Dostlarımla Sohbet Topiği

Simdi okudum canim.
Özleyeceksin tabi malesef. Ben bile ayrildigim halde askere ya da sehirdisina okumaya giderse üzülürüm. Merak ederim onu..

Telefon sokucaktı.
İnşallah bir sorun olmamıştır.
Allah'tan gidiceği yer rahat öyle çok zor değil.
Telefonda sorun olmazsa sık sık görüşmeye çalışıcaz.
İnşallah telefon işi olur.

bu ara bu şarkı modundayım :KK31:
[video=youtube;D0RPV5wQ1Cc]http://www.youtube.com/watch?v=D0RPV5wQ1Cc[/video]

The Witness :KK31::KK31::KK31:
İzlediğim en haarika filmlerden biri çok kişi bilmez ama harika
Şimdi yine izledim Amish olasım geldi :KK31::KK31::KK31:

Son düzenleme:
Hoşgeldin canım..
Nasıl bir film?
İzlesem mi?

Çok güzel ya mutlaka izleyin
Amish bi aile büyük şehire gitmek zorunda kalıyor birkaç günlüğüne orda kadının küçük çocuğu cinayet görüyor
Tanık oluyor katiller çocuğun peşine düşüyor komiser de çocuğu kurtarmak için onların peşine düşüyor bu sefer o suçlu sayılıyor falan
Konu da güzel konunun geçtiği yerler de harika amishlerin yaşantısını anlatıyor

Çok güzel ya mutlaka izleyin
Amish bi aile büyük şehire gitmek zorunda kalıyor birkaç günlüğüne orda kadının küçük çocuğu cinayet görüyor
Tanık oluyor katiller çocuğun peşine düşüyor komiser de çocuğu kurtarmak için onların peşine düşüyor bu sefer o suçlu sayılıyor falan
Konu da güzel konunun geçtiği yerler de harika amishlerin yaşantısını anlatıyor

Buldum filmi.
Bakıcam şimdi.
Meraklandırdın.
Harrison Ford oynuyormuş.
Daha önce izlemiş olabilirim..

Ah gece gece uyku tutmadi..
Shakira dinliyorum, manyak miyim neyim.. :KK37: Benim ki cok severdi... :KK31: Ben de eski sarkilarini seviyorum, cocuklugumu hatiratiyor bana.. :KK8:
Ben de bakacagim filme Leydim, film izlemek istiyorum bu aralar.

Pamukcugum o tip konularda pek tartisilmaz, yani irk konusunda. Cünkü dünyada karismamis saf irk yok denecek kadar az. Mesela Leydim icin Türk demezsin tip olarak, klasik Türk tipinden bambaska. Benim de Türk tipiyle yüz hatlari olarak alakam yoktur, göz rengim ve boyum sayesinde biraz benzerim.
Hele bu zamanda Türklere klasik bir tip belirlemek cok sacma olur cünkü Türkler en fazla karismis toplumlardan.
Cevap yazmak isterdim o konuya ama ben artik tartismaya pek girmek istemiyordum, bir uyari aldim o yeter bana...

Son düzenleme:
Ah gece gece uyku tutmadi..
Shakira dinliyorum, manyak miyim neyim.. :KK37: Benim ki cok severdi... :KK31: Ben de eski sarkilarini seviyorum, cocuklugumu hatiratiyor bana.. :KK8:
Ben de bakacagim filme Leydim, film izlemek istiyorum bu aralar.

Pamukcugum o tip konularda pek tartisilmaz, yani irk konusunda. Cünkü dünyada karismamis saf irk yok denecek kadar az. Mesela Leydim icin Türk demezsin tip olarak, klasik Türk tipinden bambaska. Benim de Türk tipiyle yüz hatlari olarak alakam yoktur, göz rengim ve boyum sayesinde biraz benzerim.
Hele bu zamanda Türklere klasik bir tip belirlemek cok sacma olur cünkü Türkler en fazla karismis toplumlardan.
Cevap yazmak isterdim o konuya ama ben artik tartismaya pek girmek istemiyordum, bir uyari aldim o yeter bana...

Benim 2.3 sene önceki halimi gördün canım.
Küçüklüğümüde gördün.
Benide Türk'e benzetmiyorlar hiç.
1.70 boyum var.
Zayıfım hatta inceciğim.:KK9:
Sence ben nelere benziyorum?
Latin ve İspanyol'lara benzettiler daha önce.
Birde sen benzet birşeylere..

Bu arada konuya gelirsek bende anlatmaya çalıştım ama anlamak istemediler.
Hiçbir Irk'ı genelleyemeyiz..

Slaniacım sence bana sarı sac yakısır mı?
Konuya yazdıgını gördüm sorayım dedim.:KK53:
Hos komple sarı asla yapmam.
Sadece balyaj olarak düsünüyorum..
Gördün kücükken saclarım altın sarısı..

X