Dostlarımla Sohbet Topiği

Teşekkür ederim canımcım. Bir de alıp sadece 1 kere giydiğim var. Giydikten 10 dk sonra başparmağım uyuşmaya başlıyo, onu da ekleyeyim.

Bu arada Lady beyaz ayakkabına bayıldım, tam benlik topuğu, duruşu. İş için o tarz şeyler arıyorum işte

Her yerde var o tip ayakkabılar zorlanmazsın canım bulursun :)

oha ya lady senin arkilerde fazla demiş yani vur dedik ama öldür demedik ayrıca beyaz ayakkabılarına aşık oldum şimdi bende yeni çekindim bi kaç tane pc ye atıp hemen ekliyorum kızlar

Hiç bakmıyorum ki aylardır ne var ne yok:)

Bu da nişanda giydiğim bir daha giyemeyeceğim ayakkabı:)

Uhh!
Bayıldım mükemmel nedenmiş bidaha giymiceksin?
Çok yakışmıştır sana yaa artık bir iş kadınısın toplantıların yemeklerin olcekk orda giyersin

Ben topuklu giymeden bile boyuma takıntılılar.. :44:
1.70-1.71 im.
Topuklu giymeyi çok istiyorum ama çok uzun oluyorum o zamanda.
Buda benim hosuma gitmiyor.

oha ya lady senin arkilerde fazla demiş yani vur dedik ama öldür demedik ayrıca beyaz ayakkabılarına aşık oldum şimdi bende yeni çekindim bi kaç tane pc ye atıp hemen ekliyorum kızlar

Arkadaşlar değil daha çok bana uyuz olanlar söylüodu
Kıss Silvart bi furya başlattın gece gece ayakkabı resimleri çekioruz ha

Ben topuklu giymeden bile boyuma takıntılılar.. :44:
1.70-1.71 im.
Topuklu giymeyi çok istiyorum ama çok uzun oluyorum o zamanda.
Buda benim hosuma gitmiyor.

Biz de 168 iz kızlar olarak ama ben takmıorum giyiyorum az bile gelio bana boyum keşke daha uzun olsaydım :/
Buarada hoşgeldin :)

Biz de 168 iz kızlar olarak ama ben takmıorum giyiyorum az bile gelio bana boyum keşke daha uzun olsaydım :/
Buarada hoşgeldin :)

Hoşbuldum canım.

Valla canım ben giyince sırık gibi oluyorum.
Bi topuklu ayakkabının topukları en kısa 5.6 cm olunca 1.80e yaklasıyorum.
Oda bi bayana yakısmıyo..
Komik duruyor biraz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…