Dostlarımla Sohbet Topiği

kızlar uçuk nasıl gider_? kremini aldım ama daha beter yaptı dudağımda :KK43: ayrıca hem ablamda hemde bende çıktı :KK43: yanlış anlamayın ama sınıftaki arkadaşlarım az öpüşş ln diye dalga geçiyorlar :/ nasıll geçicek bu :/:KK43::KK5:

kızlar uçuk nasıl gider_? kremini aldım ama daha beter yaptı dudağımda :KK43: ayrıca hem ablamda hemde bende çıktı :KK43: yanlış anlamayın ama sınıftaki arkadaşlarım az öpüşş ln diye dalga geçiyorlar :/ nasıll geçicek bu :/:KK43::KK5:

Uçuk çıkmadan hemen önce önlem alınmayınca geçmiyor malesef sanırım geç kaldınız :KK31:
Ben uçuğun çıkacağını hissettiğim an aseton sürüyorum geçiriyor
Uçuk kreminin de çıkmadan önce sürülmesi gerekiyormuş yoksa işe yaramıyormuş
Bi de krem açıldıktan 3 hafta kadar sonra atılmalıymış yoksa bozulup daha beter yapıyormuş
Sanırım geçmesini beklemekten başka çare yok
Asetonu deneyin yine de

Bu arada fotolarda kız solaryumlu canım..
Bugün ki tahminimizde haklı olduğumuzu gördüm.
Öyle bir poz niye verilir ki?

Solaryum hiç sevmiyorum ben ya
Yazın da yanmamak için çok uğraşırım kremler falan
Güneşlenmem asla

Ee kendi seçimi ne denir :KK31:

Ben de solaryumu sevmiyorum.
Olduğumdan farklı görünmek gibi bir çabam hiç olmadı..
Ben de çok fazla güneşlenmem, çünkü zaten bronz bir tene sahibim.
1.2 saat güneş altında dursam dahada yanıyorum.
Kapkara olmaktan hoşlanmıyorum.

Ben de solaryumu sevmiyorum.
Olduğumdan farklı görünmek gibi bir çabam hiç olmadı..
Ben de çok fazla güneşlenmem, çünkü zaten bronz bir tene sahibim.
1.2 saat güneş altında dursam dahada yanıyorum.
Kapkara olmaktan hoşlanmıyorum.

Bende Sevmiyorum Ama..
Evlenmeme 2 Ay Kala Gitmiştim..
Fena da Olmamıştı..

Bende Sevmiyorum Ama..
Evlenmeme 2 Ay Kala Gitmiştim..
Fena da Olmamıştı..

Benim ihtiyacım olmuyor. :KK53:
Yazın güneşin altında 2 saat dursam zenci gibi birşey olup çıkıyorum.
Solaryum yerine güneşte bronzlaşmayı tercih ederim en azından daha doğal oluyor..
Ve en azından solaryum kadar zararlı değil güneş.

Kızlar.
Vücut tipiniz ne?

vucut_tipleri.jpg

Hadi vücut tipimizi bulalım..

Vücut Tipi Testi

Bu test çok yanlış.

$elma.jpg

Geniş bir göğüs kafesiniz, büyük göğüsleriniz, pek ince olmayan bir beliniz, vücudunuza göre dar kalçalarınız, ince ve düzgün bacaklarınızla siz bir Elma‘sınız! Mükemmel bacaklarınız ve dar kalçalarınız sizin en büyük silahınız. O yüzden vücudunuzun bu bölümlerini ön plana çıkaracak kıyafetler tercih etmelisiniz.

Neler Giymeli?

Mini etekler (işte bunu en iyi siz taşırsınız!)
Dökümlü bluzlar, üstler
Kalem etekler, elbiseler
Boynunuzu açıkta bırakan V-yaka bluzlar
Bel bölgesi dökümlü elbise ve etekler
Uzun gömlekler
Dar paça pantolonlar
Baggy pantolonlar

Neler Giymemeli?

Üzerinize yapışan üstler
Geniş kemerler
Pileli veya kat kat etekler
Boğazlı yakalar
Kısa montlar

Spor ve Diyet: Elma tipi vücuda sahip olanlar bel bölgesinde yağlanmaya çok meyillidirler. Yüzme ve bisiklet sizin için uygun spor çeşitleridir. Eklem yerleriniz hassas olduğu için koşma gibi eklem yerlerine fazla baskı yapan sporlardan kaçınmalısınız. Kalın belinizi inceltmek için bu bölgeyi çalıştıran aerobik hareketlerini yanında muhakkak kardiyo (bisiklet, cross-training gibi) ile tamamlamalısınız. Elma tipi vücuda sahip olanlar genellikle karbonhidrat ağırlıklı beslenmeye eğlimli olurlar. Bisküvi, kurabiye gibi pastane ürünleri ve diyet kola gibi katkı maddeli içecekler sizin için çok zararlıdır. Diyetinizde bunlar yerine daha tahıllı yiyeceklere yönelmelisiniz. Ayrıca alkol tüketimine en çok dikkat etmesi gereken grup da elma vücut tipine sahip olanlardır. Çünkü alkol kalın bir bel bölgesi ve göbeğe kolaylıkla yol açabilir.

$armut.jpg

İnce üst bölgeniz, kavisli beliniz, geniş kalça ve basenleriniz ile siz bir Armut‘sunuz! Kadınlar arasında en yaygın olan bu gruptur. İnce uzun boyna, feminen kıvrımlı bir bel çevresine sahipsiniz. Bel bölgenizi ortaya çıkaracak tüm stiller tam size göre! Giydiklerinizde dikkat etmeniz gereken vücudunuzun üst bölgenisini daha geniş, alt bölgenisini ise daha ince gösterecek parçalar tercih etmek.

Neler Giymeli?

Dikkati incecik olan üst bölgenize çekecek parlak üstler, aksesuarlar ve çarpıcı desenler
Vatka gibi detaylarla omuzlarınızı geniş gösterecek üstler
Belinizin inceliğini ortaya koyan elbiseler
Kalem veya A şeklindeki hafif kabarık etekler
Koyu renk ve boru paça pantolonlar
Bacaklarınızın daha ince görünmesini sağlayacak topuklu ayakkabılar

Neler Giymemeli?

Çok dar olan kıyafetler
Fazla bol üstler
Baskılı ya da açık renk pantolonlar
Süpermini etekler
Baggy ve havuç pantolonlar

Spor ve Diyet: Basen ve kalçalardaki yağları eritmek zor olduğundan armut tipi vücuda sahip olanlar en çok spor yapması gerekenlerdir. Koşmak ve pilates sizin için en uygun sporlar. Spor yapmaya başladığınızda kilolar ilk olarak üst bölgenizden gitmeye başlayacaktır, sakın pes etmeyin! Zamanla basen ve kalça bölgelerinizin de incelmeye başladığını göreceksiniz. Diyetinizde bol bol balık ve yağsız peynir, ızgara et tercih edebilirsiniz. Armut tipi vücuda sahip olanlar selülite oldukça eğimli olduklarından kafeinden muhakkak kaçının. Kahve yerine yeşil çay içerek metabolizmanızı hızlandırabilirsiniz.

$kum-saati.jpg

Büyük göğüs ve kalçalarınız, ince ve belirgin bel kıvrımlarınızla siz mükemmel vücut tipi olarak da bilininen Kum Saati‘siniz ve çok şanslısınız! Ayrıca ince ve güzel bacaklara sahipsiniz. Bu şansınızı en güzel şekilde ortaya çıkarmalısınız. Giyim tarzınızda seksi kıvrımlarınızı ne fazla bol kıyafetler içinde boşa harcamalı, ne de abartılı bir şekilde ortaya koymalısınız.

Neler Giymeli?

Üzerinize oturan veya hafif dökümlü kıyafetler
Drapeli elbiseler
İnce belinizi vurgulayan kemerler
Bol paçalı pantolonlar
Düşük belli pantolonlar
Soft renkler

Neler Giymemeli?

Üzerinize yapışan dar üstler
Baggy/şalvar pantolonlar
Boğazlı yakalar
Pileli etekler

Spor ve Diyet: Kum saati vücut tipi atletik bir vücut tipidir ve kilo verdikleri zaman tüm vücutlarından orantılı bir şekilde verirler. Bu yüzden her spor çeşidi sizin için uygun olacaktır. Atletik vücut yapınız sayesinde egzersizlerinizden kısa sürede iyi sonuçlar almanız da mümkün. Sırt kaslarını geliştirmek, büyük göğüsleri taşımada denge sağlayacağı için önemlidir. Kum saati tipi vücuda sahip olanlar verdikleri kiloları geri almamak için aşırı spordan ve hızlı kilo vermekten kaçınmalı, sağlıklı ve dengeli bir spor ve diyete yönelmelidir. Diyetinizde bol bol balık ve sebze tüketebilir, özellikle doymuş yağdan uzak durmaya çalışabilirsiniz. Akşamları şeker ve karbonhidrat tüketimine dikkat etmelisiniz.

$dikdortgen.jpg

Dengeli üst ve alt bedeniniz, ince ve düzgün bacaklarınız, belli belirsiz bel kavisiniz ile siz bir Dikdörtgen ‘siniz! Kum Saati’nden sonra ikinci mükemmel vücut şekline sahip olduğunuz için çok şanslısınız. İnce kollarınız ve güzel omuzlarınız var. Bacaklarınız ise sizin en büyük servetiniz, onları ön plana çıkarmaktan çekinmeyin. Omuzlarınızı vurgulayarak ve belinizi ince göstererek vücudunuzda biraz kıvrım yaratabilirsiniz.

Neler Giymeli?

Vatkalı üstler
Güzel kollarınızı ortaya çıkaracak straplez veya kolsuz üstler, elbiseler
Düz kesim etekler
Bel kısmı dökümlü bluzlar, elbiseler
Mini etekler
Kemerli bir trençkot

Neler Giymemeli?

Baggy/şalvar pantolonlar
Çok düşük belli pantolonlar
Üzerinize yapışan kumaşlar
Çok bol üstler

Spor ve Diyet: Dikdörtgen vücut tipi grubundakiler genellikle çok fazla kilolu olmazlar ama orantısız bir şekle sahip olabilirler. Bu yüzden spor yaparken vücudunuza orantılı bir görünüm ve kıvrım kazandırmayı amaçlayabilirsiniz. Kardiyodan ziyade omuz ve kalçalarınızda kas yapmak vücut tipinize daha uygun. Bol tekrarlı dumble setleri yapabilir veya pilates ile bel bölgenizi inceltmeye çalışabilirsiniz. Dikdörtgen vücut tipine sahip olanların metabolizmaları genellikle hızlı çalışır o yüzden sıkı bir diyet yapmanıza hiç gerek olmayabilir. Ancak kilo aldırmasa dahi abur cuburdan uzak durup onun yerine fındık gibi faydalı besinlere yönelebilirsiniz. Az ve sık sık yiyerek formunuzu kolaylıkla koruyabilirsiniz. Bol proteinli beslenmeye önem verin.

Benim vücut tipim kum saati.
Ama burada testte büyük göğüs ve kalça diyor.
Aslında çok yanlış.
Kum saati vücut tipinde göğüs ve kalça orantılı olur.
Belde ince olur..

Benimde öyle.
Omuzlarım dik ve geniş.
Göğüslerim ve kalçalarımın ölçüleri aynı.
Belim ise incecik.
Ama büyük göğüslere ya da kalçalara sahip değilim..

Son düzenleme:
X