- 4 Şubat 2011
- 3.718
- 15
Bitaneeem seni çok seviyom nneerdeesiinnn (zülal demiyor mu orda yahu yıllarca yanlış mı anlayıp güldüm ben :99:)
Kadının adı tülay da
O dülaaaaaayyy diyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bitaneeem seni çok seviyom nneerdeesiinnn (zülal demiyor mu orda yahu yıllarca yanlış mı anlayıp güldüm ben :99:)
Ayyyy koptum ayol
Puhahaaaa
İlk kez böyle kahkahalarla gülüyorum
Eşim delirdin mi der gibi bakıyor bana
ama ama ama ben alıntı yaparken oğlum yanlışlıkla mesajı sildi onun yüzünden ortalık karıştı...sen alinti yapma baciiii
Sen hani gitmiştin kız
Sen o altın kafesi unut adam aramadı bidaha
Ateşsizim
Kadının adı tülay da
O dülaaaaaayyy diyor
gidecemmm arar az sabret kkizSen hani gitmiştin kız
Sen o altın kafesi unut adam aramadı bidaha
Ateşsizim
ama ama ama ben alıntı yaparken oğlum yanlışlıkla mesajı sildi onun yüzünden ortalık karıştı...
soruyorum size bu çocuk ortalığı karıştırdıysa suç benimmi
ama ama ama ben alıntı yaparken oğlum yanlışlıkla mesajı sildi onun yüzünden ortalık karıştı...
He canım de hele, benden zarar gelmez
Valla onu bilmem de
Bildiğim tek şey; sen geldiğinden beri ben burada kime kızdım, kimle aşk yaşadım anladım.
Bakalım yarın ortaya çıkacak bahtım iyi mi kötü mü???
Sayende tweetiye bile aşkımı ilan etmiş olabilirim
Bulumuuungülün suçu ne şimdi??
Ayrılık vakti
iyi işte daha ne belki ben olmasam twety e aşkını hiç ilan edemeyebilirdin bile belkide güzel bir aşkın başlamasına vesile olmuş olurum daha neValla onu bilmem de
Bildiğim tek şey; sen geldiğinden beri ben burada kime kızdım, kimle aşk yaşadım anlamadım.
Bakalım yarın ortaya çıkacak bahtım iyi mi kötü mü???
Sayende tweetiye bile aşkımı ilan etmiş olabilirim
iyi işte daha ne belki ben olmasam twety e aşkını hiç ilan edemeyebilirdin bile belkide güzel bir aşkın başlamasına vesile olmuş olurum daha ne
iyi işte daha ne belki ben olmasam twety e aşkını hiç ilan edemeyebilirdin bile belkide güzel bir aşkın başlamasına vesile olmuş olurum daha ne
olmaz len ben kocama asigim...
kendisine baska yar bulsun benden atessize yar olmaz
ama arkadas kalalim
Anlamam arkadaş markadaş ben.
Önce yüz veriyorsunuz sonra kaçıyorsunuz iyi valla.
Bu gece ne şanssızım ya, kimse yüz vermedi bana.
Ben gidiyorum kocamın yanına, o beni anlar bir tek
ha söyle yola gel git kocanin yanina...
bende gidiyommm ama kocam evde yok gidiyimde banyoyu temizliyecem burda oyalandim 2 saattir
prenses sen diyet takımından mezun olmuş muydun acaba:26:bide hala kolaya düşmanmısın :26::18:Gece gece
Dikkat et portakal soslu civcikim benim