek pisirmedi çok afedersiniz ama kullandığı tuvaleti bile ben temizledm misafirim gelince ayıp olmasın diye. Hep konuşup halletmeye çalıştım ama en son yaptığı bardağı taşırdı geçen gün ailem ziyaretime geldi odasından dışarı çıkmadı bi hoşgeldin demedi bu ev annemin sayılır sonuçta. Annem kapıda gider ayak sitem etti çok zoruma gitti. Annemler gider gitmez odasından çıktı gittiler mi diyo bide bende ağzıma geleni söyledim hala kendini haklı çıkartmaya çalıştı babamdan çekinmis o an başı acikmis falan filan Annemler saatlexe kaldı burda. Gözleri doldu sana bişey demiyorum dedi sonra ertesi günü esyalRini toplamaya başladı bende anahtarı mutlaka bırak parayida hesaba yatır fatura odicem dedim. Bugün sabah hışımla geldi odasından bavullarını aldı çıktı gitti hellallik bile dilemedi bende faceden falan heryerden sildim ama çok koydu bu bana iyiligimin karşılığı vefasızlık mi olcakti-?