Dostlarımla Sohbet Topiği

neeone iş görüşmesine gitmiş sanırım günlüğe yazmış iyi geçer umarım:)

aa umarım iyi geçer :)
Gerçi bölümü çok iyii mutlaka iş bulcak ama çok takıo kafasına bian önce girse rahatlıcak

Çok tatlısınız:)) Anlatayım hemen, 2 görüşmeye gittim ikisi de özel eğitimdi. İlkinin yolu çok sapaydı bana göre, ıssız yerlerde uzun süre yürümem gerekiyordu, adama bir şey demedim ama tamam diye ararsa istemediğimi söyleyeceğim. İkincisine de bugün gittim, anlaştık sayılır, yarın bir kaç kişiyle daha görüşecekmiş sonra kararını verecek. Yarın da 0-3 yaş kreşe gidicem, kreşlere yeni mezun almaları çok zor ama bakalım belki olur.Böyle işte:KK9: Artık stres yapmıyorum kızlar, insanlarla görüştükçe güvenim geliyo kendime.

Bu arada LadyEvil hoşgeldin canım, umarım verimli geçmiştir. :KK54:

Çok sevindim neenone,tabi daha görüşmelerin nasıl olduğunu bilmediğin için bi stresin vardı atlatmışsındır artık onu.
Umarım istediğin gibi olur her şey.
Buarada hoşbulduk :) gayet verimliydi hava çok kötüydü hep yağmur yağdı dışarı çıkamadım pek,kendimi daha rahat derse verebildim :)
Ama yalnız olduğum için sıkıldım baya pzt.döncektim 1gün önceye aldım dönüşü.

İzmir' de otursam ben de dönemk isterim bir an önce:) Sıkıldım ben de biraz tatil yapmak istiyorum ama iş ayarlamadan da gitmek pek içime sinmiyor. Bakalım zaman ne göstericek.

Yaz daha yeni başlıo yaparsın bişeyler :)
Ben de sınavları atlatayım başka bişey istemiorum.
Az da kaldı :18:

İzmir' de otursam ben de dönemk isterim bir an önce:) Sıkıldım ben de biraz tatil yapmak istiyorum ama iş ayarlamadan da gitmek pek içime sinmiyor. Bakalım zaman ne göstericek.

sevindim canım bende inş hayırlıısı olur hakkında:)
ya bu kk'nın bazı konuları benim sinirimi çok bozuyo dayanamıyorum yorum yazıyorum inş ban yemem kızlar:)

Aa LadyEvil gelmis. :KK52: Hosgeldin leydimm, nasildi Bodrum? Cok sicaktir orasi calisabildin mi bari? Ben buranin sicagina katlanamiyorum anam oraya gitsem birak ders calismayi ayakta duramam. :KK1: Gerci hava kötüydü demissin ama kötüyse de bogucudur. Buralarda bi acaip kac gündür deli gibi yagmur yagiyor yeni yeni düzeldi sayilir.
Kola icmee! Ben birakali baya oldu, cok nadir iciyorum artik. Formülünü bile tam olarak bilmiyoruz, hic icmesek daha iyi. Caninin cekmesi normal bagimlilik yapiyor cünkü ayni sigara ve icki gibi.
Felsefe güzeldir ya... Ben de hemsirelik istiyorum. Aslinda pek istemiyorum. Mantik hemsirelik diyor gönül güzel sanatlar. Zaten hangimiz gercekten istedigimiz bölüme gidebiliyoruz ki...

sarışın olmak şuçmu diye bi konu haksızlıga gelemiyorum ya..
Tyarmor'u görüyosundur belki dikkatini çektimi bilmiyorum bişey yazmış örnek vermiş
bütün herkes onun üstüne gitmiş yuh dedim yanı
neymiş o güzelim faln yazıyomuş da yorumlarda herkese batmış bu bi görcen yanı aman:)

Son düzenleme:
Aa LadyEvil gelmis. :KK52: Hosgeldin leydimm, nasildi Bodrum? Cok sicaktir orasi calisabildin mi bari? Ben buranin sicagina katlanamiyorum anam oraya gitsem birak ders calismayi ayakta duramam. :KK1: Gerci hava kötüydü demissin ama kötüyse de bogucudur. Buralarda bi acaip kac gündür deli gibi yagmur yagiyor yeni yeni düzeldi sayilir.
Kola icmee! Ben birakali baya oldu, cok nadir iciyorum artik. Formülünü bile tam olarak bilmiyoruz, hic icmesek daha iyi. Caninin cekmesi normal bagimlilik yapiyor cünkü ayni sigara ve icki gibi.
Felsefe güzeldir ya... Ben de hemsirelik istiyorum. Aslinda pek istemiyorum. Mantik hemsirelik diyor gönül güzel sanatlar. Zaten hangimiz gercekten istedigimiz bölüme gidebiliyoruz ki...

Hoşbuldukk Slania!
Aynen Bodrum yağmurlu ama felaket boğucuydu,Biara rüzgar çıktı serinledi ortalık ama çok sıkıldım yani.
Annemden aldım İzmir'in haberlerini baya kötüymüş burası.
Ben de bırakıcam umarım şu kolayı ama yazın daha da zor bırakması sıcaklarda:KK1:
Sayısal mıydın sen?
Hı buarada sayfana şarkı ekledim :)

Tyarmor'u görüyosundur belki dikkatini çektimi bilmiyorum bişey yazmış örnek vermiş
neymiş o güzelim faln yazıyomuş da yorumlarda herkese batmış bu bi görcen yanı aman:)

Amaan hiç takma sinir bozmaya değmez ben tutuorum kendimi artık tartışmaya girmemek için:KK1:

zaten seviyesiz insanlarla tartışmaya girmem :)
tartışıcak bi seviye olması lazım insanda saygı olması lazım...
deli olmamak elde değil korkmadan düşüncelerini söylemek lazım heryerde..

Cecenn umarim banlanmazsin Yagmurluk inceliyor konuyu, konu disina ciktigin ve ikili tartismaya girdigin icin sorun olmaz umarim. :KK50:

Hoşbuldukk Slania!
Aynen Bodrum yağmurlu ama felaket boğucuydu,Biara rüzgar çıktı serinledi ortalık ama çok sıkıldım yani.
Annemden aldım İzmir'in haberlerini baya kötüymüş burası.
Ben de bırakıcam umarım şu kolayı ama yazın daha da zor bırakması sıcaklarda:KK1:
Sayısal mıydın sen?
Hı buarada sayfana şarkı ekledim :)

Ah su havalar düzelsin artik. Ya soguk olsun ya sicak bu ne ya. Agustosu düsünemiyorum bile, of kuzeye kacasim var. :KK55:
Birak birak, meyve suyu ic buz gibi Tamek kahvaltim oh mis.. (Reklamimi da yaparim yani. :KK23:)
Evet malesef sayisalim, fizik kimya boguyor bunlar beni. Millet mis gibi felsefe, tarih isliyor biz formüllerle bogusuyoruz.
Hemen bakiyorum... :KK24:

Cecenn umarim banlanmazsin Yagmurluk inceliyor konuyu, konu disina ciktigin ve ikili tartismaya girdigin icin sorun olmaz umarim. :KK50:

Ah su havalar düzelsin artik. Ya soguk olsun ya sicak bu ne ya. Agustosu düsünemiyorum bile, of kuzeye kacasim var. :KK55:
Birak birak, meyve suyu ic buz gibi Tamek kahvaltim oh mis.. (Reklamimi da yaparim yani. :KK23:)
Evet malesef sayisalim, fizik kimya boguyor bunlar beni. Millet mis gibi felsefe, tarih isliyor biz formüllerle bogusuyoruz.
Hemen bakiyorum... :KK24:

Ben de eşit ağırlığım matematikle aram hiç yoktur nefret ediorum ama sözel de istemediğim için tm seçmek zorunda kaldım :/
cecenn banlandı uzun sürceğe benzio çok üzüldüm ya konuyu tam olarak bilmiorum ama...

Ben de eşit ağırlığım matematikle aram hiç yoktur nefret ediorum ama sözel de istemediğim için tm seçmek zorunda kaldım :/
cecenn banlandı uzun sürceğe benzio çok üzüldüm ya konuyu tam olarak bilmiorum ama...

Aynen ben de sözeli yapamayacagimi düsündüm hep, sayisali sanki cok yapabiliyorum da... Keske cok iyi hazirlanip güzel sanatlar lisesine gitseydim. 2 senedir ugrasiyorum üniversiteye girebilmek icin bu sene de olmazsa seneye kesinlikle yetenek sinavlarina hazirlanacagim.
Konuyu bastan sona kadar okuman zor ama Tryamour'un yazdigi kisimlari okursan anlarsin. Ceza sürelerini hic bilmiyorum, onu neye göre belirliyorlar ki?
Bu arada parca harika, sese bittim saclara ayri bittim. :KK51:

:) ben de çok severim o gurubu.
Bu arada çello kursuna başladım!
Hep istediğim bişeydi deneme derslerine gidiorum bakalım eğer yeteneğim varsa (ki müzik kulağım iyidir) devam edicem yazın zaten boş oluorum 3 ayda öğrenebilirim umarım kazanıp gidersem zor olur kursa devam etmem.
Okudum az çok yazılanları,umarım fazla ceza almazlar...

X