Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eki Görüntüle 899280 Eki Görüntüle 899282Bi karışıklık olmasın diye resimlerini ekledim istediklerimin. Herhangi bir arızaları yok değilmi? Yani sıfır diye anneme yutturabilirim boğazlıları
Ptt kargo ile göndereceğim canımcım:)
o kazak emin ol butikte 40 tl
Satis yapan arkadasim kusura bakma ama 2. El olarak fiyatlarin cok yuksek. Bu sekilde zor satis yaparsın. Arti markasiz badilerin tanesine bile 15 tl diyorsun. Benden soylemesi. Iyi satislar
Teşekkür ederim inşAllah memnun kalıcaz
Teşekkür ederim inşAllah memnun kalıcaz
Mutlaka öyledir memjun olmasa arkadaslarim talep etmezlerdi zaten. Bende birkac cocuk kiyafetiekledim az kullanılmış ve marka oldugu halde dorte bir fiyat yazabildim ancak ama bu tabiki sadece benim görüşümdü. Bedenlerimiz de uyumlu degil zaten ama hepsi cok guzel. Olsa dusunebilirdim. 42 olur bana ancakTeşekkür ederim saygı duyarım tabiki fikrinize,ama benim topiğimde 1 tane bile pazar malı yok.
Çünkü ya gerçekten bilinen markalardan ya da burada sürekli alışveriş yaptığım tanınan butiklerden alıyorum herşeyimi.
Kaliteleri konusunda hepsinin arkasındayım ve defalarca giydiğim buraya koyduğum kıyafetler değiller..
Maksimum bikaç kez belki...beğendiğiniz bi ürün var ise fiyat teklifi yapabilirsiniz,diğer arkadaşlar o şekilde alışveriş yapıyorlar benden ve karşılıklı memnunuz...
Tekrar teşekkürler görüşmek üzere...
Mutlaka öyledir memjun olmasa arkadaslarim talep etmezlerdi zaten. Bende birkac cocuk kiyafetiekledim az kullanılmış ve marka oldugu halde dorte bir fiyat yazabildim ancak ama bu tabiki sadece benim görüşümdü. Bedenlerimiz de uyumlu degil zaten ama hepsi cok guzel. Olsa dusunebilirdim. 42 olur bana ancak
Sagolun beğenmenize mutlu oldum...
42 bedene uyumlu cok urunum var aslinda.
Açıklamalarina belirttim.Yanilma ihtimalimi düşünerek cm bazinda olcu isterseniz verebilirim de hic sorun degil..
Yeter ki siz şunu begendim ben diyin...
Fiyatı arka planda benim icin,yeterki bi hemcinsimin ihtiyaci gorulsun...
Gorusmek uzere cnm iyi geceler...
ne kadar pozitif bir insansınız.uslubunuzu sevdim.
Sagolun beğenmenize mutlu oldum...
42 bedene uyumlu cok urunum var aslinda.
Açıklamalarina belirttim.Yanilma ihtimalimi düşünerek cm bazinda olcu isterseniz verebilirim de hic sorun degil..
Yeter ki siz şunu begendim ben diyin...
Fiyatı arka planda benim icin,yeterki bi hemcinsimin ihtiyaci gorulsun...
Gorusmek uzere cnm iyi geceler...
bunlar duruyorsa ve üçüne uygun bi fiyat verebilirseniz almak isterimEki Görüntüle 900595 Eki Görüntüle 900596 Eki Görüntüle 900597