Dostinex& Progestan kapsül gebelik istiyorumm..

7 yada 8. gun yapılmış oldu beta hcg. ben 17 18. gunler yumurtluyorum genelde
Canım daha çok erken ya. Bence hemen çıkmaz. Ben yumurtladıktan 9 gün sonra 7 çıkmıştı 8. Gün çıkmayacaktı muhtemelen, ayrıca hemen döllendi mi ne malum belki geç döllenip yerleşti. Senin daha birKaç gün beklemen Lazım :)

Canım daha çok erken ya. Bence hemen çıkmaz. Ben yumurtladıktan 9 gün sonra 7 çıkmıştı 8. Gün çıkmayacaktı muhtemelen, ayrıca hemen döllendi mi ne malum belki geç döllenip yerleşti. Senin daha birKaç gün beklemen Lazım :)
eger yerleştiyse ya dün yerleşti ya bugun yerleşti kanama ondan sanıyorum yoksa nıye kanamam olsun değil mi? inşallah düşündüğümüz gidibir

bende doktora gittim hamilelik istiyorum progestan verdi 1 haftadır kullanıyorum ateşim 37 civarlarında
sizce hamilemiyimdir

bende doktora gittim hamilelik istiyorum progestan verdi 1 haftadır kullanıyorum ateşim 37 civarlarında
sizce hamilemiyimdir
progestan bende kullandım ateş ve baş dönmesi yapmıştı ama hamile kalmayı sağlaması için değil o ilaç. rahim yapısını düzenliyor bebeğe zemin hazırlıyor hapı içtikten 1 ay sonra hamile kaldım ben

benim progeston hormaonumu ölçmedi baktı yumurtlamışşsın dedi progestan yazdım onu kullan dedi bende bir haftadır kullanıyorum

X