Dostlarımla Sohbet Topiği

Kargom sonunda bugün geldi.
gg'den bişeyler aldım teslim süresi 7-15 gün arası diodu 1 ay oldu ürün yok.
Satıcıyı bi gün bile rahatsız etmedim nerde kaldı diye anlayışla karşıladım,bi de ne göreyim satıcı siteye onay hatırlatması yapmış site bana mail atıo,siz aldığınız ürünü onaylamayıp satıcıya para teslimi yapmamışsınız diye!
Ben de bunu 1 gün sonra gördüm,gg otomatik olarak parayı adamın hesabına yatırmış ama ürün elimde hala yok!
Çok sinirlendim kavga ettim mesajla satıcıyla.

Valla tatile o kadar ihtiyacım var ki. Evde bişey yapmadan oturmaya tatil demem ben, evden çıkmam şehir değiştirmem, bi istanbula gitmem lazım benim tatil yapmam için, bir de deniz-kum-günaş tabi:) Siz ne anlıyorsunuz tatil diyince?

Benim için tatil illa deniz kum güneş eğlence vs demek değil evimde huzurlu oturayım,istediğim saatte kalkayım istediğim saatte yatayım,balkonumda oturayım bulunduğumuz yer merkezden uzak sakin,istediğim zaman çıkıp alışveriş yapayım ufacık bişey alıp dönsem bile mutlu oluorum.
Kısacası zorunluluğun olmadığı,kendi kendime olduğum ve istemediğim hiiç bişeyi yapmadığım zaman,tatildir benim için :KK69:

Benim için tatil illa deniz kum güneş eğlence vs demek değil evimde huzurlu oturayım,istediğim saatte kalkayım istediğim saatte yatayım,balkonumda oturayım bulunduğumuz yer merkezden uzak sakin,istediğim zaman çıkıp alışveriş yapayım ufacık bişey alıp dönsem bile mutlu oluorum.
Kısacası zorunluluğun olmadığı,kendi kendime olduğum ve istemediğim hiiç bişeyi yapmadığım zaman,tatildir benim için :KK69:

tatilllllllll :84::84::84::84::84: tatilllllllllll :84::84::84:

Valla tatile o kadar ihtiyacım var ki. Evde bişey yapmadan oturmaya tatil demem ben, evden çıkmam şehir değiştirmem, bi istanbula gitmem lazım benim tatil yapmam için, bir de deniz-kum-günaş tabi:) Siz ne anlıyorsunuz tatil diyince?

Kesinlikle bencede şehir değiştirmek denize girmek bunlar olmadan tatil olmaz
Hele evde oturarak hiç olmaz:)

ben ilaç artı terapi alıyordum baktım terapideiş yok salladım onu ama geçenlerde arkadaşta yatıya kaldım ya ilacımı almayı unuttum o kadar kötü oldum ki meğer ilaçlar ne kadar çok işe yarıyormuş

Laydevil senin kargon neydi bu kadar uzun sürdüğünü ilk defa duyuyorum :44:

Ayakkabı aldım canım hong kong'dan geliodu,şimdiye kadar hiç sorun çıkmamıştı yurtdışından aldığım ürünlerde ama bu gelmek bilmedi resmen.
Neyseki bugün kavuştum :KK1:

Aslında çok mecbur kalmadıkça ilaç içmem ben,ama bu ilaçlara ihtiyacım olduğunu düşünüorum :/
Hele uyku ilacım...
Astım ilacımdan sonra 2.kurtarıcım:KK1:
O olmadan uyumam imkansız

Bende küçükken astım vardı çok kötü nefes bile alamıyodum :KK50:

Koymuştum biyerlere ama hatırlamıorum,bidaha ekleyeyim :KK1:

$36792_P_1294183622539.jpg

X