Dostinex ilacı kullanan ve hamile kalmak isteyen arkadaşlar...

TERECO

Üye
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2014
55
43
18
Benim bir sorum olucak size arkadaşlar... Hamile kalmak istiyorum we doktara gittim dostinex diye ilaaç verdiKullanıyorum ama bi gün aksattım son 1 hapımı unuttum günü kaydırarak kullandım yani Pzrtsi (yarım hap) perşembe (yarım hap) yerine Salı cuma kullandım ama adet olmadım gecikti 3 gün Bu aksatma tersliğinden dolayı mıdır yoksa başka birşey mi war :KK43:( Testte yaptım negatif kan testide yaptım bugün negatif :KK43: ....

Benim bir sorum olucak size arkadaşlar... Hamile kalmak istiyorum we doktara gittim dostinex diye ilaaç verdiKullanıyorum ama bi gün aksattım son 1 hapımı unuttum günü kaydırarak kullandım yani Pzrtsi (yarım hap) perşembe (yarım hap) yerine Salı cuma kullandım ama adet olmadım gecikti 3 gün Bu aksatma tersliğinden dolayı mıdır yoksa başka birşey mi war :KK43:( Testte yaptım negatif kan testide yaptım bugün negatif :KK43: ....
Yok ilacla alakasi yok onun suan bndede aynisi idrardada kandada cikmadi gunum gectigi halde piskojik olarak kafaya taktigimiz icin geciktiriyoruz cnm

Bende bugün doktora gittim banada dostinex verdi prolaktin baya yüksek çıktı bide emar çekilecek off galiba bide pkoluyum ben napıcam yaa.

günaydın kızlar bende de hafif prolaktin yüksekliği var hep 33- 35 arasında çıkıyor.doktor ilaç tedavisine gerek yok demişti ama 5 6 aydır bebiş istiyoruz.dün adetin 3. günü kan testi verdim doktor ultrasonla baktı kist gibi bir şey var adetin bitince alttan ultrasona gel dedi smear testi yapılacak dedi.bir de ben 1 yıl vajinismus derdiyle uğraştım o yüzden muayenelere çok korkarak gidiyorum.bu arada yaş 28 annem 35 yaşında menapoz başlangıcı olmuştu.acaba bana da dostinex falan mı verir dr. korkuyorum biraz şöyle yumuşak yüzlü eli hafif bir bayan doktor bulsam iyi olur...

bende 6 senelik ewliyim kızlar 7 aydan beri çocuk düşünüoruz Bende dostinexle başladım arkadaşlar PRL düşüncede duphaston die bi ilaçla dewam ediyorum bu 2. kutuydu gebeliğin tutunmasına yardımcı oluormuş onun dışında röngen falan öle bişey olmadı bende ilk muayeneye gittiğimde ultrasonla baktı ve kan testi o kadar... bu ayın 25inde kontrölüm war ve bugünde adet günüm inşllh bebiş wardırda olmam :) Allah yardımcımız olsun canlar...

günaydın kızlar bende de hafif prolaktin yüksekliği var hep 33- 35 arasında çıkıyor.doktor ilaç tedavisine gerek yok demişti ama 5 6 aydır bebiş istiyoruz.dün adetin 3. günü kan testi verdim doktor ultrasonla baktı kist gibi bir şey var adetin bitince alttan ultrasona gel dedi smear testi yapılacak dedi.bir de ben 1 yıl vajinismus derdiyle uğraştım o yüzden muayenelere çok korkarak gidiyorum.bu arada yaş 28 annem 35 yaşında menapoz başlangıcı olmuştu.acaba bana da dostinex falan mı verir dr. korkuyorum biraz şöyle yumuşak yüzlü eli hafif bir bayan doktor bulsam iyi olur...
benm arkadaşta 2 senedir düşünüorlar we tadavi görürken ilaçlar kist yaptı ilk önce kist tedavisi görebilirsin tatlımm

Bende bugün doktora gittim banada dostinex verdi prolaktin baya yüksek çıktı bide emar çekilecek off galiba bide pkoluyum ben napıcam yaa.
polikistik over en basiti canim bir an once hamile kalicaksin emin ol mr bende 2 gun once cekildim ama oda bir sonuc vermedi laporoskopi diyolar hidroselpink olabilirmis derdimi bile anlayamiyolar napacam bilmiyorum

polikistik over en basiti canim bir an once hamile kalicaksin emin ol mr bende 2 gun once cekildim ama oda bir sonuc vermedi laporoskopi diyolar hidroselpink olabilirmis derdimi bile anlayamiyolar napacam bilmiyorum
Allah yardımcımız olsun canım bende önceden derdimi bilmiyordum bu sefer araştırma hastanesine gittim bakalım.

allah hepimizin yardimcisi olsun kizlar bende dostinex kullaniyorum bu sadece hormon duzenleyicidir birde folik asit verdi dktr onu hamile kalsanda al dedi

doktorum banada daha önce dostinex kullandırmıştı. prolaktin düşsün diye veriliyor.ki bu süt hormonudur. süt korur ve gebelik oluşmaz yada zor olur düşürülmesi gerekir diye dostinex veriliyor. adetin gecikmesiyle bu ilacın bağlantısı yok. stresten olmamışsındır.

benm arkadaşta 2 senedir düşünüorlar we tadavi görürken ilaçlar kist yaptı ilk önce kist tedavisi görebilirsin tatlımm
bende adetin 3. günü hormon testi yaptırdım prolaktin 41 çıktı doktor parlodel verdi ama içmeye çekindim yan etkilerini görünce :( sonra başka bir doktora gittim regl bitince ultrasonla baktı yumurtalıklarda minik kistler var dedi cipro verdi.şimdi içiyorum antibiyotiğimi inşallah kistler kaybolur.Allah hepimizin gönlüne göre versin kızlar...

Back