• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dostinex

hafzlk

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2023
22
3
6
29
Merhaba arkadaşlar. Ben 3 günlük bebeğimi kaybettim. Sütüm geliyor ve Dr dostinex verdi perşembe günü birini yuttum cumartesi diğerini yuttum. Ne zaman etki eder yani bu süreç içerisinde sağmam gerekiyomu sütüm geliyo çünkü sağlamak için direniyorum ama taşıyo bu sefer mecbur sağmak zorunda kalıyorum. Bu durumu yaşayan var mı siz ne yaptınız

Başınız saolsun. Çok zor bi durum yaşamış biri olarak söylüyorum. Allah acınızı hafifletsin; aynı acıyla tekrar sınamasın inş.
Evet dostinex işe yarar. Ama sıkı sütyen kullanıp, göğüslerinizi hiç uyarmayın, dokunmayın bi süre. Zamanla geçecek zaten. Ama süt sagılırsa, artarak dolmaya devam edecek göğüsler. Meme terbiye edilebilen bi organ.

Merhaba arkadaşlar. Ben 3 günlük bebeğimi kaybettim. Sütüm geliyor ve Dr dostinex verdi perşembe günü birini yuttum cumartesi diğerini yuttum. Ne zaman etki eder yani bu süreç içerisinde sağmam gerekiyomu sütüm geliyo çünkü sağlamak için direniyorum ama taşıyo bu sefer mecbur sağmak zorunda kalıyorum. Bu durumu yaşayan var mı siz ne yaptınız
Başın sağolsun canım Allah sabır versin. Sağım yapılmaz. Benim de sütten şişmişti akıyodu hep, ilacı bitirince kendiliğinden kesilmeye başladı. . İnsanın psikolojisi altüst oluyor. Allahım içini ferahlatsın, dayanma gücü versin.

Başınız sağ olsun.😔 Allah sabır versin. Göğüslerinizi tam sağmazsanız yarım yarım sağarsanız zamanla azalacaktır.

Rabbim razı olsun Elhamdülillah Rabbim dayanma gücü veriyor bi şekilde 🤲🏻

Bide ben sezaryan oldum ama Dr bana 5 ay sonra kontrole gel fazla ara vermeden hamile kalabilirsin dedi bunun dikişlerime bi sıkıntısı olur mu

Bide ben sezaryan oldum ama Dr bana 5 ay sonra kontrole gel fazla ara vermeden hamile kalabilirsin dedi bunun dikişlerime bi sıkıntısı olur mu
gec gordum cok gecmiş benimde kesilmemişti doktor 2. kutuyu yazdı daha dusuk dozajda devam ettim. ilaca. benim de 4 subatta oldu. benim dpkltprum 8 ay ara ver dedi. siz suan ne durumdasınız

gec gordum cok gecmiş benimde kesilmemişti doktor 2. kutuyu yazdı daha dusuk dozajda devam ettim. ilaca. benim de 4 subatta oldu. benim dpkltprum 8 ay ara ver dedi. siz suan ne durumdasınız
Benim Haziran'da 5 ayım bitiyor sonrasında Dr görüncem baklım ne dicek bende bilmiyorum

Back