• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Premature Bebekler Dördüzlerim erken doğdu yoğun bakımdalar

• Konu Sahibi Konu Sahibi meram06
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
M

meram06

Ziyaretçi
Slm prematüre anneleri benim dördüzlerim 5 gün önce 28 haftalık doğdular dördüz erkek bebişlerim 1000 gr civarındalar çok üzgünüm dualarınızı bekliyorum inş Rabbim onları bize bağışlar isimleri buğra arda alya ve talha için dua edin yoğun bakımdalar şuan beni neler bekliyor acaba erken olacağını biliyorduk ama bu kadar değil :gitme: birazdan yanlarına gidicem beni alırlarmı acaba

Slm prematüre anneleri benim dördüzlerim 5 gün önce 28 haftalık doğdular dördüz erkek bebişlerim 1000 gr civarındalar çok üzgünüm dualarınızı bekliyorum inş Rabbim onları bize bağışlar isimleri buğra arda alya ve talha için dua edin yoğun bakımdalar şuan beni neler bekliyor acaba erken olacağını biliyorduk ama bu kadar değil :gitme: birazdan yanlarına gidicem beni alırlarmı acaba

Canımmm düyanın en tatlı annesi Rabbim evlatlarını sana baqışlasın hayırlı haberlerle gel bitanem dualarımız seninlee..:Saruboceq:

cnm benim çok şaşırdım dördüz demek maşallah inş Rabbim kucağında koyar yoksa tahir buraktaki dördüzlermi senin olan ne tatlı ya maşallah bin kere cnm dua edelim bolbol

allah yardımcınız olsun...

bence haftanıza göre kiloları çok çok iyi... dilerim durumları da çok iyidir ve sağlıkla kucağınıza da alırsınız beraber eve de gidersiniz...

dualarım sizinle...

ben bebeklerin çok güçlü olduklarına inananlardanım... eminim sizin oğluşlarınız da çok güçlü !

Maşallah dördüz annesi isimleriyle sağlıcaklar büyüsünler tez zamanda hastaneden çıkıp kucağınıza almanızı nasip etsin rabbim

tv de ızledım
28. haftadan ıtıbaren erken dogan bebeklerı rahatlıkla yasatıyoruz artık dıyodu doktorun bırı
hersey kısmet sen rahat ol ve dua et
cogul gebelıkler genelde erken dogum oluyor umarımkı bebekelrın tam saglıklı olarak hayatlarına devam ederler

Allah bir an önce sağlıklarına kavuştursun onları yerim beeeen :D anneleri dualarımız senle onları kucağına alırsın inş mısır patlağı gibi emeklerler evde sonra:D

Siz gönlünüzü ferah tutun, bebişleriniz sağlıklı şekilde evlerine gelecekler en kısa zamanda inşallah.
çok uzun , çok mutlu bir hayat dilerim size oğluşlarınızla....
maşallah :nazar:

:nazar::nazar::nazar::nazar:Maşallah Allah anneli babalı büyütsünn, hiç üzülüpte kendini yıpratma sütün etkilenmesin değilmi 4 tane yavruna çok çok lazım olacak, hayırlısıyla bu günler geçecek inşallah... Seni elbette zor günler bekliyor ama bebeklerinle evinize döndüğünde hepsini unutursun vakit bulamazsın hatta :)
Bebeklerini görebilirsin, bi kaç gün içinde sütünü isteyeceklerdir, sık sık sağıp stoklamaya başla bile, en azından ilk sütünü alsınlar sonraları için belki yetmeyebilir..Ve merak ettiğin herşeyi doktorlarına sor içinde bişey kalmasın sonra düşünüp stres yapıyor insan için rahat eder..

canım Allah bebeklerine sağlık ve güç versin inşallah... Hep birlikte sağlıklı ve mutlu bir şekilde evinize döndüğünüz günleri görürsünüz inşallah...

rabbim cabucak sifalarini verir insallah....canim bebislerinin hem haftalai hemde kilolari masallah iyi ,, korkma rabbim yardim eder insallah...benim bebegim 24 haftalik dogdu 730gr di sadece...simdi 110gün oldu hala yogun bakimda ,, cok zor günler yasadik halada devam ediyo ama sükürler olsun kizim iyi....suan 2070gr oldu ,, insallah senin kilerde cabucak büyüyüp yanina gelcekler...dualarim tüm annelerini bekleyen meleklere..

kızlar Allah hepinizden razı olsun zar zor hastaneye ulaştım ama bebişlerimi göremedim görüş yasakmış henüz yarın görücem durumları fena değil dedi doktor arda ve alya 1200 grammış oksijen alıyormuş diğer bebişlerim hud denen bi aleti deniyorlarmış süt istedi doktor ama çok az geliyor üzülüyorum doktor daha çok kalıcaklar dedi naparım ben bilemiyorum çok küçükler canlarım benim ikisine yer olmadığı için 4 saat aynı küvezde kalmışlar o ara solunumu zorlaşınca ayrı küveze geçirmişler şimdi iyiymiş çok şükür fototerapi alıyorlar ama hangileri onu bile bilmiyorum kafam çok karıştı:((

cnm inş kavuşursun sağlıcakla bebeklerine 4 tane birden ne güzel maşallah nazar değmesin makineye girmedilermi hiç

amin cnm inş saol makine falan ben pek anlamam ama galiba girmemişler arda ve alyada hud denen bişey var talha ve buğrada ise burundan oksijen veriyorlar
hiram06 evet cnm o hastanedeydik ama yer olmadığı için özele getirdik mecburen

canım öncelikle Allah yardımcın olsun ....
eğer daha prematüre ile ilgili sayfalara baktıysan hemen hepsinin artık annesinin kucağında olduğunu da okumuşsundur . ne olur gücünü de inancını da yitirme arkadaşım ...inşaallah bu sayfalarda diğer prematüre anneleri gibi senin de müjdeli haberlerini okuyacağız...
dualarım küçük meleklerinle ve seninle canım...

caım benim dularım sizinle.. rabbim o yavruları sana bağışlasın.. güçlü ol. senin gibi olan bi çok arakdaşımız vardı.şimdi evlerinde bebişleriyle.. rabbim yanında olsun canım...

Canım allah bebeklerine güç versin . En kısa zamanda sağlıklı bir şekilde evinize dönersiniz inşallah...
Maşallah :nazar:

arkadaşım öncelikle seni dört bebeği karnında 28 inci haftaya kadar taşıyabilmeyi başarabildiğin için tebrik ederim. kolay değil. Ben ikizlerimi 21. haftada kaybettim taşıyamadım suyum geldi Sen çok zor bir şeyi başarmışsın. Tüptü herhalde. Doktorlar anne karnında redüksiyon (bebek sayısının azaltılmas) işlemini de önerdiler değil mi? Ama sen kabul etmedi ve dördünü de sağlıkla dünyaya getirdin. Gerçekten tam bir annesin sen. Bebeklerin de bu haftaya bu kiloya ulaşmışlar artık rabbimin izniyle hızla toparlanıp gelecekler. Ankara'da Güzen hastanesinde misiniz canım?

canım öncelikle çok geçmiş olsun diyorum...bundan sonra herşey iyi olur buraya kadar gelmişler....ama şunuda söylemeden geçemiycem....tedaviyle bile olsa 4 tane bebek bir annenin karnında taşıması bile imkansız....doğanın kanunu insanların tek doğması....belki tedavi..belki tüp.aşılama vs...4 tane bebek asla başarı değil...insanlara üzüntü...acı..çünkü böyle erken doğumla sonuçlanma olasılığı çok fazla...bende yaşadım bunu 26 haftalık doğum yaptım...bence bu acıların en büyüğü....hele ki prematüre bebekleri bekleyen tehlikeleri öğrenince dünyam yıkıldı defalarca...şu an sen üzüntüden belki bişeyin farkında değilsin ama şu an gördükleri tedavi onların bütün yaşamını sağlığını belirliycek..verilen oksijenin düzeyi..ilaç vs..bunlar hayati önem taşıyor...o yüzden üzülmeyi bırak ve herşeyi sorgula hep yanlarında ol....bundan sonrası iyi olur....kiloları iyi görünüyor....biran önce kucağına alırsın inş....

Back