• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Premature Bebekler Dördüzlerim erken doğdu yoğun bakımdalar

• Konu Sahibi Konu Sahibi meram06
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
Canim Allah bebeklerinin hepsini sana bagislasin..

Insaallah hic birine birsey olmaz...
O hastaneden güle oynaya cikmanizi dilerim..

rabbim meleklerine bian önce şifa versin cnm korkma bende 1400gr dogmuşum bak kızım var şimdi rabbim yardımcıları olur sen sıkma tatlı canını sütünün etkiler seni içeri alırlar cnm emzirmek için en azından birini emzirebilirsinki sütlerin çekilmesin die bolbol kokla miniklerini seni hissederler annesi tüm erken dogan miniklere allah annelerinin kucagına dönmeyi saglıkla nasip etsin

Çok geçmiş olsun ablacım,Rabbim sizi kavuştursun en kısa sürede bebişlerinize:Saruboceq:
Valla süper bir duygudur dördüz annesi olmak sanırım,bir kaç ay sonra sizi çoook merak ediyorum,:lepi:
Rabbim her zaman yardımcınız olsn,huzurlu günler sizinle olsun inşallaaahhopuyorumnanaktan

saolun kızlar tüm dualarınıza amin diyorum bugün sabah erkenden gittik hastaneye bebişlerimi gördüm çok fena oldum kızlar minnacıklar başlarına birer pembe şapka takmışlar elbise gibi olmuş küçücük kalmış şapkaların içinde hepsinin ayrı sorunu varmış çok üzgünüm talhamın durumu iyiymiş içlerinde arda sütü hazmedemiyormuş alya gaita yapamamış offf offff büyüycekmi kızlar sizce ama oksijen durumları iyiymiş hepsi hudda şuan

canım hangi hastanedesiniz görüşmek isterim yardımı m olursa lütfen arayın her türlü
durumunuz nasıl bilmiyorum ama beni mutlaka arayın oyuncak giysi yardımı bez filan yardımcı olmak istiyorum hemde bebeişlerinizin derin le manevi kardeş olmalarını istiyorum bu benim en büyük hayallerimden birisiydi..umarım bana ulaşırsınız özel dende mesaj bıraktım sevgiler

Son düzenleme:
canim benim kilolari ve haftalari iyimis allah yardimcilari ve yardimcin olsun ama oksijen durumlari da cok iyi bende 32 haftalik dogum yapmistim benim bebegim 10 gun makineye bagli kalmisti seninkiler cok iyi masallah insallah boyle devam ederler canim her zaman yanindayiz

rabbim hepsininede saglik versin insallah bu günler gececek insallah.
zaten cogul gebeliklerde ikiz bile olsa olmadimi 7 ayda aliyorlar.insallah hic bir sorun olmuycak.hepsinide saglicakla kucaklayip eve getirceksiniz.dualarimiz sizinle insallah.rabbim yardimciniz olsun

Canım dualarımız seninle. Allah sağlıklarına biran önce kavuştururda, kucağına alırsın. Hepsi ayrı ayrı öper koklarsın. Sen ne özel bir annesin. Sakın fazla üzülüp de sütünü kaybetme sonra çok lazım olacak, onlar iyleşecek

Merhaba büyük geçmiş olsun ve allah analı babalı buyutsun.Hüdtan oksijen almaları ve makineyi girmemeleri çok iyi daha çabuk toparlarlar benim kızımın yattığı hastanedede de vardı dördüz 28 haftalık doğmuştular çok çabuk toparlayıp taburcu oldular inşallah sizin dördüzlerinizde tez zamanda sağlıklı bi şekilde taburcu olurlar.Dualarım sizinle...

canım tebrıkler ınş kavusursun ınşşşşşşşşşş benım haftamda dogmulşlar ınş sende alıcaksın sabır annesı............rabbım kolaylık versın..............cok guzel ya dort tane

saolun kızlar tüm dualarınıza amin diyorum bugün sabah erkenden gittik hastaneye bebişlerimi gördüm çok fena oldum kızlar minnacıklar başlarına birer pembe şapka takmışlar elbise gibi olmuş küçücük kalmış şapkaların içinde hepsinin ayrı sorunu varmış çok üzgünüm talhamın durumu iyiymiş içlerinde arda sütü hazmedemiyormuş alya gaita yapamamış offf offff büyüycekmi kızlar sizce ama oksijen durumları iyiymiş hepsi hudda şuan

büyüycekler annesi..üzülme..en önemli sorunlardan birini aşmak üzere 3 ü de ne güzel..Allaha şükür solunum sıkıntısını aşmak üzereler..inşallah kısa zamanda şifa ile kollarına alırsın üç bebeğini de. Bende Ankarada yaşıyorum. yardımcı olabileceğim herhangi birşey olursa Yummy gibi bende samimiyim bu konuda. bizde aynı yollardan geçtik çünkü

Slm prematüre anneleri benim dördüzlerim 5 gün önce 28 haftalık doğdular dördüz erkek bebişlerim 1000 gr civarındalar çok üzgünüm dualarınızı bekliyorum inş Rabbim onları bize bağışlar isimleri buğra arda alya ve talha için dua edin yoğun bakımdalar şuan beni neler bekliyor acaba erken olacağını biliyorduk ama bu kadar değil :gitme: birazdan yanlarına gidicem beni alırlarmı acaba

meramcım tebrik ederim canım bizden fazlasının olduğunu bilmiyorduk ama dördüzlere rağmen çokda erken bi doğum değil canım bence kocaman bi alkış sana herşey gayet iyi gitmiş inşallah bundan sonrasıda çok çok iyi olur . allahım isimleri gibi güzel ömürler nasip etsin

Back