Dostlar Alışverişte Görsün;)

Beyaz dantelli gömlek ve yesil Salaş sweet dun kargoya verildi...
Bilginize...:KK66:

Son düzenleme:
Titreşimli zayıflama kemeri ve siyah deri düz ayakkabı satılmıştır....:KK34:

Botlar ile ilgilenen arkadaşım,özel mesaj kutunu boşaltırmısın sana zahmet?

Arkadaşlar fiyatlarda oynama yapacağım...
Bunların yarısı gitmeden yenilerini eklemek istemiyorum...
Bilginize...:KK52:

Eki Görüntüle 899280 Eki Görüntüle 899282
Bi karışıklık olmasın diye resimlerini ekledim istediklerimin. Herhangi bir arızaları yok değilmi? Yani sıfır diye anneme yutturabilirim boğazlıları :KK9:

Ek olarak: Yeni ekleyecek olacaklarının arasında süveter tarzı birşeyler varsa görmek isterdim

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 899280 Eki Görüntüle 899282
Bi karışıklık olmasın diye resimlerini ekledim istediklerimin. Herhangi bir arızaları yok değilmi? Yani sıfır diye anneme yutturabilirim boğazlıları :KK9:

Canım özeldenden görüştüğümüz gibi o fiyata okeyim.:KK34:
Kesinlikle sıfır bile diyebilirsin çünkü en ufak bi nokta dahi pürüzü yok
dediğim gibi 1 kez veya 2 kez giydimmi giymedimmi hatırlamıyorum tam olarak,o yüzden açıklamasına o şekilde yazdım ne olur ne olmaz diye.
öpüyorum:KK16:

Satis yapan arkadasim kusura bakma ama 2. El olarak fiyatlarin cok yuksek. Bu sekilde zor satis yaparsın. Arti markasiz badilerin tanesine bile 15 tl diyorsun. Benden soylemesi. Iyi satislar

Teşekkür ederim saygı duyarım tabiki fikrinize,ama benim topiğimde 1 tane bile pazar malı yok.
Çünkü ya gerçekten bilinen markalardan ya da burada sürekli alışveriş yaptığım tanınan butiklerden alıyorum herşeyimi.
Kaliteleri konusunda hepsinin arkasındayım ve defalarca giydiğim buraya koyduğum kıyafetler değiller..
Maksimum bikaç kez belki...beğendiğiniz bi ürün var ise fiyat teklifi yapabilirsiniz,diğer arkadaşlar o şekilde alışveriş yapıyorlar benden ve karşılıklı memnunuz...
Tekrar teşekkürler görüşmek üzere...

attachment.php

attachment.php

Ürünler satılmıştır arkadaşlar,alan arkadaşıma hayırlı olsun....
Bilginize:KK34:

Teşekkür ederim saygı duyarım tabiki fikrinize,ama benim topiğimde 1 tane bile pazar malı yok.
Çünkü ya gerçekten bilinen markalardan ya da burada sürekli alışveriş yaptığım tanınan butiklerden alıyorum herşeyimi.
Kaliteleri konusunda hepsinin arkasındayım ve defalarca giydiğim buraya koyduğum kıyafetler değiller..
Maksimum bikaç kez belki...beğendiğiniz bi ürün var ise fiyat teklifi yapabilirsiniz,diğer arkadaşlar o şekilde alışveriş yapıyorlar benden ve karşılıklı memnunuz...
Tekrar teşekkürler görüşmek üzere...
Mutlaka öyledir memjun olmasa arkadaslarim talep etmezlerdi zaten. Bende birkac cocuk kiyafetiekledim az kullanılmış ve marka oldugu halde dorte bir fiyat yazabildim ancak ama bu tabiki sadece benim görüşümdü. Bedenlerimiz de uyumlu degil zaten ama hepsi cok guzel. Olsa dusunebilirdim. 42 olur bana ancak

Mutlaka öyledir memjun olmasa arkadaslarim talep etmezlerdi zaten. Bende birkac cocuk kiyafetiekledim az kullanılmış ve marka oldugu halde dorte bir fiyat yazabildim ancak ama bu tabiki sadece benim görüşümdü. Bedenlerimiz de uyumlu degil zaten ama hepsi cok guzel. Olsa dusunebilirdim. 42 olur bana ancak

Sagolun beğenmenize mutlu oldum...
42 bedene uyumlu cok urunum var aslinda.
Açıklamalarina belirttim.Yanilma ihtimalimi düşünerek cm bazinda olcu isterseniz verebilirim de hic sorun degil..
Yeter ki siz şunu begendim ben diyin...
Fiyatı arka planda benim icin,yeterki bi hemcinsimin ihtiyaci gorulsun...
Gorusmek uzere cnm iyi geceler...

Açıklamalarina belirttim.Yanilma ihtimalimi düşünerek cm bazinda olcu isterseniz verebilirim de hic sorun degil..

ne kadar pozitif bir insansınız.uslubunuzu sevdim.

anlayışınız için bende teşekkür ederim. ürünlere tekrar bakayım ama en az 42 oluyor malesef o da penyelerde. zayıflamaya çalışıyorum:KK43:
kumaş ve likrasızlarda 44 bedenim üzülerek belirtmem gerekir ki...

Rica ederim tabii siz inceleyin begendikleriniz olursa en boy ve gogus ölçülerini veririm o zaman daha garanti olur beden uyumunuz...
Su an yoldayim eve gecince sizle daha iyi ilgilenecegimden emin olabilirsiniz:)
Gorusmek uzere...:KK16:

X