• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Dostinex Kullandiktan sonra Hamile kalanlar ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bunun rahimle ilgisi yok kesinlikle ihmal etme mutlaka bir endoktrin uzmanina git . Stres vs olsa tekrar yukselmez. Kesinlikle hamile kalamazsin biran once arastir. Kadin dogumcular onemsemiyor bu durumu. Ben yasadim hepsini sansim jinekologum dikkatliydi
Canim bu arada mr dedigim hipofiz mr i rahim degil beyinden cekiyorlar. Hipofiz bezi hormonlari salgilayan bez, kucuk iyi huylu tumorler olabiliyor bir cok kadinda var bunun en onemli belirtisi prolaktin yuksekligi internetten biraz arastir ne demek istedigimi anlayacaksin
Mr olayini anladim yani dedigini. Bu doktor prolaktin 100 un altinda oldugu icin onemsemedi. O zaman endokrin bolumumden bir randevu alayim.

Ya benim 1 kere 35di sadece 3o ken sınir 2 tane kucuk dostinex kullandim g3ctimi bilmiyorum boyle bir sorunum da yoktu hic tekrarlayan hormon testim de gordum ama seninki yuksek cikmis hemen kalanlarda var prolaktin bide belli olmuyor hic bazen artiyor bazen artmiyor streste etkili olabilir ben stresliydim aşiri derecede o ay oldu bende ama cok yuksek degildi hic 19 filandi genelde. 100 kadar vermiyor demissin ya doktor bana sadece kucuk 2 tane verdi yinede.

Doktor 52 ye ilac vermek istemedi. 100 un üstüne cikmadigi muddetce sorun yok dedi. İlaci da ben istediğim icin yazdi. Yapi olarak ben stresli bi insanim ondan oluyor olabilir. Peki sende ilactan once gogus agrisi oluyor muydu.
Benim prolaktinim 23.6 ona bile dostinex verdi dıktorm 5.85e düştü gebeliğe engelmiş

Bende bir kaç ay uğraştım prolaktinle ... ilacı bıraktığım an tekrar yükseldi maalesef. Ve en son ilacı kullanırken hamile kaldığımı öğrendim. Çok şükür şuan hiç bir sıkıntı yok. İnşallah sizlerde en kısa sürede hamile kalırsınız :dua:

Bende bir kaç ay uğraştım prolaktinle ... ilacı bıraktığım an tekrar yükseldi maalesef. Ve en son ilacı kullanırken hamile kaldığımı öğrendim. Çok şükür şuan hiç bir sıkıntı yok. İnşallah sizlerde en kısa sürede hamile kalırsınız :dua:
Canım bebeğin doğup büyümüştür inşallah🧿 İlacı bıraktığım an tekrar yükseldi yazmışsınız. En son ilaç kullanırken hamile kaldığınızda yazmışsınız . Dostinexi adet gününe kadar mı kullandınız? Cevaplarsanız sevinirim. Teşekkür ederim 🌹

Bu gruptaki herkesin bebeği olmuştur inşallah. Neler yaşadınız bu zamanda paylaşır mısınız?

Canım bebeğin doğup büyümüştür inşallah🧿 İlacı bıraktığım an tekrar yükseldi yazmışsınız. En son ilaç kullanırken hamile kaldığınızda yazmışsınız . Dostinexi adet gününe kadar mı kullandınız? Cevaplarsanız sevinirim. Teşekkür ederim 🌹
Evet canım büyüdü çok şükür 🙏🏻 Allah sizlere de nasip etsin. Şöyle hatırlıyorum doktorum adet olmazsan bırakırsın ilacı gebelik testi yaparız demişti sanıyorum ki adetle ilacın bir ilgisi yoktu. Sadece adet gecikince bırakmak gerekiyordu

Evet canım büyüdü çok şükür 🙏🏻 Allah sizlere de nasip etsin. Şöyle hatırlıyorum doktorum adet olmazsan bırakırsın ilacı gebelik testi yaparız demişti sanıyorum ki adetle ilacın bir ilgisi yoktu. Sadece adet gecikince bırakmak gerekiyordu
Sağlıkla büyütün evladınızı inşallah. Ben de neredeyse 3 yıldır düzenli dostinex kullanıyorum. Hem endokrin doktorum hem de kadın doğum doktorum hamile kalana kadar kullan dedi. Ama devlet hastanesi kadın doğum doktoru öyle bir korkuttu ki beni. Öyle şey mi olur araştırılması lazım ya çocuğun özürlü olursa bu ilaç sürekli kullanılır mı dedi. Allak bullak etti beni. Siz bir sorun yaşamadınız inşallah değil mi

Sağlıkla büyütün evladınızı inşallah. Ben de neredeyse 3 yıldır düzenli dostinex kullanıyorum. Hem endokrin doktorum hem de kadın doğum doktorum hamile kalana kadar kullan dedi. Ama devlet hastanesi kadın doğum doktoru öyle bir korkuttu ki beni. Öyle şey mi olur araştırılması lazım ya çocuğun özürlü olursa bu ilaç sürekli kullanılır mı dedi. Allak bullak etti beni. Siz bir sorun yaşamadınız inşallah değil mi
Hayır çok şükür hiç bir sorun yaşamadım. Birde şöyle adetim 1 gün gevikince hemen bıraktım devam etmedim

Back