Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ne güzel yazmışsın yaaaaaaaaaaaa..Fedakarlığın olmadıgı yerdede hiçnirşeyin yeri yoktur...Eskiden bir fincan kahvenin 40 yıl hatırı vardı,şimdi ise o kahvelerın hatırını yerını starbuckslarda paramızla satın aldıgımız kahveler doldurur unutturur oldu.Dostluk herşeydir yılar gectıkce lezzetı aratar..Paylaştıkça filizlenir gercek dostluk.Bin tane naylon arkadaşım olacagına bir dostum olsun onun tadı hiçbişeyde yok..![]()
günaydinlarrrr:81::81::80::80::79::79::79:
tsk ederim canim msj gelmedi tatlim nerye attinki?? daveti gördüm canim hemcicikte kabul ettim masallah cok güzelsin canim
sagol canim benim allahin izniyle yarin belli olacak vizeyi verip vermeyeceklerini
beni affet canim büyük temzlik yapiyordum sonunda bitti ama bende bittim halamisim vallaha
iyi etmissiniz canim degisiklik iyi gelir insana ee hafta sonu nerdeydin canim??
jujuu canim sen daha önce umutlu savascilarina giriyormudun canim? bizim ordada sohbetimiz var sende katilsana bize..
zasacigim esimin vizesi bugün geldi canim 10senelik vermisler allah nasib ederse 21.04 gidiyoruz hayellerimin gerceklestigine halen inanmiyorum rüyada gibiyim resmen okadar cok mutluyumki anlatamam tatlim![]()
selam kıslar nerdesiniz karşılaşamadık
evet cnm ben önceden oraya giriyodum ama sonra bırakmaz zorunda kaldım
cnm arkadaşlarla orda tanıştık biz tanıyorum çoğunu 1 yıl önce tanışmıştık
vakit bulursam arada girerim inşallah...
çok sevindim cnm hayırlı uğurlu olsun
sizede iyi yolculuklar kendinize iyi bakın
inşş hep böyle hayallerin gerçekleşir tatlım
bende bu gün evdeyim kızlar
annem bu gün memlekete döndü
yanlızım ve evdeyim
yarın işe gideceğim içimde bir sıkıntı varrr
hiç birşeyden memnun kalmıyorum
hemen canım sıkılıyor hayırdır artıkkk
işe gireyim diye o kadar seviniyorum işten bile sıkıldım
bir yerlere gitmek gezmek istiyorum hayatımdan sıkıldım artık((
neyse kızlar kendinize ii bakın Allaha emanet olun
hakkınızı helal edin görüşmek üzere öptüm![]()
yorulduk valla her ne kadar iş yapmasamda yordu beniözlemm kendine iyi bak cnm fazla yorulma bak bebişine kavuşmaya az kaldı annesi yorma kendini
burrppp sen nerdesinn kayınvalidenin aldıkları toplayıp çöpemi atıyorsun yoksaa
eline sağlık at at at at
zasacım sende koçişşinle barıştın yemeeğe gittiniz dimii ayyyy çok sevindimmm
melekd sende hafta sonu eğlencesini unutamadınnn bir daha eğlenceye gitmek için plan yapıyorsunuzz![]()
ne güzel ya annen gelmiş benimkide haftaya gelecek inşallah....kızlar bende 2 gün çalıştım evdeyim şimdi dün akşam annem geldii
çok sevinçliyim oturuyoruz onla birliktee çok özlemişim onu
çalışsamda sıkılıyorum yaa hemen geldi annem sıkıntımı gidermek için
hepinizi kocaman öpüyorum görğşmek üzere öptüm![]()
maşallah arkadaşıma hadi hayırlısı bakalımkizlar ben dün cok yoruldum vize basvurusu icin esimle konsulusluga gittik bu pazartesi belli olacak verip vermeyecekleri cok heycanliyim dün bide ingilizce sinavim vardi en yüksek puani almisim![]()
kızlarrr zopalıyacağım sizi aha şimdiii
hiç biriniz yoksunuz bak ben varım yaa burdan cumartesi pazarda ben yokum
hep beni zopalarsınızz zaten sıra sizdeee![]()
Fedakarlığın olmadıgı yerdede hiçnirşeyin yeri yoktur...Eskiden bir fincan kahvenin 40 yıl hatırı vardı,şimdi ise o kahvelerın hatırını yerını starbuckslarda paramızla satın aldıgımız kahveler doldurur unutturur oldu.Dostluk herşeydir yılar gectıkce lezzetı aratar..Paylaştıkça filizlenir gercek dostluk.Bin tane naylon arkadaşım olacagına bir dostum olsun onun tadı hiçbişeyde yok..![]()
zasacigim esimin vizesi bugün geldi canim 10senelik vermisler allah nasib ederse 21.04 gidiyoruz hayellerimin gerceklestigine halen inanmiyorum rüyada gibiyim resmen okadar cok mutluyumki anlatamam tatlim![]()