• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Dostinex kullananlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım ben kanda pıhtılasma ve genetık testı yaptırdım düşük sonrası o testler temiz geldı.İlk 3 ay olan düşüklerde bebekten kaynaklı oldugunu söylüyorlar genel görüş olarak doktorlar.Ama ben prolaktın yuksekken gebe kaldım dedıgımde bazıları sebep bu da olabılır olmayabılırde dıyolar.ama soyle bır durum var bızde kitle oldugu için ilacı bırakınca orolaktın yukselio.E prolaktın yuksekkende gebe kalmak cok zor.vala karısık durum.bu arada yas kac canım
24 yaşındayım canım. Sen kaç yaşındasın? Nolcak bu halimiz bizim ya 😞

24 yaşındayım canım. Sen kaç yaşındasın? Nolcak bu halimiz bizim ya 😞
Canım bnce senın daha zamanın var gıbı bana hıpofız bezındekı kıtle için bu kullAndıgımız dostınexle erir gider buyuk ihtımal dedıler 2 yılda falan.Benım yas 32 artık cok zmanımda yok gbı.Ama bır tanıdımızda hep dostınex kullanırken gebe kalmıs ve adetıne 1 hafta kala kullanmamıstı dostınexı hamıleysem önlem olsun dıye.Ve bebili doğdu.Sen haftada ıkı yarımmı içiosunuz 2 tane tüm mü canım

Canım bnce senın daha zamanın var gıbı bana hıpofız bezındekı kıtle için bu kullAndıgımız dostınexle erir gider buyuk ihtımal dedıler 2 yılda falan.Benım yas 32 artık cok zmanımda yok gbı.Ama bır tanıdımızda hep dostınex kullanırken gebe kalmıs ve adetıne 1 hafta kala kullanmamıstı dostınexı hamıleysem önlem olsun dıye.Ve bebili doğdu.Sen haftada ıkı yarımmı içiosunuz 2 tane tüm mü canım
Haftada iki tane yarım içiyorum. Yani pazartesi bir yarım perşembede diğer yarısı. Daha zamanın var derken canım? Yaş olarak gençsin anlamında mı?

Back