Canım bende 2 yıl önce dostinex kullanmıştım , mr da beynimde çok ufak bir kitle görmüştü doktorum ama yalancı prolaktinmiş o. İlacı kısa süre kullandım ilk başlarda baş ağrısı ve halsizlik yapabiliyor.
Aynı etki bende de olmuştu ama çok etkili bir ilaç. Şikayetler artarsa doktorunuza danışın.
Canım sorma aptallastım:) neysekı sonucu olumluymuş. 1 yıldr cocugumun olamama sebebi bu olabilir ınş duzelir ve bebişim olur .. Katlanıcm:)Of of o benim ömrümü yedi, benim prolaktin 165 idi adet olamıyordum, bu ilacı verdi ilacı içtikten 2 gün sonra bas ağrısı mide bulantısı kusma halsizlik uyku, iflah olmadım ne kadar yan etki varsa çıktı bende, korkarım o ilaçtan, ama şu var ki prolaktin düşürdü :)
İlacı kullanırken hamile kaldım :) gerçi ben öncesinde dk ilacı kullaniyordum. Belki sende bu ay hamile kalabilirsin :)Canım sorma aptallastım:) neysekı sonucu olumluymuş. 1 yıldr cocugumun olamama sebebi bu olabilir ınş duzelir ve bebişim olur .. Katlanıcm:)
İnş canım cok istıyorum.. Senın adına cok sevndmİlacı kullanırken hamile kaldım :) gerçi ben öncesinde dk ilacı kullaniyordum. Belki sende bu ay hamile kalabilirsin :)
Merhaba foruma yeni üyeyim bende sizler gibi azıcık dertliyim Prolaktinim 149larda ve gebe kalmama engel Doktor kontrollerimde hipofizimde sorun çıkmadı çok şükür dostinex verdi doktorum uzun Bi süredir cesaret edip başlayamadım çok güçlü bir ilaç olduğunu okudukça korktum açıkçası. Başlama kararı aldım artık 1 ay kullanıp kontrole gitmem gerektiğini söyledi doktorum. Sizde 1 aylık süreçte mi ilaç kullanıp gebe kaldınız? Bitkisel kürlerden takviye de yaptınız mı ilaç kullandığınız süreçte?Allah analı babalı büyütsün bu arada sağlıkla kucağınıza alırsınız işallahOf of o benim ömrümü yedi, benim prolaktin 165 idi adet olamıyordum, bu ilacı verdi ilacı içtikten 2 gün sonra bas ağrısı mide bulantısı kusma halsizlik uyku, iflah olmadım ne kadar yan etki varsa çıktı bende, korkarım o ilaçtan, ama şu var ki prolaktin düşürdü :)
Bende kim bu yeni üye niye beni takip ediyor diye kızmıştım demek derdimiz aynıymış, eve dostinex kullandım yaninda bi de yumurtlama hapı verdi adet olayın diye onları kullanırken hamile kaldım, 1 ay sonra parolanınım baya düşmüştü. Bence korkma başla dr verdiyse başlamalısın.Merhaba foruma yeni üyeyim bende sizler gibi azıcık dertliyim Prolaktinim 149larda ve gebe kalmama engel Doktor kontrollerimde hipofizimde sorun çıkmadı çok şükür dostinex verdi doktorum uzun Bi süredir cesaret edip başlayamadım çok güçlü bir ilaç olduğunu okudukça korktum açıkçası. Başlama kararı aldım artık 1 ay kullanıp kontrole gitmem gerektiğini söyledi doktorum. Sizde 1 aylık süreçte mi ilaç kullanıp gebe kaldınız? Bitkisel kürlerden takviye de yaptınız mı ilaç kullandığınız süreçte?Allah analı babalı büyütsün bu arada sağlıkla kucağınıza alırsınız işallah
Kusura bakma yanlış anlayacağını düşünmedim sadece bilgi alabilmek amacım. Benim gibi sıkıntıları yaşayan birilerini bulabilmek teşekkür ederim verdiğin bilgiler içinBende kim bu yeni üye niye beni takip ediyor diye kızmıştım demek derdimiz aynıymış, eve dostinex kullandım yaninda bi de yumurtlama hapı verdi adet olayın diye onları kullanırken hamile kaldım, 1 ay sonra parolanınım baya düşmüştü. Bence korkma başla dr verdiyse başlamalısın.
Merhaba, bende daha yeni başladım ilaca araştırmalarım sonucu çok ağır bir ilaç olduğunu öğrendim yan etkileri fazla işallah bizler çok ağır etkileri yaşamadan atlatırız. Çok geçmiş olsun size de. Benim prolaktin 149 larda hipofiz mr ı çekildim çok şükür birşey çıkmadı. Makroprolaktin tahlili falan da yaptırdı doktor sonrasında bu ilacı verdi. Hakkımızda hayırlısı...Merhaba bugün doktora gittiğimde bu ilacı verdi doktor prolaktin yüksekliği sebebiyle adet olamıyorum değeri 36 yi geçerse tomografi çekmemiz gerekecek dedi haftada 1 defa yarım olarak almamı söyledi çok yorum okudum herkes baş dönmesi olduğunu yazmış sanırım bende yatmadan önce alicam herkese geçmiş olsun ..
Bende kim bu yeni üye niye beni takip ediyor diye kızmıştım demek derdimiz aynıymış, eve dostinex kullandım yaninda bi de yumurtlama hapı verdi adet olayın diye onları kullanırken hamile kaldım, 1 ay sonra parolanınım baya düşmüştü. Bence korkma başla dr verdiyse başlamalısın.
Aynı ay hamile olduğumu öğrendim, diğer ilacın adını hatırlamıyorum. Adet olayım diye vermişti.Merhaba, Dostinex kullandıktan kaç ay sonra hamile kaldınız? Bir de yumurta oluşumu için hangi ilacı verdi doktorunuz?
Bebeğinizi sıhhatle kucaginiza almanız dileği ile, Tskler
Aynı sıkıntı bendede var siz yarımmı içiyorsunuz bana haftada 2 tane dedi ağı geldi benimde 59 çıktı ne yapacağım bilmiyorum korunmayı bırak dedi 3 ay kullan dediKızlar ; prolaktın hormonu yuksek cıktı. 57.. Doktor bu ilacı verdı yarım ıkı gun arayla içiyorum fakat bulantı hıssı eklemlerde agrı bas agrısı hslszlık vs vs oldu . Yanı ilac benı cok kötu yaptı sızdede boyle etkılerı oldumu? Normalmı yoksa dr gıtsemmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?