- 15 Ocak 2015
- 2.943
- 3.717
7 yada 8. gun yapılmış oldu beta hcg. ben 17 18. gunler yumurtluyorum geneldeSen hangi gün yumurtladın canım? Yumurtlamandan 10 gün sonra mı 0 çıktı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
7 yada 8. gun yapılmış oldu beta hcg. ben 17 18. gunler yumurtluyorum geneldeSen hangi gün yumurtladın canım? Yumurtlamandan 10 gün sonra mı 0 çıktı
Canım daha çok erken ya. Bence hemen çıkmaz. Ben yumurtladıktan 9 gün sonra 7 çıkmıştı 8. Gün çıkmayacaktı muhtemelen, ayrıca hemen döllendi mi ne malum belki geç döllenip yerleşti. Senin daha birKaç gün beklemen Lazım :)7 yada 8. gun yapılmış oldu beta hcg. ben 17 18. gunler yumurtluyorum genelde
eger yerleştiyse ya dün yerleşti ya bugun yerleşti kanama ondan sanıyorum yoksa nıye kanamam olsun değil mi? inşallah düşündüğümüz gidibirCanım daha çok erken ya. Bence hemen çıkmaz. Ben yumurtladıktan 9 gün sonra 7 çıkmıştı 8. Gün çıkmayacaktı muhtemelen, ayrıca hemen döllendi mi ne malum belki geç döllenip yerleşti. Senin daha birKaç gün beklemen Lazım :)
Canım bence de olabilir Ümitsizlik için erken. Iyi Düşünelim iyi olsun :)eger yerleştiyse ya dün yerleşti ya bugun yerleşti kanama ondan sanıyorum yoksa nıye kanamam olsun değil mi? inşallah düşündüğümüz gidibir
benim değerim 10.52ydi doktorum sağlıklı gebelik iyi tutunur demişti ama düşük yaptım. bence rabbim isterseo bebek tutunur11 12 progestoron degeri çok mu dusuk
progestan bende kullandım ateş ve baş dönmesi yapmıştı ama hamile kalmayı sağlaması için değil o ilaç. rahim yapısını düzenliyor bebeğe zemin hazırlıyor hapı içtikten 1 ay sonra hamile kaldım benbende doktora gittim hamilelik istiyorum progestan verdi 1 haftadır kullanıyorum ateşim 37 civarlarında
sizce hamilemiyimdir
canım gecen ölçtürdüm 24 çıktıbenim değerim 10.52ydi doktorum sağlıklı gebelik iyi tutunur demişti ama düşük yaptım. bence rabbim isterseo bebek tutunur
kullandığın aymı hamile kaldınprogestan bende kullandım ateş ve baş dönmesi yapmıştı ama hamile kalmayı sağlaması için değil o ilaç. rahim yapısını düzenliyor bebeğe zemin hazırlıyor hapı içtikten 1 ay sonra hamile kaldım ben
yok bir ay sonra canımkullandığın aymı hamile kaldın