Dostlarımla Sohbet Topiği

Ben de bunu her seçimde söylerim ama sonuç bi türlü değişmio
O yüzden ben türk halkı için artık 'şu,bu' yanlısı değil diyemiorum bi bakıosun tam tersi çıkıo :44:

İlk oyum olucak
Bi de referandumda kullanmıştım bu ilk seçim oyum olucek uğurlu gelirim umarım

Ben şimdiden bu oy meselesinden sıkılmaya başladım.
Hayırlı uğurlu olsun.
Bazı saçmalıklar bitsin.

O zamaan ben de gidiorum.
Yarın görüşmek üzere sevgili LadyEvil severler :)
İyi geceler,hoşçakalın,esen kalın

Oof davetsiz misafir geldi bakamadim bile pcye sinirlerim bozuldu, anca yaziyorum.
Cok sevindim cello kursuna baslamana. :) Ögrenmesi zor diye biliyorum ama müzik kulagin iyiyse 3 ayda kaparsin sorun degil. Benim de ögrenmeyi cok istedigim bir müzik aleti var ama su sinavlar yüzünden onu da erteliyorum. Arada bi video paylasmissin ama bakamadim, bakicam simdi. Ay bütün günümü caldi resmen banyomu anca yapiyorum bu saatte sac kurutuyorum hey allahim ya sinirlendim.
Canim alakasiz ama sorcam sorcam diyorum, unutuyorum; sen saclarina kahkül yaptirmayi düsünüyor musun?

Tam da çıkıodum Slania
çelloyu bayadır öğrenmek istiodum bakalım umarım 3 ayda öğrenebilirim.
Sen hangisini istiosun?
Ben de hep gece yaparım banyoyu
Kahkül yaptırayımmı bilmiorum daha önce hiç denemedim kötü olursa geri dönüşü de yok,bilmiorum o yüzden kuaförle konuşmam lazım

Ben aslinda istedigim müzik aletlerini saysam... Bu aralar Irlanda flüdüne taktim. Irlanda'yi ve müziklerini cok severim. Ama buralarda da bilen ve ögretecek kimi bulabilirim ki? :44:
Aynen ben de gece yaparim. Bu sefer erken yapcaktim ama sagolsun misafir cok tuttu beni. Hic sevmedigim seydir davetsiz gelen misafir ve gitmek bilmeyen misafir. Cok samimi oldugum biri olsa neyse ama öyle de degil.
Kahkül yaptir ama yaptiracaksan böyle bu model yaptir. Koyu renk ve uzun saca cok yakisiyor. Kesinlikle kasinin üstünde yaptir, kasinin altinda yaptirdin mi bütün güzelligini örter yüzün cok kapanir.

Ay bayildim ya yaz bitse de yaptirsam.

Ben cikayim artik, feci uykum geldi ve yarin erken kalkmam lazim iyi gecelerr.

Hoşmuş gerçekten,beğendim.
Ben de çıkıorum yarın konuşuruz o zaman iyi geceler :)

ladyevilcığım biraz alakasız olcak ama senin mesajlar şimdide 2.000 kapıyı dayamış yani ne yapiyon hiç çıkmıyon mu kk dan ne

Günaydıın :)
Silvart'cım sohbet topiim olduğu için sanırım konuşuoruz bilmemne ondan heralde
Geceleri burda oluorum genelde.
Bugün fazla takılamıcam ders çalışıcam malum az kaldı.
Ee sen neler yapıosun?

günaydın canım

ne yapim ya bende süsleniyorum birazdan arkiye gidicem ... canım sınavın için dua edicem bu arada

Selam herkese. :80:
Neler yapiyorsunuz bakalim, calismalar nasil? Kimsecikler yok herkes calisiyor sanirim, hazir herkes calisiyorken ben de calismaya calisayim bari.

ladyevilcığım biraz alakasız olcak ama senin mesajlar şimdide 2.000 kapıyı dayamış yani ne yapiyon hiç çıkmıyon mu kk dan ne

Valla anlamiyorsun bile bi anda bini gecmis mesaj sayin sonra 1500 2000 falan. Benim günlük ortalama mesaj sayim 3 civari ama ben onlari 6 ay kadar kisa bir sürede yaptim. Daha önceden nasil yazmadan durabilmisim hayret ediyorum.

Merak ettim sizler en cok hangi topiclerde takiliyorsunuz? Ben genelde sac bakimi, sac uzatma ve sac boyamayla ilgili topiclerden cikmiyorum diyebilirim. Arada beni bastan yaratina bakiyorum bi de bir derdim var, ama fazla duramiyorum orda bazi konularda yazmamak icin.

Selam Slania,
Çalışıorum ben de arada gelip bakınıorum tekrar gidiorum
Ben de saç bakımı,oyun bölümü,bazı dizi topicleri ve kendi topiclerimde takılıorum.
Yardımcı olabilceğim bazı konular varsa oralara da giriorum.
Bu sene kazanırsak pek buralarda olamıcaz tadını çıkaralım bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…