Dostlarımla Sohbet Topiği

way maşallah:) ailemi özledim sevgilimi özledim vizelerim çok düşük kurtarmam lazım of konular bitmio :)

Ah canım ah, aileyi özleme dışında ben de çok yaşadım senin yaşadığını. Her sene başında bu sene çok düzenli çalışıcam, notlarım tavan yapıcak diyip durdum. Vizeler geldi çalışmadım finalde kurtarırım dedim. Final geldi sıkıntıdan stresten sınavlara uyumadan gittim. 1 sene uzattım ben okulu zaten sınav kaygım yüzüden. Neyse bitiyo çok şükür, çarşambayı da atlatırsam mezunum dicem. Sevgili konusunda da anlıyorum seni benim de sevgilimi 7 ay görmediğim olmuştu. Ama geçiyo işte o günler azıcık sabret:)

:)) 20 ye 1 kala, ne güzel.

Ya bu saatlerde hep yemek programı izliyorum ve çok acıkıyorum:26:

Yemee bu saatte yemek olmaz
Düşündüm de bugün sadece sabah yediğim tostla duruorum :44:
Başka bişey yedim mi? Yemedim heralde hatırlamıorum

Öyle durulur mu hiç, sen nasıl ders çalışıyosun, nasıl giriyo o bilgiler aklına. duymiim bi daha. Bak bana günün her saati her türlü yemeği yerim. Şimdi gider bi 3 yumurta kırarım :)

Psikolog hanım,
depresyondayım.sevgilimden ayrıldım üstüne bide aldatıldığımı öğrendim (ayrıldıktan sonra)
Ayrılmadan önce aldatıldığımı öğrenseydim daha iyi olurdu,hesap sorar ayrılırdım ama zaten daha önce ayrılmış olduğum için ne hesap sordum ne ayrılabildim yani öyle bişey anladın sen
İlaç kullanıorum 2 taane
Sanırım onlar iştahsızlık yapıo prospektüste öle yazıodu:44:

Çok üzüldüm inan Demek ki ayrılmadan önce öğrenseydin daha kötü olacakmış, hayırlısı buymuş diye düşün. Yan etkilerine bakıp deme ki böyleymiş diye kendini salma sakın. Çok dikkat et sağılığına, beslenmene, moraline. Düşünmemeye çalış demicem ama düşündüğün zaman kendini oyalayacak başka şeyler yapmaya çalış. Acını da yaşıcaksın tabi ki bu arada. Ne kadar içine atarsan ilerde patlaması o kadar büyük olur.

Artık eskisi kadar düşünmüorum zaten 5-6 ay kadar oldu.
Ama dr ilaçları kesmememi söylüo çarşamba tekrar gitçem bakalım.
Bide sık sık dozu arttırıo ve ben iyice alışmaya başladım bu ilaçlara içmeyince başım dönüo sersem gibi oluorum.
Nasıl bırakıcam acaba :44:

neenone oralardamısın?
Ben ilacı içtim yavaştan uykum gelmeye başladı çıkmak zorundayım
Hatta sen de çık yarın 600 sayfalık kitap seni bekler
İyi Gecelerr

Canım pardon cevap yazamadım içeri gitmem gerekiyodu. Yarın görüşürüz o zaman iyi uykular sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…