Bunun rahimle ilgisi yok kesinlikle ihmal etme mutlaka bir endoktrin uzmanina git . Stres vs olsa tekrar yukselmez. Kesinlikle hamile kalamazsin biran once arastir. Kadin dogumcular onemsemiyor bu durumu. Ben yasadim hepsini sansim jinekologum dikkatliydi
Mr olayini anladim yani dedigini. Bu doktor prolaktin 100 un altinda oldugu icin onemsemedi. O zaman endokrin bolumumden bir randevu alayim.Canim bu arada mr dedigim hipofiz mr i rahim degil beyinden cekiyorlar. Hipofiz bezi hormonlari salgilayan bez, kucuk iyi huylu tumorler olabiliyor bir cok kadinda var bunun en onemli belirtisi prolaktin yuksekligi internetten biraz arastir ne demek istedigimi anlayacaksin
Benimde 75 di. Belli olmuyor mutlaka endoktrine gozuk. Yalanci prolaktin testi de yapiyorlar zaten herseyine baksinMr olayini anladim yani dedigini. Bu doktor prolaktin 100 un altinda oldugu icin onemsemedi. O zaman endokrin bolumumden bir randevu alayim.
1 aralik bat. Çoğunun agrisi falan var bende bisey yok belirti niteliginde yaniBata kac gunun var ? Belirti derken hamilelik mi?
Tmm canim tsk ederim.Benimde 75 di. Belli olmuyor mutlaka endoktrine gozuk. Yalanci prolaktin testi de yapiyorlar zaten herseyine baksin
Benim de 30 kasim bat. 10 gun kaldi yani. Bende de belirti yok.1 aralik bat. Çoğunun agrisi falan var bende bisey yok belirti niteliginde yani
Igne oldun dime sende. Agrin oldu mu peki. Benim hic oyle kivrandiracak agrim olmadiBenim de 30 kasim bat. 10 gun kaldi yani. Bende de belirti yok.
Igne oldun dime sende. Agrin oldu mu peki. Benim hic oyle kivrandiracak agrim olmadi
Benim prolaktinim 23.6 ona bile dostinex verdi dıktorm 5.85e düştü gebeliğe engelmişDoktor 52 ye ilac vermek istemedi. 100 un üstüne cikmadigi muddetce sorun yok dedi. İlaci da ben istediğim icin yazdi. Yapi olarak ben stresli bi insanim ondan oluyor olabilir. Peki sende ilactan once gogus agrisi oluyor muydu.
Canım bebeğin doğup büyümüştür inşallahBende bir kaç ay uğraştım prolaktinle ... ilacı bıraktığım an tekrar yükseldi maalesef. Ve en son ilacı kullanırken hamile kaldığımı öğrendim. Çok şükür şuan hiç bir sıkıntı yok. İnşallah sizlerde en kısa sürede hamile kalırsınız
Evet canım büyüdü çok şükürCanım bebeğin doğup büyümüştür inşallahİlacı bıraktığım an tekrar yükseldi yazmışsınız. En son ilaç kullanırken hamile kaldığınızda yazmışsınız . Dostinexi adet gününe kadar mı kullandınız? Cevaplarsanız sevinirim. Teşekkür ederim
Sağlıkla büyütün evladınızı inşallah. Ben de neredeyse 3 yıldır düzenli dostinex kullanıyorum. Hem endokrin doktorum hem de kadın doğum doktorum hamile kalana kadar kullan dedi. Ama devlet hastanesi kadın doğum doktoru öyle bir korkuttu ki beni. Öyle şey mi olur araştırılması lazım ya çocuğun özürlü olursa bu ilaç sürekli kullanılır mı dedi. Allak bullak etti beni. Siz bir sorun yaşamadınız inşallah değil miEvet canım büyüdü çok şükürAllah sizlere de nasip etsin. Şöyle hatırlıyorum doktorum adet olmazsan bırakırsın ilacı gebelik testi yaparız demişti sanıyorum ki adetle ilacın bir ilgisi yoktu. Sadece adet gecikince bırakmak gerekiyordu
Hayır çok şükür hiç bir sorun yaşamadım. Birde şöyle adetim 1 gün gevikince hemen bıraktım devam etmedimSağlıkla büyütün evladınızı inşallah. Ben de neredeyse 3 yıldır düzenli dostinex kullanıyorum. Hem endokrin doktorum hem de kadın doğum doktorum hamile kalana kadar kullan dedi. Ama devlet hastanesi kadın doğum doktoru öyle bir korkuttu ki beni. Öyle şey mi olur araştırılması lazım ya çocuğun özürlü olursa bu ilaç sürekli kullanılır mı dedi. Allak bullak etti beni. Siz bir sorun yaşamadınız inşallah değil mi
Teşekkür ederim cevabınız içinHayır çok şükür hiç bir sorun yaşamadım. Birde şöyle adetim 1 gün gevikince hemen bıraktım devam etmedim
Merhaba sizin dostinexten dolayımı kimyasal gebelik oldu acaba doktorlar bilgilendirdiler miTeşekkür ederim cevabınız için
Benim kimyasal değilmiş dış gebelikmiş, ama dostinexle alakalı olduğunu söylemedilerMerhaba sizin dostinexten dolayımı kimyasal gebelik oldu acaba doktorlar bilgilendirdiler mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?