Merhabalar arkadaşlar öncelikle tam olarak bir hafta önce özel ve steril bir hastahanede istenmeyen gebelik doğrultusunda aldırmaya karar verdim. 1 haftadır herşey normal gidiyordu, kanamam geliyordu, ilaçlarımı içiyorum, doktorun dediklerini yapıyordum kürtaj sonrası herhangi bir ağrım olmadı ancak bugün rüyamda bile hissettiğim bir ıslaklıkla kanamam olduğunu gördüm uyandım 9 gibi çok aşırı bir kanamam gelmişti gecede devam etti sanırım ve bir 15 dakika sonra büyük bir parça gibi bir şey düştü. Korkuyorum gene hiç ağrım yok ama ''Ayrıca astım hastasıyım astım ilacımı içmiyordum bir problem olur diye. İlacım adı Desmont'' ancak dün astım ilacımıda içtim. Antibiyotiğim bitti ve 6 gün oldu diye. Kanı sulandırmış olabilir mi? Ve odamı havalandırayım derken biraz ayaklarımıda üşüttüm akşam soğuk yedim. Bu hafta bittikten sonra görüşmeye gidecektim doktorumla görüşmeyede gitmedim kürtaj sonrası henüz. Malum sokağa çıkma yasağıda geldi. Gerçekten tedirgin hissediyorum bu kanama ve parça olayı yüzünden. Deneyimlerinize ve değerli görüşlerinize ihtiyacım var. Saygılar,sağlıklı günler arkadaşlar.
Ben kürtajdan 2 hafta sonra adet olmuş gibi 3 gün kanama yaşadım. Adet olduğumu düşünmüştüm. O ana kadar kanamam hiç olmamıştı. Doktorum ara kanama dedi ve muhtemelen kalan parça varsa bu kanamayla attığımı söyledi