Dört yaşındaki oğlum misket yuttu

Çok geçmiş olsun, hastaneye de gitmişsiniz, doktorlar bilgi vermiştir.
Kızmayın ama mesajı okurken “sonradan nefes borusuna gider mi” sorunuza çok güldüm 😀 heyecanla yazmışsınız belli ki, mideye giden misketin u dönüşü yapıp yutağa çıkıp tekrar soluk borusuna gittiğini canlandırdım gözümde 😂

Konuma ego mastürbasyonu yapmak için gelmeyen arkadaşlarıma çok teşekkürler. Moral oldunuz inanın. Misket şuan ince bağırsakta. Birkaç saat sonra kalın bağırsağa geçer dedi doktorumuz. Filmde herşeyi net bir şekilde.gordik. ciğer soluk borusu temizdi sonra bağırsaklarda göründü. Doktorumuz, iki gün kakasını takip edin çok büyük ihtimalle kakayla çıkacak dedi. Çıkmazsa, iki gün sonra tekrar film çekilecek.

Hanimlar, bu vesile ile soluk borusuna kaçan yabancı cisim hakkında, ilk yardım nasıl yapılır ne olur öğrenelim. O üç dakikalık videolar.inanin hayat kurtarıyor.

Bir de çocuğum yutmaz demeyin. Benimki de son derece bilinçli bir çocuk ama çizgi filmde gördüğü boruyla kağıt fırlatma oyununu misketle deneyince boğazına kaçtı. Ortalıkta küçük cisim ne olursa olsun bırakmayalım.

Konuma ego mastürbasyonu yapmak için gelmeyen arkadaşlarıma çok teşekkürler. Moral oldunuz inanın. Misket şuan ince bağırsakta. Birkaç saat sonra kalın bağırsağa geçer dedi doktorumuz. Filmde herşeyi net bir şekilde.gordik. ciğer soluk borusu temizdi sonra bağırsaklarda göründü. Doktorumuz, iki gün kakasını takip edin çok büyük ihtimalle kakayla çıkacak dedi. Çıkmazsa, iki gün sonra tekrar film çekilecek.

Hanimlar, bu vesile ile soluk borusuna kaçan yabancı cisim hakkında, ilk yardım nasıl yapılır ne olur öğrenelim. O üç dakikalık videolar.inanin hayat kurtarıyor.

Bir de çocuğum yutmaz demeyin. Benimki de son derece bilinçli bir çocuk ama çizgi filmde gördüğü boruyla kağıt fırlatma oyununu misketle deneyince boğazına kaçtı. Ortalıkta küçük cisim ne olursa olsun bırakmayalım.

Cok cok cok geçmiş olsun. Inşalah çıkacaktır.
Benim büyük oğlum da 4 yaşında ve misketlerle oynamayı çok sever. Konu başlığını görünce yüreğim ağzıma geldi yemin ederim..

Sacmalayin. Oğlum yuttu evet ama belirti yoktu, gülüyordu çocuk yolda giderken, dondurma istiyordu. Çocuğum nefessiz kalıp boğulurken açmadım konuyu. Hastaneye yetişene kadar konu hakkında bilgisi olanı okumak istedim. Paniklemedigimi telaslanmadigimi nerden çıkardınız? Ya siz ne kadar kotu insansınız! Rahatladiniz mi bari? Siz en iyi annesiniz oldu mu hanımefendi?

Öncelikle geçmiş olsun

Rahatliyacak ne var.bunda ne demek raahtladiniz mi?benim kötü insan olduğum nerden çıktı peki ?
Bende çocuk için endiselendigim için yazdım nerden bileyim çocuğun dondurma yedigini güldüğünü konu açınca hastaneye gidiyoruz deyince bu kadar telasin paniğin içinde buraya konu acmak yerine çocukla.ilgilenin dedim ne var bunda çok ilginç bunun dedim diye kötü insan oldum aman cocuk iyi olsun da ben kötü olayim

Ayrıca benim çocuğum yok hayatta istediğim tek şeydi ama yok bir dünya şeyle beni suçladınız bilmeden etmeden bende kötü bir şey olmasın amaçlı yazdim
allah herkesin evladını anasına babasına bagislasin kimseye bir şey olmasın size de gecmis olsun

Öncelikle geçmiş olsun

Rahatliyacak ne var.bunda ne demek raahtladiniz mi?benim kötü insan olduğum nerden çıktı peki ?
Bende çocuk için endiselendigim için yazdım nerden bileyim çocuğun dondurma yedigini güldüğünü konu açınca hastaneye gidiyoruz deyince bu kadar telasin paniğin içinde buraya konu acmak yerine çocukla.ilgilenin dedim ne var bunda çok ilginç bunun dedim diye kötü insan oldum aman cocuk iyi olsun da ben kötü olayim

Ayrıca benim çocuğum yok hayatta istediğim tek şeydi ama yok bir dünya şeyle beni suçladınız bilmeden etmeden bende kötü bir şey olmasın amaçlı yazdim
allah herkesin evladını anasına babasına bagislasin kimseye bir şey olmasın size de gecmis olsun
Allah sizede nasip etsin insallah saglikli hayirli evlatlar 🤎

Hanimalr şuan hastaneye gidiyoruz. Küçük çocuğu misket yutan var mı aranızda? Bir şey yok deyip, kakasını bekleyin deyip eve yollarlar mi? Böyle olursa sonradan nefes borusuna falan gider mi cok korkuyorum gorunurde hicbir şeyi yok
cok gecmis olsun..

Öncelikle geçmiş olsun

Allah dilerim size de bir cocuk bagislar ama ben de konu sahibi gibi düşünüyorum. Hastaneye gidiyormus demek ki taşlayacak kadar rahat degil cocugunun durumu da cok kotu degil ki yazmis bilginiz varsa yazarsiniz yoksa geçmiş olsun der geçersiniz .

Benim de cocuklarimla ilgili konu açmisligim vardir burada nitelikli tecrubeli yüzlerce anne var. Profesyonel yardim alırsın ama paylasma , iyi bir şeyler duyma sakinlik ihtiyacıdır bu baska ne olabilir?

Yani su durumdaki kadına iğneleyici laf etmeK de ne bileyim...

Allah dilerim size de bir cocuk bagislar ama ben de konu sahibi gibi düşünüyorum. Hastaneye gidiyormus demek ki taşlayacak kadar rahat degil cocugunun durumu da cok kotu degil ki yazmis bilginiz varsa yazarsiniz yoksa geçmiş olsun der geçersiniz .

Benim de cocuklarimla ilgili konu açmisligim vardir burada nitelikli tecrubeli yüzlerce anne var. Profesyonel yardim alırsın ama paylasma rahatlama ihtiyacıdır bu baska ne olabilir?

Yani su durumdaki kadına iğneleyici laf etmeK de ne bileyim...
Peki

Ben küçükken iğneli nazar cam boncuk kalpli sivri uçlu olanlardan filketesi açık şekilde yutmustum, korkumdan annemin yatağının altına girmiştim annem o anda çıkarmaya çalışıyor beni yatak altindandan ben çıkmıyorum korkum annem panik yaptı diye idi . Bir bardak zeytinyağı içirdi ve 😁😁 sonuç çıktı büyük abdestimde inşallah sizinki de çıkar ama zeytinyağı ise yaramıştı bende .

Hamileyim, fön çekmek bebeğe zarar verir mi diyenler...
Kıyafetlerimiz üstümüzdeyken sürtündük, hamile kalır mıyım diyenler...
Çocuğum misket yuttu, sonradan nefes borusuna çıkar mı diyenler...
Oooof of Ziya Selçuk şu yazılanları görse de ona göre düzenleme yapsa genel sağlık ve cinsellik bilgisi gibi.

Kizim 3/4 yasindayken 25 kuruşu yuttu ve nefes borusunu kapatti. Benim icin kötü bir geceydi. Konun beni maziye attı. Gunlerce kendime gelemedim. Şu anda bile ayrıntılarını animsamak istemiyorum

Ay kuzum kıyamam
Sırf bu yüzden bebeklerde ve çocuklarda ilkyardım kursuna katıldım daha bebek doğmadan.
Herkes almalı aslında.

Konu sahibi çok geçmiş olsun diliyorum

Ay kuzum kıyamam
Sırf bu yüzden bebeklerde ve çocuklarda ilkyardım kursuna katıldım daha bebek doğmadan.
Herkes almalı aslında.

Konu sahibi çok geçmiş olsun diliyorum

Herkes almalıymış meğer canım. Teşekkür ederim. O gece doğumuma günler vardı. Kızım mutfakta oynuyordu. Birden garip sesler çıkararak çırpınmaya başladı...

Gözümün önünde elimden kayıyordu. Nefessiz bedenini mutfagimda ellerimde tutuyordum. O an arkasına geçip karnina baskı yaptım. Gayrı ihtiyari... Kıyamıyorum da sanki zarar veriyorum gibi garip bir his. Saymadım ama ağzından resmen uçup salonun parkesine döne döne bir yirmibeş kuruş düştü. Kızım kendine geldi.

O 25 kuruşu ağlayarak avcumdan bırakamadım. Hayat bazen bir 25 kuruşun ucundan teğet nasıl geçermiş, o gece öğrendim Evhamlı'm.

Hanimalr şuan hastaneye gidiyoruz. Küçük çocuğu misket yutan var mı aranızda? Bir şey yok deyip, kakasını bekleyin deyip eve yollarlar mi? Böyle olursa sonradan nefes borusuna falan gider mi cok korkuyorum gorunurde hicbir şeyi yok
Mideye giden şey bidaha nefes borusuna gitmez. Yani film çekeceklerdir yerine göre karar verirler zaten. Umarım kakadan çıkar derler.

Back