- 14 Ocak 2025
- 17
- 8
- 1
- 24
- Konu Sahibi yildiz annesi
Kızlar merhaba 6 ocakta donmuş embriyo transferi oldum 18 Ocak test günüm bugün transferin 8. Günü erken gebelik testi yaptım sonuç böyle sizce gebelik var mıdır ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlı olsun belirtilerin var mıKızlar merhaba 6 ocakta donmuş embriyo transferi oldum 18 Ocak test günüm bugün transferin 8. Günü erken gebelik testi yaptım sonuç böyle sizce gebelik var mıdır ? Eki Görüntüle 3536860
Teşekkür ederim Kasıklarımda inanılmaz ağrı oluyor nefes nefese kalıyorum ve göğüslerim şişti onun haricinde başka belirtim yokHayırlı olsun belirtilerin var mı
bende 4 ocakta transfer oldum yarın test günüm aynı belirtiler bende de var inşallah bende görürümTeşekkür ederim Kasıklarımda inanılmaz ağrı oluyor nefes nefese kalıyorum ve göğüslerim şişti onun haricinde başka belirtim yok
Test yapmasaydın evdeBende
bende 4 ocakta transfer oldum yarın test günüm aynı belirtiler bende de var inşallah bende görürüm
Hayırlı olsun canım rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin kaçıncı gün embriyosu ve dondurulmuş mu yoksa taze miKızlar merhaba 6 ocakta donmuş embriyo transferi oldum 18 Ocak test günüm bugün transferin 8. Günü erken gebelik testi yaptım sonuç böyle sizce gebelik var mıdır ? Eki Görüntüle 3536860
Teşekkür ederim canım 5. Gün embriyosu dondurulmuşHayırlı olsun canım rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin kaçıncı gün embriyosu ve dondurulmuş mu yoksa taze mi
Teşekkür ederim canım 5. Gün embriyosu dondurulmuş
İlk denemen mi nerde yaptırdınTeşekkür ederim canım 5. Gün embriyosu dondurulmuş
Evet ilk denemem Konya’da Ali acar doktorumİlk denemen mi nerde yaptırdın
Anladım canım benim ki İzmir de Tavmergen de yaptırdım 2 ci dememide ilkinideEvet ilk denemem Konya’da Ali acar doktorum
Tuttu mu inşallahAnladım canım benim ki İzmir de Tavmergen de yaptırdım 2 ci dememide ilkinide
Evet çok şükür tuttu ilki 5 günlük dü 2. 3 günlük embriyo ama ister istemez ilk gebelik düşük yaşadığım için buna kendimi fazla kaptırmak istemiyorum rabbim isteyen herkese nasip etsin kucağımızda boş bırakmasınTuttu mu inşallah
Amin canım amin inşallah rabbim isteyen herkesin kucağını boş bırakmasınEvet çok şükür tuttu ilki 5 günlük dü 2. 3 günlük embriyo ama ister istemez ilk gebelik düşük yaşadığım için buna kendimi fazla kaptırmak istemiyorum rabbim isteyen herkese nasip etsin kucağımızda boş bırakmasın
Evde test yapmış mıydın sendeAmin canım amin inşallah rabbim isteyen herkesin kucağını boş bırakmasın
Hayırlı olsun pozitifKızlar merhaba 6 ocakta donmuş embriyo transferi oldum 18 Ocak test günüm bugün transferin 8. Günü erken gebelik testi yaptım sonuç böyle sizce gebelik var mıdır ? Eki Görüntüle 3536860
Ay teşekkür ederim çokta umut bağlamak istemiyorum sonuç negatif çıkarsa diyeHayırlı olsun pozitif
Lekelenme falan oldu mu ? Yerleşme kanaması gibiTeşekkür ederim Kasıklarımda inanılmaz ağrı oluyor nefes nefese kalıyorum ve göğüslerim şişti onun haricinde başka belirtim yok
Hayır olmadıLekelenme falan oldu mu ? Yerleşme kanaması gibi