şerbetçi kremi dediğin şu yağsız kremle yaptığınmı onu yaptın 94 oldu öylemi e indimi peki tekrar....pfff çörekotu yağım bitti bitecek sadece dolgunluk var başka bişi yok masaj yapmaktanda elimde kalacak bigün göğüslerim yaa dokunduğumda acıyo oda heralde masajı sert yaptığımdan olsagerek şu çemene başlıycam ama vakit bulamıyorum gece yapıp yatsam sabah yıkamaya vatim olmuyo...yağım bitsin mersin yağına bi başlıyım bakimm...
Evet serbetci kremi o yagsiz olanindan indi yani o kadarda yardim etmedi.. bende yatmadan önce mesrin yagi ve cörek otu yagiyla masaj yapiyorum sonrada cemen kürünü... sabahda yikadiktan sonra cilek yagi...
yağların faydası daha fazlamı oldu diyosun yanii...mmmm 3 cm bende bi yapsam ah yapsam
o ne çayıymışki öyle
cevizyapragi cayi bunlari iciyolarmis internetde dolanirken gördüm bende almayi düsüniyorum...
ceviz yaprağımıakannehir töbe bismillalh bi bu kaldıydı.....mmm bende bi bakim içeriği neymiş bu çayın...
Aadetİn yakınmı
hayır canım değil,9 gün önce bitti son adetim ve düzenlidir adetlerim, adetten değil sancı ondan umutlandım azıcık. ama şu da var biraz komik ama dün akşam otobüs çok sallandı, otobüs sallanıp ben yerimde hopladıkça göğsüm acıdıkaydirigubbakcemile3
ama önceden olmazdı umarım çemenin etkisidir ne bileyim...
yan ertkisi yokmus bi de bunu deneyeyim bari...ne kadar süre içmek gerekiyor bilen varmı
ya ceviz yaprağını araştırdımda sütü atırıyomuş gğüsede o yüzden etki ediyodurr.....e bu çayı içen kızlar faydasını görüyolarmıymış acaba
Anamm hangisini yapacağımı şaşırdım. kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?