Aşılama Dostinex kullanıp aşılama yaptıran var mı???

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

BERK.BXIXL

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2007
43
2
PLOKTİN YÜKSELMESİNDEN DOLAYI DOSTİNEX VERDİ DOKTORUM.AYNI ZAMANDA POLİKİSTİK OVERDE VAR DEDİ BU AY YUMURTLAMA TAKİBİ YAPTIRIP AŞILAMA OLACAĞINI SÖYLEDİ.AŞILAMA NASIL OLUYOR HİÇBİR BİLGİM YOK.YARDIM:1no2:

mrb canım benımde bır ay once prolaktın sevıyem yuksek cıkmıstı .. 28 ıdı
suan ne sevıyedebılmıyorum test yaptırmadım 5 haftadır kullanıyorum hapı ? doktorun sana nasıl kullancagını soyledı ??

bu arada sormayı unutmusum ..asılama konusunda bende bırsey bılmıyorum eger
paylasırsan sevınırım .....

merhaba ben 1 ay önce kullandım dostinexsi 38 den 37 ye indi.bu ay doktorum tekrar verdi pazartesi perşembe yarım olarak içiyorum 1 ay devam edeceğim pkoda var bende yumurta tembelliğide bu hafta yumurtlama takibi yapacak sonra aşılama dedi merak ediyorum bakalım bilgi veririm sana sen nasıl kullanıyorsun gerçi fazla yüksek değil seninki hayırlısı

bende senın gıbı yarım alıyorum ptesı psmbe gunlerı yaklasık 5 hafta oldu ıcelı ..bakalım regl gunumm yaklasıyor aslında duzensızz oluyorummm ama en son oldugum ekım 1 dı .. duzensızz oldugum ıcın nezaman olcagım bellı olmuyor ..:) ama doktorum alı beyın demesıne gore regl tarıhım ısterse 30 gunde bır ol ıstersen 40 gunde bır bu senın HAMILE kalmanı engellemez ; fakat bu prolaktın sevıyenın yuksek olması senın hamıle kalmanı engeller dedı . benımkı 28 cıktı . bakalım beklemedeyızz suan bebişşş gelsın dıye :ecrin_bebek:

hayırlısı inşallah olur.normalde 5 ile 23 arası olması gerekiyor ploaktin hormonu inmiştir tahminime göre ..a.s

Canım doktor test yaptırıyor.yumurtlama olup olmadığını tespit etmek amacı ile pozitif çıkarsa oluşması için iğne yapılacak dedi bana bakalım bende tam bilmiyorum net öğrenince yazarım

Bugün doktordan geldim adetimin 21.günü progesteron testi yaptırdı ve sonuç hüsran çok moralim bozuk 0,62 çıktı yani bu ay bende yumurtlama olmamış yumurtlamanın iyi oluyorsa 10 ve üzeri en iyi sonuçmuş.glucophage 850 mg lık ilaç verdi.yumurtlamaya yardımcı oluyormuş.bekliyorum bakalım allah hepimizin yardımcısı olsun çok zor ve eşim çok çocuk istiyor...

X