Dostinex kullanıp adet geçikmesi yaşayaanlarr!!

aybuss_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2016
285
176
32
Hanımmlaarr acil yardım lütfeennn :KK43:
Prolaktin yüksekliği sonucunda dostinex kullandım 2 hafta önce bıraktım ilacı düştüğü için.
Bu ay pazar günü Adet olmam gerekirken cuma günü hafif kan daha sonraları kahverengi lekeler geldi.
Perşembe oldu ama hala adet olmadımmm .s
Her zaman düzenli adet olan biri için ilk defa bu kadar geçikme oldu . Ki bu ay dostinexle günü gününde olmam lazımdı bi nevi düzenleyici çünkü.
Kan tahlili yaptırdım ama sonuç negatif bişey çıkmadı.
Hemşire bi ablam geç döllenme olmuş olabilir biraz daha bekle dedi çok merak ediyorum ama hamilemiyimm :KK43:

Dostinex takip edilmesi gereken bir ilaç ilk ayda düzen beklememek daha doğru olacaktır..düştü diye bıraksan da ilacı bir kaç ay takipliyorlar gebelik için, yeniden nüksedebiliyor..
Bir de düşüğe sebebiyet verdiği için gebe kalmaya ihtimali düşüktür..
Yinede umarım seninkisi farklı ve gönlünce olur..

Dostinex takip edilmesi gereken bir ilaç ilk ayda düzen beklememek daha doğru olacaktır..düştü diye bıraksan da ilacı bir kaç ay takipliyorlar gebelik için, yeniden nüksedebiliyor..
Bir de düşüğe sebebiyet verdiği için gebe kalmaya ihtimali düşüktür..
Yinede umarım seninkisi farklı ve gönlünce olur..

Dostinrx tamamen adet düzenleyici canım gecikme yapmasına imkan yok ve gebeliği kolaylaştıran bi hap herkeste düşük olmuyor çk araştırdım bu konuyu düşük riski olanlar da ilaçla tutunduruyorlar

Bn subatta dostinex kullandım ilacı bitti adet oldum ve o ay hamile kaldım ama boş gebelikti bence hormon hapı oldugu için bi kac snra hamile kalmalısın yoksa bu tarz üzücü olaylar yasanıor maleseff canım dilerm gönlüne göre olur

Dostinrx tamamen adet düzenleyici canım gecikme yapmasına imkan yok ve gebeliği kolaylaştıran bi hap herkeste düşük olmuyor çk araştırdım bu konuyu düşük riski olanlar da ilaçla tutunduruyorlar
Adeti geciktiren dostinex değil prolaktinin düşmemiş olma ihtimali..
Bende kullanıyorum aylar vızır vızır geçiyor... adetimde hic bir düzensizlik yok dostinexten öncede düzenliy

di her ay..başka bir belirtim de yok..ve prolaktin dışinda bir sıkıntımızda yok...
Yaşadıklarıma araştırdıklarıma ve drlaŕıma göre yorum yapmıştım inşallah haklı olsan umut olsan bense sevinsem..:dua::KK200:

46 olan prolaktinim düştü canım 0.3 e .
;Ama ben prolaktin yüksekken bile düzednli adet oluyordum tesadüfen hormon testi yaptrdım da çıktı hiç bi belirtiswi yoktu yüksekken de düşükken de hep düzenli oldum bu ay hariç tabi

46 olan prolaktinim düştü canım 0.3 e .
;Ama ben prolaktin yüksekken bile düzednli adet oluyordum tesadüfen hormon testi yaptrdım da çıktı hiç bi belirtiswi yoktu yüksekken de düşükken de hep düzenli oldum bu ay hariç tabi
Benimde eylülde 40 di prolaktinim
1 ay dostinex kullandım 2 ye düştü
Dr um sağlıklı gebelik için 2 ay bekleyelim dedi
bu süreçte korunma önermedi ama olmadı da zaten..
bu ay tekrar tahlil yaptık 33 çıktı ve yine dostinex e başladım pzt pers yarım yarım 4 hafta içiyorum..
Yan etkileri çok bir yandan bebek istiyorsun bir yandan.. zaten stres tetiklerken süreç iyice uzadı.. bunu anlatmak istedim fakat herkesde aynı olmayabilir..İnşallah sende olumlu etkilerini görürüz tatlım :dua:

Benimde eylülde 40 di prolaktinim
1 ay dostinex kullandım 2 ye düştü
Dr um sağlıklı gebelik için 2 ay bekleyelim dedi
bu süreçte korunma önermedi ama olmadı da zaten..
bu ay tekrar tahlil yaptık 33 çıktı ve yine dostinex e başladım pzt pers yarım yarım 4 hafta içiyorum..
Yan etkileri çok bir yandan bebek istiyorsun bir yandan.. zaten stres tetiklerken süreç iyice uzadı.. bunu anlatmak istedim fakat herkesde aynı olmayabilir..İnşallah sende olumlu etkilerini görürüz tatlım :dua:

Anladım canım bende bayağı bi düşüş oldu 46 dan 0.3 e .
Bende pazartesi ve cuma yarım yarım 4 tablet içtim tahlil yaptırdım düştü ilacı bırakabilirsin dedi doktorum .
2 hafta sonra tekrar test yaptırdım prolatin aynı düşüşte yükselmemişti .
şuan hala hasta olmadım doktorum geç döllenme olmuştur dedi yüksek ihtimalle hamileyimm :anneadayı:
Sakin olmaya çalış ve ne kadar zor olsa da kafanı başka yere verip düşünme kitap oku ev işiyle ilgilen bişiler yap ama çok fazla düşünmemeye çalış .
Bi de ek takviye olarak testere dişli aslan perçemi iç .
İnternetten araştır detaylı prolaktine çok iyi geleceğini göreceksin gebeliği de kolaylaştırıyor aktarlardan alabilirsin canım

Bende pazartesi ve cuma yarım yarım 4 tablet içtim tahlil yaptırdım düştü ilacı bırakabilirsin dedi doktorum .
şuan hala hasta olmadım doktorum geç döllenme olmuştur dedi yüksek ihtimalle hamileyimm :anneadayı:
Sakin olmaya çalış ve ne kadar zor olsa da kafanı başka yere verip düşünme kitap oku ev işiyle ilgilen bişiler yap ama çok fazla düşünmemeye çalış .
İnternetten araştır detaylı prolaktine çok iyi geleceğini göreceksin gebeliği de kolaylaştırıyor aktarlardan alabilirsin canım

Çok sevindim inşallah hamilesindir..
soğan suyu ve testere dişli aslan pençesi çayını bende içiyorum. .
benimde 2 ay düşük kaldı prolaktin değeri sonra yükseldi..
çok takılmıyorum artık ama hayrlisi vakti saati gelmedi demekki..
Gidişatını paylaş yine..

Tatlım varmı bebiss nasıl durumun?

Maalesef :KK43: hasta oldum tatlım 12 gün üzerine hamileyim diye artık umut etme başlamıştım :KK43:

Iyi günler üstünden çok geçmiş farkındayım ama merak ettim sonrasını. Çünkü benim de durumum aynı şey. Ve çok merak ediyorum. Adetim çok düzenli ilk kez 32 gün oldu. 28ken kan tahlili yaptırdım negatif çıktı. Geç döllenme olabilir diyorlar. Bilmiyorum

Bende dostinex kullandım 11 ağustosta bitti yapım 8li tabletti ve 3 günde 1 tam tablet yuttum 13 eylül de adet olmam gerekiyordu olmadım ki ben hep erken adet olurum bu arada prolaktin hormonun 34.5 çıkmıştı

merhaba benımde aynı sorunum var adet oldunuzmu acaba bende 6 eylülde bıtırdım ilacı 8 lıydı benımde doktor ilac bıtınce adet olursun buyuk ıhtımal dedi ama hala olmadım olan varmı acaba nasıl seyrediyo bu süreç bilmiyorum. şahsen bıdaha o ilacı kullanmakta istemiyorum :KK43:

X