herkese merhaba..doğum yapalı 9 gün oldu ancak fırsat bulabildim bişeyler yazmaya...herkes gibi bende o günü sizlerle paylaşmak istedim..sezeryan olduğu için herşey önceden planlanmıştı ve 22,12,2008 sabahı saat 07,45 te evden çıktık hastaneye gittik..hemen odamıza çıkardılar..ve ebe gelip bei hazırladı..sonra sedyeyle ameliyathaneye gittik..(saat 8,45) zaten o an panikten ne olduğunu anlamadım bile..belimden uyuşturdular ve yattığım yerden başladınızmı diye sormaya başladım her seferinde ebeyi bekliyoruz birazdan başlıycaz biz size haber vericez dediler ama meğer karnımı açmışlar bile :) saat 9,10 geçe oğlum doğdu..doktorlar inanamadılar baya iri bir bebek dediler :) oğlum 4,750 ve 56cm doğdu..yanıma getirdiler öptüm sonra aldılar ve benim dikişlerim yarım saati buldu o anlar biraz kötüydü bulantı ve başağrısı oldu..odama çıkarttılar akşam üzeri 3,5-4 e kadar titreme ve halsizlikler devam etti..sonra ayağa kaldırdılar..bu arada emzirmek için çok uğraştım süt gelmedi ama doruk emme konusunda çok başarılıydı :) otomatik pompa getirdiler onunla bayağı uyraştım 2, gün zaten azda olsa sütüm gelmeye başladı..şimdi herşey yoluna girdi uykusuz geceler hariç :) bu arada karataşta doğum yaptım doktorum hemşire ve ebeler herkes çok ilgiliydiler gönül rahatlığıyla tercih edebileceğiniz bir hastane.
oğluşumdan birkaç resim
ARTIK OĞLUŞUMUN RESİMLERİNİ KALDIRIYORUM..YANLIŞ ANLAMAYIN..NAZAR DEĞMESİN PAMUK HELVAMA :)
oğluşumdan birkaç resim
ARTIK OĞLUŞUMUN RESİMLERİNİ KALDIRIYORUM..YANLIŞ ANLAMAYIN..NAZAR DEĞMESİN PAMUK HELVAMA :)
Son düzenleme: