valla doğru bir tabir :)zasa allah seni ne yapmasın emi ne güldüm kocişede gösterdim oda güldü pislikçi :))))))) nerdende aklına geldi evet ben bundan sonra bu lafı hep kullanırım temizlikçi görmedim şimdiye kadar hepsi pislikçi :))))))
ilbatum ne güzel tadını çıkar annenin kardeşinin canım neşeli olmazmı allah ayırmasın
sergim çok güzel geçti bu arada kızlar ankaradaki sergimin katoloğuda bugün geçti elime çok başarılı ve keyifli olmuş akşam yorgunluğumla yüzümü güldürdü :)
takma tabi ya inşallah olacak en kısa zamandaSağol cnm inşş bende artık eskisi gibi takmıyorum herşeyi oluruna bıraktım
ben inanıyorum Rabbim en yakın zamanda anneliği bana tatdıracak:)
bende herkeze dua ediyorum dualarımız kabul olur inşş..
öyle canım iyi ki geldiler valla bana ilaç gibi geldine güzel cnm özlem gideriyorsunuz
Rabbim ayırmasın ağzınızın tadını bozmasın hep berabersiniz
bende çok özledim bizimkileri
ohh süpermiş,daha evinizin asıl neşe kaynağı gelicek az kaldı...kimsecikler uğramamış zasanın dediği gibi
benimde annemle burada kabile gibiyiz valla:)))
bayağı genişledik bir anda alışık olmayınca insana tuhaf geliyor
ama çok iyi böyle eve neşe geldi ya.....
kardeşimi çok özlemiştim bana çok iyi geldi...
???anlamadım şekerrr,gamzeyedemek istedin sanırım:))zasa allah seni ne yapmasın emi ne güldüm kocişede gösterdim oda güldü pislikçi :))))))) nerdende aklına geldi evet ben bundan sonra bu lafı hep kullanırım temizlikçi görmedim şimdiye kadar hepsi pislikçi :))))))
ilbatum ne güzel tadını çıkar annenin kardeşinin canım neşeli olmazmı allah ayırmasın
sergim çok güzel geçti bu arada kızlar ankaradaki sergimin katoloğuda bugün geçti elime çok başarılı ve keyifli olmuş akşam yorgunluğumla yüzümü güldürdü :)
iyi bak ne güzel güldürmüşüm sizi çok sevindim valla
zasa demişsin yanlışlık oldu galiba
ohh süpermiş,daha evinizin asıl neşe kaynağı gelicek az kaldı...
???anlamadım şekerrr,gamzeyedemek istedin sanırım:))
evet canım:))
valla doğru bir tabir :)
sağol canım benim rabbim hiçbirimizi sevdiklerinden ayırmasın
serginin çok güzel geççmesine ve keyifli olmana çok sevindim canım....
senden de bu beklenirdi zatiiiiiiii
takma tabi ya inşallah olacak en kısa zamanda
bunu böyle kuruntu haline getirme
her an aklında tutma bak nasıl gelecek sıpa
inşallah canım dua edilirde yerini bulmaz mı:)
öyle canım iyi ki geldiler valla bana ilaç gibi geldi
yok valla bizde ne zamandan sonra yeni görüşüyoruz
ben gidemedim bebişten dolayı
annemde çalışıyor hala izin falan alamaz eğitim aksamaya gelmez:)
tatilden yararlandık işte...
seninkiler nerdeler gelmediler mi?
inşallah canım inşallah az kaldı ama ben hemen geçse hayırlısıyla mayıs gelse diyorum :)
kızlar çok yoğun birkaç gün geçirdim cadoloz yiğenimi gezdirdik tozdurduk sergim vardı misafirim vardı annemin evine temizliğe yardım ettik tüm ablamlarla beraber belimde ve boynumda ağrılarda yoğunluktan bana kalan
annemin yıllardır temizliğe aldığı bir kadın var maddi olarak yıllardır destek olur kadına ona rağmen temizlik yapmamak için neler yaptı çıldırttı beni bir ablam banyoyu temizliyor bir ablam mutfağı babam balkonu ben yemek takımını cilalıyorum bu mal karı salonun koltuk takımını duvarlara sürte sürte yeni boyanın canına okudu oda yetmiyormuş gibi parkesi yenilenen odalardan birinde yerleri paspaslarken odanın kapısında koltuk vardı koltuğu çekse geçecek o onun yerine bana sesleniyor kovayı pis paspası uzatıyor koltuğun üzerinden neymiş efendim suyunu değiştirecekmişim bana koltuğun üzerindede annemin yıkayıp ütülediği bembeyaz perdeler var o pis kovasından paspasından sular damlatıyor perdelere çektim koltuğu şimdi geçebilirsin suyunu değiştirmeye dedim birde kartonpiyer yapılırken heryer alçı olmuş mobilyayı siliyorsun yeniden kusuyor ablamın sildiği yeri seninki beğenmemiş burayı kim yaptı olmamış demesinmi utanmadançıldırttı saat 2 gibide ben artık merdivenleri sileyim demesinmi ona ayrı para alıyor temizliğe ayrı uyanık bir güne sığdıracak hayır önce burası bitsin dedik bir baktık sıvışmış bildiğini okuyor hani orayıda bitirse gelmiş anneme belim çok ağrıyor ben merdivenlere sonra geleyim dedi karı 14:30 da çekti gitti giderken ablam çöpü at dedi ben kapıcımıyım dedi çıldırdııııık düşünün annem nasıl şımartmış kadını
kimsecikler uğramamış zasanın dediği gibi
benimde annemle burada kabile gibiyiz valla:)))
bayağı genişledik bir anda alışık olmayınca insana tuhaf geliyor
ama çok iyi böyle eve neşe geldi ya.....
kardeşimi çok özlemiştim bana çok iyi geldi...
inşallah canım o sıpa gelirde unutursun herşeyi:)inşş cnm gelir de o yaramaz sıpa unutturur bana bu günleri:)
ii yapmışlar cnm inşş yaz tatilinde hep beraber olursunuz yine
bizimkiler amasyadalar babamda izin alamıyor annemin sağlık
sorunlarından dolayı gelemiyorlar cnm ama ben bir gün gitmek
istiyorum 2 günlüne de olsa görmeye gideceğim özledim onları
bakalım artık hayırlısı ama çok ii oluyor gelmeleri yılbaşında 2 günlüne
gelmişlerdi çok güzel ve dolu dolu geçmişti o 2 gün:)
ama nedense diğerleri gelincee hiç geçmek bilmiyorr:)))))
aynen öyle canım doğar ama beklentilerin bitmez:)inşş cnm o günlerde gelir geçer hayılırsıynan
bbir doğsa dersin doğar sonra yürüse dersin yürür
yaramazlık yapar ondanda sıkılırsın bi okula gitse dersin okula
gider dersti şuydu oda yorar insanı
doğar büyür ama o coçuuk senide büyütür:)
kizlar ben cok ama cook yogun calisiyorum yeni bölüme basladi ve haftaya ingilizce sinavim var bol bol calismam gerekiyor insallah anlimin akiyla atlatirim fistiklar topinge giremezsem beni merak etmeyin
herkese iyi geceler tatli rüyalarrrrrrrrrrrrrrr
aman aman sakınnnnnnn bırakma bizi :)))özlemcigim beni sizi merakta birakmam canim zamani geldiginde:))))))))))))
ayyy nerelere girmişsin sen ya :)) ben hiç girmedim böyle yerlereyaaa kızlar bu topik çok alem bir yerde ben her girdiğimde başka topiklere takılıyorum ne alem başlıklar var burada yaa yok ilk gece ne yaptınız yok ertesi gün ne yaptınız kopuyorum gülmekten :)))))))))))))))))))
kaybolma canım aman kaybolmaaaaaaaaaaaacanlarım ben burayı bulana kadar neler çekiyorum ya bu ne anam kayboldum nerelere girdim nerelere
admız büyümüşmü maşallah kızıma benim onun gözü falan kaymıyordur bence o dr gözü kayıyor
burpum canım pislikçi kadın ha vallaha pislikçi mislikçi bitanede bize lazım evi elden geçirmesi için gerçi bizim külüstür milattan kalma evde temizlesende bişey farketmiyorya hemen tekrar aynı halini alıyor nasıl oluyorsa
kızlar ben isal oldum wc den gelemiyorum ya kabızlık tan yılllarca şikayet ettim ben bi ortasıı bulamadım anam bu nebiçim vücut nasıl bünye kızıma bişey olmaz dimi
yaaa kızlar bu topik çok alem bir yerde ben her girdiğimde başka topiklere takılıyorum ne alem başlıklar var burada yaa yok ilk gece ne yaptınız yok ertesi gün ne yaptınız kopuyorum gülmekten :)))))))))))))))))))
canlarım ben burayı bulana kadar neler çekiyorum ya bu ne anam kayboldum nerelere girdim nerelere
admız büyümüşmü maşallah kızıma benim onun gözü falan kaymıyordur bence o dr gözü kayıyor
burpum canım pislikçi kadın ha vallaha pislikçi mislikçi bitanede bize lazım evi elden geçirmesi için gerçi bizim külüstür milattan kalma evde temizlesende bişey farketmiyorya hemen tekrar aynı halini alıyor nasıl oluyorsa
kızlar ben isal oldum wc den gelemiyorum ya kabızlık tan yılllarca şikayet ettim ben bi ortasıı bulamadım anam bu nebiçim vücut nasıl bünye kızıma bişey olmaz dimi
sevimcim korkma bişey olmaz,bağırsakların temizleniyordur.doktorunla görüş,bol su iç.
yaaaa ben regl olmadım,en sonki badireden sonra.sanırım düzensizlikler olurmuş,doktorum öylededi.regl olup acilen spiral taktırmam gerek.
meleğimmmmmmmm bende atiiimmmii???hahahahahahahahahah:92::84:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?