Gebeliğe Hazırlık Dostinexe rağmen damarlanma ve kaşıntı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

vebenbirkarinca

Bir ben varım deme yoksan da olur..
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2018
661
586
Kızlar 6 aydır korunmuyoruz fakat gebelik oluşmadı. Doktora gittim hormonlara bakıldığında prolaktin 51,30 çıktı. Hemen dostinexe başladık son üç tabletim kaldı. Göğsümdeki şişlik inmiş göğüslerm küçülmüş damarlar kaybolmuştu. Kaşıntıda yok denecek seviyeye inmişti ki şimdi tekrar kaşıntı başladı ve aynaya baktığımda tekrar damarları gördüm. Acaba ilaç kullanmama rağmen yumurtlmama dönemi ya da herhangi bi döllenmede olabilir mi böyle belirtler? Bu ilacı kullanıp yaşayan var mı bunları

Konu biraz eskimiş ama son durumları merak ettim hamile kalabildin mi? Bende ilk defa bu ay başladım ilk haftadan göğüs ağrılarım geçti küçüldü kaşıntıda geçmişti ama şuan dünden beri yine ağrılarım başladı özellikle uçları ilaç kullanırken tekrar yükseliyor mu acaba

Kuzum şu an iki aylık hamileyim ama o ay olmamıştı. Bi ay içinde dostinexle fazlasıyla düştü değerim fakat adet düzensizliğim buna rağmen devam edince yumurta tembelliği teşhisi kondu. Sonra eşimde sorun çıktı vs. Ama sonunda oldu :) prolaktini çok kafana takma göğüs uçlarının uyarılmamasına dikkat et. Değer düştükten sonrada takip et ayda bir tekrar yükselirse endokrin uzmanına görünürsün inşallah gerek kalmaz

Yaaa maşallah Allah'ım sağlıklı ve hayırlı bir şekilde kucağına almayıda nasip etsin inşallah.. benim değerim 25ti sınırda olduğu için dostinex verdi doktorum. bana yüksek ihtimalle bu ay hamile kalacaksın demişti oyüzden umutluyum inşallah benimde seninki gibi bir mucizem olur.. banada dua et

Senin değerine çoğu doktor ilaç bile vermiyor canım merak etme seninki daha kolay olacak inşallah Allah tez zamanda nasip etsin. Haber ver bana da

Senin değerine çoğu doktor ilaç bile vermiyor canım merak etme seninki daha kolay olacak inşallah Allah tez zamanda nasip etsin. Haber ver bana da
Amiiinn inşallah canım benimki sınırdaymış ama 4 aydır adetlerim azalmıştı galiba bundan dolayı azalmış.. evet burda öğrendim bende 25 olanlara ilaç verilmiyormuş belki doktor oyüzden benden ümitlendi inşallah haber verecem sanada

Canım haber vermemi istemiştin ben adet oldum galiba galiba diyorum çünkü 20.gün adet oldum yani normalde bata 8 gün vardı

Canım haber vermemi istemiştin ben adet oldum galiba galiba diyorum çünkü 20.gün adet oldum yani normalde bata 8 gün vardı
Daha önce oldu mu bu kadar erken adet olma durumun? Sekiz gün var diyince aklıma sadece yerleşme kanaması geldi ama miktarı falanda önemli tabiki canım

Daha önce oldu mu bu kadar erken adet olma durumun? Sekiz gün var diyince aklıma sadece yerleşme kanaması geldi ama miktarı falanda önemli tabiki canım
Daha önce en fazla 2 gün erken gelirdi.. normalde 28 günde bir olan biriyim ama 4 aydır prolaktinden dolayı gecikmelerim oluyordu miktarında da azalmalar oluyordu... ama bu ay ilk defa dostinex kullandım ve hayatımda ilk defa 20.gün adet oldum.. sabah leke olarak geldi peçeteye sildikçe yani ama şuan biraz çoğaldı adet oldum galiba bende anlamadım yani...

konunuzun üzerinden çok geçmiş ama tesadüfen geçmiş konuları araştırırken gördüm. Benim de bir keresinde bata 10 gün varken adet olmuştum. yani 18 günde.. önce yerleşme sandım sonra arkasından yoğun gelince doktora gittim. beta hcg 74 çıktı. meğersem kimyasal gebelik geçiriyormuşum.

Ben kan testi yaptırmamıştım kimyasal olduysa bile haberim yok canım.. şuan tüp bebek aşamasındayım zaten..
Ben de niye bu kadar erken adet oldum diye gitmiştim aklımda hiç gebelik şüphesi falan yoktu. 20 günden az adet döngüleri normal değilmiş çünkü.
İnşallah tez zamanda iyi haberler alırsınız

Ben de niye bu kadar erken adet oldum diye gitmiştim aklımda hiç gebelik şüphesi falan yoktu. 20 günden az adet döngüleri normal değilmiş çünkü.
İnşallah tez zamanda iyi haberler alırsınız
Amin canım inşallah bir gün hepimiz hayırlı sağlıklı bebişlerin annesi oluruz

Canım konu eski ama belki görürsün mesajımı. Ben dostinex kullanıyorum, 45ten 0’a düştü prolaktin .. ancak gögüslerim uyarılınca şişiyor, yani dokunulduğunda falan. Ne yapmam gerekiyor, senin bi fikrin var mı

Merhaba konu üzerinden baya geçmiş ama, benimde prolaktin yüksekliğim var. Sizinki düştü mü? Hamile kalabildiniz mi, cevap verirseniz sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…