dördüncü tüp bebek denemem

Merhaba Nesrin.Umarım bu sefer olumlu olur herşey.Acaba yapay rahim denilen olayı mı deneyecekler? Ben de merak ettim.

bu dördüncü tüp bebek denemem olacak rahim içi dokunma diye birşey yapacaklarmış bu konuda bilgisi olan varmı

İnşallah bu defa olur hayırlısıyla, Allah yardımcın olsun, rahim içi dokunma duymadım ama
co-kultur diye bişey var o da bildiğim kadarıyla rahimden bi parça alıp dışarıda o parçaya dölleme yapıyolar belki onu yapacaklardır sanada, o yeni ve çok başarılı sonuçlar veren bi yöntemmiş, bu sitede tüp bebek bölümünde onunla ilgili bi açıklama var Kazen tarafından yapılan, bi bak istersena.s.

bu dördüncü tüp bebek denemem olacak rahim içi dokunma diye birşey yapacaklarmış bu konuda bilgisi olan varmı

merhaba bu arada bende tekirdağlı memleketlimsin yani valla bu konuda hiç bir fikrim yok ama inşallah bu son olur bebeğine kavuşursun bebek beklemenin ne demek olduğunu gayet çok iyi biliyorum enkısa zamanda anne olursun

hepinize ilginiz ve dilekleriniz için teşekkür ederim.doktorum önce 3 başarısız tüp bebekten sonra rahimden parça alıp patalojiye göndereceğim dedi sonra biraz tehlikeli olduğunu söyledi vazgeçtik sonra rahimi canlandırmak için rahim içi dokunuş yapacağız dedi.ayın 15.de işlem yapılacak sonra tüp bebeğe başlıyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…