e bi başla yaw sende haaaa...laelaelaelaelae
=) basladim basladim... ama bütün toz yagi emmis yaaa ne yapayim??
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
e bi başla yaw sende haaaa...laelaelaelaelae
=) basladim basladim... ama bütün toz yagi emmis yaaa ne yapayim??
mmmm yağınımı az koydun naptın
Yooo sophianin dedigini yapdim 1kasik toz 1kasik yag...[/QUOTE
her ikisinide eşit miktardamı koydun yani kaşık ölçüsü olaraktan....toz yağı emebilir
1 çorba kaşığı çemen otuna 1 su bardağı zeytinyağı 10 gün beklet sür. ben bu şekilde yaptım. ama önceden sadece yağı sürülcek biliyordum 15 gün öyle yaptım ama dolgunluk genede oldu. şimdi maske şeklinde yapıyorum 10 günde bitiyor. gene yapacağım bu gece karışım.
dikkatli okuyun lütfen boshayallersmile
1 bardak zeytin yağı yazıyor yerimseniben
Arkadaşlar merhaba,
Gögüs büyütme konusu ile ilgili tüm konuları okudum ve sizlerle de yaptıklarımı ve sonuçlarımı paylaşmak istiyorum.
Şimdi öncelikle günde 2 kere küc yiyorum yoğurtla 2 yemek kaşığı yoğurt ve 1 tatlı kaşığı küc sabah akşam olarak. Mutlaka ama unutmamalı. Sonra Şerbetçi otum var. Onu da şu şekillerde kullanıyorum: Önce çay gibi demliyorum suyunu masaj yapıyorum. Islak olan tanelerini de rondodan geçiriyorum ve evimdeki herhangi bir kremle karıştırıyorum sürüyorum. Ve ayrıca bu bahsettiğiniz makinadan da bende var masaj aletinden yani. Bu şerbetçi otu ile yaptığım kremi de masaj aletini açmadan önce sürüyorum ve masaj aletimi çalıştırıorum. Bunun haricinde de adaçayı içiyorum. 5 gündür uyguluyorum bunları ve süper sonuçlar aldım. 75 bedendim ve neredeyse ben de öyle bir dolgunluk oldu ki 80 sıkı geliyor artık tamamen dolduruyorum. Ayrıca 85 e geçmeyi düşünüyorum. Hedefim 90 :))))
Herkesin istediği seviyelerde olur inş. diyor, kolay gelsin diyorum:)
haha olsun bu arada 5-6cm büyüme var
haha olsun bu arada 5-6cm büyüme var
kızlaaaar!!! sophia, aysima, imdaat!!!
ben bu karışımı buzdolabında beklettim, 1 hafta sonra çıkardığımda yağ donmuştu, sonra çözüldü tabi. şimdi dışarda olmuş mudur sizce, kullanayım mı?buzdolabında olması etkisini azaltmış mıdır acaba?
aysimaaaaaaaaa nerdesinn 5-6 cm le nerelere gaçtınn bende istiyom bende baaanee... çemen kürüylemi yaptın desem daha yeni başladın bu küre...ne kullandın bunun dışında
buz dolabındamı beklettinn:1shok: valla tarifi okuduğum sitede dolapta bekletin filan yazmıyodu hatta güneşte bekletsenizde olur diyodu valla cnm etkisi gitmiişmidir bilemeyiz sen gene yap bakalım
saol canım ya bir de ben ilk defa sürücem de bu cıvık cıvık şeyi nasıl sürüyorsunuz. 1 su bardağına 1 çorba kaşıgı koydum. ama yağ sonuçta. içinden tozları mı alıp sürüyorsunuz, yağı mı sürüyorsunuz? sürdükten sonra bişe mi sarıyorsunuz, nasıl yapıyorsunuz? yardım lütfen!!!...
Vallah kizlar ne oldu bilmiyorum bundan bi kac ay önce 91-92di sonra serbetci otu kremi kullandim 93-94oldu indi simdi kullandigim seyler ise Mersin yagi Cörek otu yagi cemen kürü bide cilek yagi...
saol canım ya bir de ben ilk defa sürücem de bu cıvık cıvık şeyi nasıl sürüyorsunuz. 1 su bardağına 1 çorba kaşıgı koydum. ama yağ sonuçta. içinden tozları mı alıp sürüyorsunuz, yağı mı sürüyorsunuz? sürdükten sonra bişe mi sarıyorsunuz, nasıl yapıyorsunuz? yardım lütfen!!!...