Dostinex kullanip gebe kalan var mi

Deniz yazici

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2020
339
278
18
27
Arkadaslar prolaktinime bakildi ve 30 cikti .doktor dostinex verdi haftada 2 tane butun olarak sabah1 aksam 1 tane diye boyle birsey yasayan oldumu ve bu ilaci kullanip hamile kalan var mi

Sabah 1 aksam 1 mi? hıı doktor farklı vermiş. Benim doktorum pazartesi perşembe yarım vermişti hem de 38di prolaktinim. yanlış anlamadın değil mi?
İçip hamile kalan çok canım.

Sabah 1 aksam 1 mi? hıı doktor farklı vermiş. Benim doktorum pazartesi perşembe yarım vermişti hem de 38di prolaktinim. yanlış anlamadın değil mi?
İçip hamile kalan çok canım.
Hayir cnm 30 cikti prolaktin ve sadece ilaci yazdi eczaneye gittigimde sisteme bakti ve doktor boyle yazmis boyle kullanacaksin dedi haftada 2 tane sabah aksam yani 7 gunde 1gun icceksin sabah 1aksam 1 dedi normlade gogsumden sut geliyordu ve adete yakin goguslerim sisiyordu onceleri boyle bir sorunum hic yoktu bu ay ictim gogsum sismedi adete 6 gun var bakalim ama 1 hafta onceden basladi kasiklarim ve sirtim agriyor kabizlik ve bas agrisi felaket var normlade agri kesici icsem gecer ama agri kesicide fayda etmiyor hayirlisi beklemedeyim ama bu ilaci kullanip hamile kalan cok arkadas varmis darisi bizlere

Ay dokunmuyor mu ya ben gece yatarken içmeme rağmen sabah kalktığımda fena oluyordum. ben birde testere dişli aslan pençesi içiyorum oda dusuruyormuş. gerçi benim gecen ay 1 çıktı ama bakalımm.
belki de hamillesindirrrrrr hadi inşallahh

Canim ilk gun ictigimde baya dokundu baygin gibiydim mide bulantisi yapti ne yesem migdem bulaniyordu ama sonlara dogru gecti hic yan etki yapmadi suan 2 tane hapim kaldi onuda cumartesi icmem gerek sali gunude adet gunum bakalim canim hayirlisi insallah rabbim isteyen herkese versin

Cnm halen iciyormusun dostinex

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…