- Konu Sahibi minervaduygu
sabırsız davrandım dün yaptım test adetim hala yok ama testte negatif çıktı...bugün 4.gün...kimse bişi de yazmamışşşşş
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sabırsız davrandım dün yaptım test adetim hala yok ama testte negatif çıktı...bugün 4.gün...kimse bişi de yazmamışşşşş
Bende dostinex gebesiyim.3 ay kullandım sonra değerim 0.25 düşürdü.ilacı bıraktırdı doktorum o ay hamile kalmışım çok şükür ki.ama kullanırkende korunmadım demekki kullanırken hamiel kalmak zor oluyor.bırakır bırakmaz kaldımçünki.Allah ım sizlere nasip etsin inş.Dostinex en sevdiğim ilaç oldu :)
sana da ilk haftalarda düşük tehlikesi var demişmiydi. ben o ilacı kullanırken hamile kaldım diye korkuyorum. ilaç yüzünden mi düşük tehlikesi var acaba.
şmdi 6 haftalıkmış . ben geçen hafta içmedim ilacı , yani gebeliğin ilk 4 haftası içmiş oldum
yok dememişti hamile kalırsan ilacı kesersin dedi o kadar.korun felanda demedi.inş.bebeğin seninledir.
bende kullandım dostinexi tüp bebek de yumurtalarım toplanınca başladım transferden sonrada içtim kutu bitene kadar zaten 8 taneydi herhalde şimdi rabbim nasip ederse 4 aylık hamileyim allahım herkase nasip etsin
Yani doktor hamile olduğun halde verdi öyle mi?
merhaba arkadaşlar bende dostinex içmeye başladım pzt ve prşm günleri olarak doktorum banada bişi demedi korunmam konusunda bende bebek istiyorum 2 yıldır prolaktin 45 çıktı benim inşallah hayırlısı ile gebe kalırız..
merhaba ya benimde prolktinm 46 bu dostınex sadece 2 tablet..doktor bana hafta 1 tane alıcaksın dedi 1 ay sonra kontrole gel dedi ..ben normal 10 tablet hap sandım onun için sormayada unuttum şimdi 1 ay içinde 1 kutu ilaç dahamı almam gerek???? öle olsa 2 kutu yazmazmıydı kafam karıştı yardımcı olurmusunuz???