Dostinex kullandıktan hemen sonra hamile kalanlar

Gunesumay7091

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2018
21
6
1
36
merhaba kızlar.
Süt hormonum 37 çıkmıştı. Doktor dostinex kullanmamı söyledi bir hafta arayla.
İlaç biter bitmez hamile kalan ( allah korusun sonrasında gebeliğinde sıkıntı ya da düşük yaşayan ) var mı ?

Bende 16 hazirandan beri kullanıyorum dostinex'i.. dr bu ay yüksek ihtimalle hamile kalacaksın dedi.. inşallah öyle olur.. sizde durumlar nedir? Ne zamandır kullanıyorsunuz?

Benimde süt hormonum 38.9 çıkmıştı,banada 2 hap dostinex verdi doktorum.bakalım hayırlısı beklemekteyim.varmı aense bir gelişme?

Bende 16 hazirandan beri kullanıyorum dostinex'i.. dr bu ay yüksek ihtimalle hamile kalacaksın dedi.. inşallah öyle olur.. sizde durumlar nedir? Ne zamandır kullanıyorsunuz?
Senin değerin kaçtı peki? Benimde prolaktinim biraz yüksek çıkmıştı ama doktorum hiç hamile kalırsın fln demedi.2 doz kullandım bıraktım bu yeter düşmesine demişti

Senin değerin kaçtı peki? Benimde prolaktinim biraz yüksek çıkmıştı ama doktorum hiç hamile kalırsın fln demedi.2 doz kullandım bıraktım bu yeter düşmesine demişti
Değerim 25 çıkmıştı.. doktor sınırda bu ay düşer hamile kalırsın demişti ama hamile kalamadım malesef..

Bir sonraki ay aşılama oldum ama yine tutmadı.. bayramdan sonra tüpe gidecez Allah izin verirse.. senin değerin kaçtı?
Insallah canim Hayirlisi olsun.benim degerim 38 cikti.doktorum bu rakam Engel olmamalı üst sınırda dedi,iki doz dostinex kullandım.
3 defa çatlama iğnesi oldunmu?sanırım her aşama 3 ay yapılıyor

Kizlar ümidinizi kesmeyin...bende ovulasyon testi kullandim olmadi,catlatma ignesi vurdurdum olmadi,prolaktin degerim yüksek denildi dostinex kullandim olmadi,asilama yaptim 1.si tutmadi,ikincisinde kimyasal gebelik yasadim.ama bikmadan usanmadan hep cabaladim cabaladik daha dogrusu,en son ücüncü asilamami yaptirdim hamile kaldim cok sükür,bir bucuk Ay öncede dogum yaptim.dualarim sizlerle ins sizlerde hamile kalip bebeklerinizi kucaklariniza alirsiniz!sormak istedikleriniz var ise yazabilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…