Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
:)))) süprzlere bayılırım bennnnnnnnnn........anaaa yeni gördüm zasanın açtığı konuyu ararken nasıl süpriz oldu anlatamammmbizde seni çoook ama çook seviyoruz canımın içi
evet kimse gelmemiş burası gizli buluşma noktası gibi :)))bruprtan baska kimsecikler gelmemis bugün buraya ya(((
ilbatum bu jujuu kim canim ben taniyormuyum??
selam kızlar topiğiniz hayırlı olsun
aaa sen yoksa :))))
inşallah canım ya uğurlu gelir...
aman ya rabbi tahminlerim doğru mu ne :)
inşallah rabbim olmayan herkese nasip etsin...
jujuucigim burasi sana ugur getirmesini dilerim insallah sevincini beraber yasariz canim:))))
günaydınnn:))
bendee canım.ama gelmeden senin haberini almayı ve bebeğinin cinsiyetini öğrenmeyi ve ona göre alış-veriş yapmak istiyorum çokheyecanlı ya..
inşallah canımj,inşallahhh.tekrar hoşgeldin.
evet özlemcim jujuu tahmin ettiğin kişi:)![]()
:)))) süprzlere bayılırım bennnnnnnnnn........
bizde seni seviyoruzzzz
evet kimse gelmemiş burası gizli buluşma noktası gibi :)))
bilemiyorum ki canım sen varken o gitmiş olabilir
adı gamzeydi var mı gamze diye tanıdığın bizim topikte düşün
haah bulduysan işte o bizim gamze![]()
cok ama yok yorgunum esimin yigeni bugün tr döndü tekrardan((( gece 2 saat uyuduk kalktik esim yigenini havalimanina götürdü bende temizlik yaptim isten izin almistim sonunda evim eski haline döndü mis gibiler oldu
simdide yatip dinlenme vakti geldi oleyyyyyyyy
![]()
ayyy bir ara bizede uğra ne olur evim çok pisssssssssscok ama yok yorgunum esimin yigeni bugün tr döndü tekrardan((( gece 2 saat uyuduk kalktik esim yigenini havalimanina götürdü bende temizlik yaptim isten izin almistim sonunda evim eski haline döndü mis gibiler oldu
simdide yatip dinlenme vakti geldi oleyyyyyyyy
![]()
tamam canım o işte çünkü başka gamze olmadı....ilbatum tanimiyorum ama gamze diye bahsetiliyordu tatlim ismi tanidik:))
valla bak melekte zopalayacak seni....evet ya semracigim nerdesin sen bak sana zopa geliyor haaa![]()
sağol canım teşekkürler....selam kızlar topiğiniz hayırlı olsun
demek sensin haaaaaaaaaevet tahmin ettiğin kişiyim cnm kabul ediyormusunuz beni:)
ben valla çok mutlu oluyorum sizin yanınızda ama işteee neysee yaaa
doğuma kaç ayın var özlemcim baya ilerledi dimi hamileliğin:)) ne güzel
inşş sağlıklı bir şekilde dünyaya getirirsin cnm benim:)![]()
aminnnnnnnnnninşş cnm senin benim bütün arkadaşların bu özlemi burda sona erer:)
hımmmm işin aslı çıktı ortaya desene:)sen çağırırsında ben gelmem mi şekerim hoşbulduk :)![]()
bu güzeldi özlem bu bizim gamze:))) hoşuma gitti:))
güle güle kirlet evini cnm kendini fazla yorma
tsk ederim canim simdi gönül rahatligiyla transferimi olabilirim:))))
ayyy bir ara bizede uğra ne olur evim çok pissssssssss(((
tamam canım o işte çünkü başka gamze olmadı....
valla bak melekte zopalayacak seni....
sağol canım teşekkürler....
demek sensin haaaaaaaaa
mayıs başında kısmetse hem az hem çok var :)
inşallah canım darısı başına inşallah...
aminnnnnnnnnn
hımmmm işin aslı çıktı ortaya desene:)
yaaaa......