Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
vay lady demek sende benim gibi antidepresan + uyku ilacı ... neyimiz var lan bizim
Benim için tatil illa deniz kum güneş eğlence vs demek değil evimde huzurlu oturayım,istediğim saatte kalkayım istediğim saatte yatayım,balkonumda oturayım bulunduğumuz yer merkezden uzak sakin,istediğim zaman çıkıp alışveriş yapayım ufacık bişey alıp dönsem bile mutlu oluorum.
Kısacası zorunluluğun olmadığı,kendi kendime olduğum ve istemediğim hiiç bişeyi yapmadığım zaman,tatildir benim için
Valla tatile o kadar ihtiyacım var ki. Evde bişey yapmadan oturmaya tatil demem ben, evden çıkmam şehir değiştirmem, bi istanbula gitmem lazım benim tatil yapmam için, bir de deniz-kum-günaş tabi:) Siz ne anlıyorsunuz tatil diyince?
Kızlar ilaç almamaya çalışın, mümkünse terapi alın
Laydevil senin kargon neydi bu kadar uzun sürdüğünü ilk defa duyuyorum :44:
ben ilaç artı terapi alıyordum baktım terapideiş yok salladım onu ama geçenlerde arkadaşta yatıya kaldım ya ilacımı almayı unuttum o kadar kötü oldum ki meğer ilaçlar ne kadar çok işe yarıyormuş
Aslında çok mecbur kalmadıkça ilaç içmem ben,ama bu ilaçlara ihtiyacım olduğunu düşünüorum :/
Hele uyku ilacım...
Astım ilacımdan sonra 2.kurtarıcım
O olmadan uyumam imkansız
Ayakkabı aldım canım hong kong'dan geliodu,şimdiye kadar hiç sorun çıkmamıştı yurtdışından aldığım ürünlerde ama bu gelmek bilmedi resmen.
Neyseki bugün kavuştum