Dört yaşındaki oğlum misket yuttu

Dunyanin en iyi annesi

Eski ama yeni...
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2021
223
634
18
Hanimalr şuan hastaneye gidiyoruz. Küçük çocuğu misket yutan var mı aranızda? Bir şey yok deyip, kakasını bekleyin deyip eve yollarlar mi? Böyle olursa sonradan nefes borusuna falan gider mi cok korkuyorum gorunurde hicbir şeyi yok

Muhtemelen yemek borusundan midesine inmiştir. Sakin olun bişey olmaz inşallah

koca misket nefes borusuna gitse zaten cocukta nefes alma problemi olur, cigerlerini dinleyince anlasilir. muhtemelen yemek borusuna gitmistir, insallah kakasinda yakalarsiniz da kafaniz rahat eder.

bazen kucuk parcali seyler cigere gidiyor, filmde de gozukmuyor, cocuk surekli enfeksiyon gecirince sonradan anlasiliyor ama dedigim gibi misket gibi buyuk bir sey oyle cigere gitse bile cok altlara gidemez, anlasilir muayenede.

Misketin bı küçüğü taş misket. Yeni çıkmış renkli renkli. Oğlum almış o esnada rafadan tayfa izliyordu. Oradaki çocuklar borudan sivri kağıtlar ufluyordu. Oğlumda misketi koymuş boruya uflerken yutmuş. Çığlık ve kusma sesleriyle irkildim bir an. Koltukta uzaniyordum hamileyim nasıl oldu saniyeler içinde anlamadım. İyi dilekleriniz için sağolun inşallah bir şeyi çıkmaz yavrumun. Gözümü bir dakika ayırdım çizgi filmden gördüğünü yapmış. Çok uzgunm

ilk anda ciddi bir sey olmamisa ve nefes aliyorsa birsey olmaz Allahin izniyle gecmis olsun

Benim oğlumda para yutmustu bizi hastaneye gittik beklememizi düşmezse tekrar gitmemizi istemişlerdi sanirim iki yada üçüncü günde kakasinda çıkmıştı muhtemelen sizinde oyle olur geçmiş olsun

Benim kardeşim oyuncak sebze yutmuştu. Daha doğrusu ikimiz yemek yapma oyunu oynarken şakadan yaptığım yemeği yutmuştu deli. Sonra birşey olmadı, doktora gittik bekleyin dediler. Ciğere ya da nefes borusuna gitse çok çabuk sürede belli oluyormuş korkmayın yani. Geçmiş olsun.

Direkt yttuysaöideden barsaga gecmiş tir bile. Ac ye gitse öksürürdü duranazdı
Bildiğimiz yuvarlak 1 cmlik cam misket mi
Metal ya da mıknatıs mı

Sacmalayin. Oğlum yuttu evet ama belirti yoktu, gülüyordu çocuk yolda giderken, dondurma istiyordu. Çocuğum nefessiz kalıp boğulurken açmadım konuyu. Hastaneye yetişene kadar konu hakkında bilgisi olanı okumak istedim. Paniklemedigimi telaslanmadigimi nerden çıkardınız? Ya siz ne kadar kotu insansınız! Rahatladiniz mi bari? Siz en iyi annesiniz oldu mu hanımefendi?

Su an nasıl? Çok üzüldüm inşallah iyidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…