- Konu Sahibi minervaduygu
-
Valla bana da doktorum bu ilacı verdi.Bir de yumurta takibi yaptık.Özellikle de sordum zararı var mı diye? Özellikle kullanmalısın ki düşsün dedi.Hamile kalınca bırakıcaksın zaten dedi.
Bu dediğim doktor deneyimli,tüp bebek doktoru...
Bunları da okuyunca aklım karıştı:uhm:
yuımurta takibinde yumurta oluştu mu peki[/QUOTE
Adetimin 11. günü gitmiştim zaten.Boyutunu söylemedi doktor ama yumurtlama günlerimmiş .İlişki önerdi.Herhangi bir ilaç ta vermedi
Ben bu ilacı kullandım ve prolaktin hormonum düştü. İlacı bıraktığım ay hamile kaldım ama malesef düşük oldu. Ayrıca kullandığım süre boyunca adetim düzene girmişti.
Geçmiş olsun canım.Umarım bir daha aynı yıkımı yaşamazsın.Benim de 9 ay önce bir kaybım oldu.Kürtaj oldum ama;kendiğinden düşük olmadı. Bu ay hormon tahlillerinde benim de prolaktinim yüksek çıktı.Dostinex kullanıyorum.
Sende genel olarak adet düzensizliği mi vardı?
Sağol canım inşallah kimse yaşamasın çok zor...
Hormon tahlilinde çıkmıştı doktor dostinex verdi. Benim ondan öncede düşüğüm olmuştu adetimde düzensizlik derken gecikme olmaya başlamıştı ama ilacı kullanınca 28 günde adet olmaya başladım. Bence ilacını kullan ve moralini yüksek tut, eğer başka bir sağlık sorunun yoksa eşindede yoksa hamile kalırsın prolaktin hormonun düşünce...
ya bayanlar doktorunuzun dediğini yapın benim doktorumda bebeğin kalp atışını duyana kadar içeceksin dedi yoksa proklatin düşerse bebekde düşer onun için doktorununuzun dediğini yapın,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?