Dostlarımla Sohbet Topiği

Geçen senenin coğrafya soruları çok kötüydü,daha önce hiç öyle konular çıkmamıştı sistem yeniydi neler sorulcağını bilmiodum en güvendiğim ders benim istediğim okula girmemi engelledi bu sene işi şansa bırakmayıp ne var ne yoksa çalışıorum,ne sorcakları belli değil çünkü

Coğrafyaya nasıl çalışıyorsun .nefret ettiğim bi ders.nasıl çalışmam gerektiğini bilmiyorum.

Bak ben kağıtları küçük küçük kesip zımbalıorum not defteri haline getiriorum aldığım notları.
Hep yanımda bulunduruorum arada okuorum sözel ders çünkü akılda kalıo.
uzun uzun yazma kısa anlayabilceğin gibi yaz. yazarak çalış mutlaka daha iyi anlıosun.
Bütün konularla ilgili notlarını yazdıktan sonra soru çözmeye başla,sorulardaki şıklardan ya da açıklamalardan bilmediğin,faydalı olduğunu düşündüğün yazıları tekrar not al.
Ben bu şekilde çalışıorum faydasını görüorum,sen de dene derim

İstiyorum tabi ama yüksek baya puanları,hedef olarak koymadım o yüzden ama olsa da hiç fena olmaz tabi :)
Sosyoloji ya da felsefe daha yakın şuan için bana.

Sen elinden gelenin en iyisini yap da gerisi seçmene kalsın, belli olmaz bakarsın meslektaş oluruz:)

Selam =)
Dışarıdaydım yeni geldim ben.
Aöbp kırılmasaydı ben de girecektim ygs-lys'ye :2:
Dikeygeçişe bağladım umudumu.Bu saatten sonra.
İnşallah psikoloji olur:) TM'nin en baba bölümlerinden.

Psikolojiyi gerçekten tavsiye ederim ama çok zor bir bölüm olduğunu da unutmayın kızlar :)

Felsefe ve sosyoloji okuyunca da formasyonla öğretmen olunuyormuş galiba:44:

Canlar, psikoloji okuyup formasyon alma kalktı diye biliyorum. Tam araştırmadım gerçi.

Formasyon kalktı ama şu şekilde kalktı,artık sadece fen-edebiyat fakülteleri mezunları değil bütün fakülte ve bölümler formasyonsuz öğretmenlik eğitimi almaya hak kazandı.
Yani herkes formasyonsuz devlet okullarında öğretmen olabilcek.
İyi bişey bu bence ama zaten atama problemi olan bölümler zarar gördü herkes yüklencek şimdi.:26:

Ya ben mesleklerin birbirine karıştırılmasına karşıyım. Bak psikoloji de meslek yasası olmayan bir bölümdü, daha yeni sağlık bakanlığı için yasa çıktı ve nerdeyse bütün psikologlar ayaklandı çünkü alan dışından alımlara yol açıldı. Her mesleğin bir sınırı olmalı bence, alakasız bölümler başkalarının işini yapmamalı.

Evet doğru söylüosun...
Zaten eğitim sistemi,atamalar vs bi garip,daha beter karışıo ortalık

Herkes birbirinin işini yapıyor.
Daha doğrusu yapmak zorunda kalıyor.İş yok.
Öyle okunası keyifli bölümler var ama tercih ederken kriter ne? ''İşsiz kalır mıyım..''

Ne Sörvayvır izledim ne buradaydım zira annem reklamlarda YerGökAşk'a bakıyor tahammülüm yok o diziye.
Ben de müzik dinledim.
Ebru Elenmiş.
Erkeg erkeğe bir mücadele bekliyorum.

Sen n'aptın?

Ben de arada izledim,ada konseyini takip ettim.
Evet Ebru gitti :/
Nihat sinsi sinsi sırıtmaya başladı,kapattım.
Şimdi bulmaca çözüorum
Ekine zararlı bir böcek.
Süne miydi?:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…