Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
dört aydan sonra öncesinde pek de hissetmediğim batmayı yanmayı hisseder oldum , böyle bir durum yaşayan oldu mu , normal mi , tecrübeli arkadaşlar yardım lütfen , özellikle bir göğsümde aynı yerde batma hissi gelip geçiyor
Merhabalar. Ben özellikle ameliyatımdan 8 ay sonra şiddetli bıçak saplanmış biri ağrılar hissettim. Ağladığım olmuştu... Ameliyat olalı 13 ay oldu hala bahsettiğiniz batmalar oluyor. Hatta bugün yine oldu. Bıçak saplanmış gibi olmadığı için şükrediyorum. Ultrason çektirmiştim, temiz çıktı.
Merhabalar. Ben özellikle ameliyatımdan 8 ay sonra şiddetli bıçak saplanmış biri ağrılar hissettim. Ağladığım olmuştu... Ameliyat olalı 13 ay oldu hala bahsettiğiniz batmalar oluyor. Hatta bugün yine oldu. Bıçak saplanmış gibi olmadığı için şükrediyorum. Ultrason çektirmiştim, temiz çıktı.
çok teşekkür ederim ben de başedilemeyecek ciddi bir ağrı yok , ancak başta bu kadar hissetmeyip sonradan hissedince acaba bir terslik mi oluştu diye korktum :) sonucunuzun da temiz çıkmasına sevindim inşallah en kısa zamanda ağrılarınız da geçer