• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Dostinex

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

zeynepsii

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2020
937
978
53
Kızlar, doktor prolaktin yüksekliğim için dostinex verdi. 5 günde bir kez kullanmamı söyledi. Bugün adetimin 4. Günü ilacı adetliyken kullanmaya başlamalı mıyım yoksa adetim bitene kadar beklemeli miyim? Bi de forumda herkes genelde yarım yarım içtiğini söylemiş tabletleri. Doktorum bana yarım diye bişey belirtmedi ne yapmam gerekiyo kızlar

Kızlar, doktor prolaktin yüksekliğim için dostinex verdi. 5 günde bir kez kullanmamı söyledi. Bugün adetimin 4. Günü ilacı adetliyken kullanmaya başlamalı mıyım yoksa adetim bitene kadar beklemeli miyim? Bi de forumda herkes genelde yarım yarım içtiğini söylemiş tabletleri. Doktorum bana yarım diye bişey belirtmedi ne yapmam gerekiyo kızlar
Benmde yüksekdi 2 aydır ilaç kullanıyorum ama benim fark dr bana ilk 4 gün yarım iç sonra tam günde bir dedi size neden 5 günde 1 dedi anlamadım

Benmde 54 çıkmıştı dostinex verdi Pazartesi perşembe yarım yarım dedi ama ben sadece bir hafta kullanabildim çok yan etki yaptı🤷🏼‍♀️

Benmde 54 çıkmıştı dostinex verdi Pazartesi perşembe yarım yarım dedi ama ben sadece bir hafta kullanabildim çok yan etki yaptı🤷🏼‍♀️
Ben de afedersiniz tuvalete çıkamıyorum ilacı içtiğimden beri 4-5 günde bir anca. Bana 5 günde 1 hap içmemi söylemişti doktor. Başka yan etkisini görmedim. 5. Hapı içicem çarşamba günü

Benimde yüksekti canım haftada iki gün yarım yarım kullan demişti içinde 8 tane vardı sanırsam

Peki hamile kaldınız mı
Ben daha çocuk düşünmüyorum canım sadece göğüslerim ağrıyor diye verdi hapı bana. Ben hapı kullanmayı bıraktım yan etkisi çok oluyor diye. Ama sen kullan bence ondn sonra deneyin. Rabbim herşeyi gönlümüzce nasip etsin inşallah herkese istediği zaman gönlünden geçirdiği zaman en hayırlısıyla nasip etsin inşallah 🙏🙏 amin

Ben daha çocuk düşünmüyorum canım sadece göğüslerim ağrıyor diye verdi hapı bana. Ben hapı kullanmayı bıraktım yan etkisi çok oluyor diye. Ama sen kullan bence ondn sonra deneyin. Rabbim herşeyi gönlümüzce nasip etsin inşallah herkese istediği zaman gönlünden geçirdiği zaman en hayırlısıyla nasip etsin inşallah 🙏🙏 amin
Inşallah canım ben 24 yaşındayım daha önce düşük yaptım 6 haftalikti , şimdi düşünüyorum dusukten sonra çok pskolojim alt üst olmuştu ondan sonra çocuğum olmadı doktor ilaç verdi işte 1 ay sonra kontrole gidicem 2. Hafta oldu dostinex i kullanali umarım bu ay hamile olduğunu duyarım allah razı olsun adım betül bana da dua eder misin güzel kardeşim

Rabbim herkesin gönlünce nasip etsin inşallah 🙏 kim ne zaman istiyorsa ve nasıl planlıyorsa gebeliği tamda o zaman nasip etsin inşallah nee öncee ne sonra 🙏🙏🙏 amiin

Back
X