• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Dostinex ve kimyasal gebelik

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

pawlover

Dengesizim ben deli biri 👾
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2018
11.554
37.588
548
İstanbul
selam kızlar, benim hipofiz bezimde adenom çıktığı için prolaktinim yükseliyo. O yüzden dostinex kullanıyorum. Doktorum korunma dedi ama ilacın içinde ilacı içerken ve hatta bıraktıktan sonraki ayda korunun diyo. Geçen ay ilacı kullanırken kimyasal gebelik yaşadım. Dostinex buna sebep olmuş olabilir mi? Hiç böyle bişey yaşadınız mı veya bi bilginiz var mı? Hayırlısıyla evlatlarımıza bi an önce kavuşuruz inşallah beklemek çok yıpratıcı umudum tükenmeye başladı

selam kızlar, benim hipofiz bezimde adenom çıktığı için prolaktinim yükseliyo. O yüzden dostinex kullanıyorum. Doktorum korunma dedi ama ilacın içinde ilacı içerken ve hatta bıraktıktan sonraki ayda korunun diyo. Geçen ay ilacı kullanırken kimyasal gebelik yaşadım. Dostinex buna sebep olmuş olabilir mi? Hiç böyle bişey yaşadınız mı veya bi bilginiz var mı? Hayırlısıyla evlatlarımıza bi an önce kavuşuruz inşallah beklemek çok yıpratıcı umudum tükenmeye başladı
canım mrb benimde prolaktin yüksek çıktı ve doktor dostinex verdi özelliklede korunmamamı söyledi bizde bebek düşünüyoruz ama böylesine bir ilaç kullanırken gebe kalmak çok korkutuyo beni 2 gündür başlayamadım..sen kullandınmı nasıl sonuçlar aldın

canım mrb benimde prolaktin yüksek çıktı ve doktor dostinex verdi özelliklede korunmamamı söyledi bizde bebek düşünüyoruz ama böylesine bir ilaç kullanırken gebe kalmak çok korkutuyo beni 2 gündür başlayamadım..sen kullandınmı nasıl sonuçlar aldın
Kullandım canım prolaktinim çok güzel şuan sonuç aldım. Hatta dostinex kullanırken kimyasal gebelik yaşadım ama eşimin morfolojisi düşük çıktı ondan kaynaklanabilir dediler şuan ikimizde vitamin kullanıyoruz. Ama ben dostinexe bi süre ara verip hayıt suyu ve testere dişli aslan pençesi de kullandım hangisinin faydası oldu onu bilmiyorum

Kullandım canım prolaktinim çok güzel şuan sonuç aldım. Hatta dostinex kullanırken kimyasal gebelik yaşadım ama eşimin morfolojisi düşük çıktı ondan kaynaklanabilir dediler şuan ikimizde vitamin kullanıyoruz. Ama ben dostinexe bi süre ara verip hayıt suyu ve testere dişli aslan pençesi de kullandım hangisinin faydası oldu onu bilmiyorum
Benim ilk teste 38di 2 gun sora bidaha kan testi yapildi prolaktin 32 cikti illa ilac dedi ama prospektusunu okudum cok yan etkileri olan bir ilac.acaba bu ilaci kullanirken hamile kalan varmi ilerisi icin bebege etkisi olmasindan korkuyorum.herseyin hayirlisi tabi ama bende ilactan once aslan pencesini deniyecegim insallah ilaca gerek kalmadan olumlu sonuc alirim.

Çok yüksek değilmiş senin benim 58e yükselmişti. Adet gününde bakıp bırakırsan etkilemiyo diyolar. Ama bende yan etki yapmıştı bulantı kusma uyku hali falan

Anladim canim bende sanirim kullanicam insallah bendede yan etki yapmaz.sen ilaci kullanirken korundunuzmu

Ben de iciyorum, korunmadik ve hamile kaldim bata 8 gun kala testimde cikti ama doktorum dostinexi devam etmemi soyledi adet gunume kadar icmezsem bebek tutunamazmis, zaten son 4 ayda ogle oldu kimyasal oldu kac kere prolaktin yuksek oldugu icin. Adetime 5 gun kaldi ve ictim bu gunde. Haftada 2 kere yarim olarak iciyorum.

gecmis olsun sadece ilac mi kullsndiniz baska bi islem yapildi mi ?benim 34 cikti mr istenmedi
Teşekkürler. Boyutu küçük olduğu için sadece ilaç kullanıyorum büyük boyutları burundan alıyolarmış. Prolaktinim şuan normal seyrediyo ama dostinexe yine de devam ediyorum adenom yokolsun diye. Makroprolatine bakıldı mı? Eğer makroprolaktinse mr a gerek duyulmuyo çünkü

Back